WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana i tak ma być. Nie daj teściowej wejść Ci na głowę, a tym bardziej z buciorami do waszego życia

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:54

Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mój synal się wykapał i wstapił do pokoju nago. Więc mówie do niego- dawaj tego siura ( przekomarzam się z nim ze to mój siurek bo to ja go urodziłam) a On twierdzi ze to jego :) I mówi do Mnie - to mój siurek! A jak ty urodzisz drugiego to bedziesz miala na wlasnosc. A ja mowie, ze ja nie zamierzam rodzic siurka :) A on ze napewno urodze siurka i bede wtedy miala dwa jeden mały a drugi troche wiekszy - tatusia :P No i Mi wywróżył z tym siurkiem. On od poczatku mówił - On - i nie było opcji na dziewczynke... :)

Nona, bommbelek89, wikaa, believe, Daisy, Konwalia, zielona1 lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona nie wiadomo jaką ja mam :P Hehe jak sie dowiem to zdam relacje :)

Nona lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie mozna zlozyc zamowienia na plec ja mam nadzieje ze to co bobas mial miedzy nogami to tam zostanie bo siusiak by sie przydal tak dla rownowagi w rodzinie:)
    Co do tesciowych to moja ostatnio sprzeciwia sie mojemu
    i malej wyjazdu do uk ale powiedzialam jej ze ja jej nie pytam o zgode tylko informuje zamilkla temat skonczony:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:53

wikaa, gigsa, Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FREJA DOMISIA widzę ze sierpień był w tym roku wyjątkowo pechowy :-( ja również poronilam 12sierpnia

16udskjogri4r6n4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wy tez toniecie w papierzyszkach ? Bo ja siedze i zastanawiam sie co wyrzucic tu od lekarza z PL , tu z NO a jeszcze do tego dojdze ze szpitala bo tam robia usg polowkowe i od Poloznej ... i sie okazuje ze niczego nie moge wywalic ale ja przeciez zdrowa jak ryba jestem !!! :P

co do siuraczkow i muszelek ;D
    Ja wiem ze bedzie chlopiec !!! matczyna intulicja ! :] Maz by wolal kobietke , ale ja mu twardo mowie .. tylko mi z syna geja nie zrob ! :D
    nie no zart ;]

believe, Nona, gigsa, kierzynka, Ivettka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane:) trzymam kciuki za wszystkie wizytujące, ja mam usg w piątek i mam nadzieję że zobaczę co tam jest między nogami:) to moje pierwsze dziecko więc jest mi naprawdę obojętnie co będzie(choć mam przeczucie od początku że to chłopiec) fajnie by było gdyby w przyszłości udało nam się zrobić parkę:) Nona ja chyba też bym tak często chodziła gdybym miała tylu lekarzy:) bo usg najlepiej jakbym miała raz w tygodniu wtedy bym była spokojna:) co do mówienia o ciąży i maleństwie też w sumie cały czas bym o tym gadała,ale potrafie się powstrzymać,bo wiem że koleżanki które przychodzą na kawe nie chcą tylko o tym słuchać:) a mój ukochany: zauważyłam że coraz częściej się wyłącza i nie słucha mnie:P:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:03

Nona, Daisy lubią tę wiadomość

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona moja teściowa nie jest jakaś tragiczna ale raczej nie informuje jej o niczym bo to się szybciej rozejdzie niż w radiu a dodatkowo skomentuje po swojemu i jeszcze obsmaruje tylek a tobie to by buty lizala. Krótko mówiąc jest Bardzo fałszywa a ja mam 4bratowe wiec wiecie ma z kim sobie posmecic.ale nie powiem bo i jajka daje i chleb jak upieczeniu daje i kurke zabije :-) ale z wnuczka nigdy nie została choćby ma 5min z reszta uważam ze ona nie jest Odpowiedzialna i nie zostawiłam pod jej opieka dziecka jak mi już naprawdę trzeba to zostaje z córa mój tata bo moja mama nie zyje..

16udskjogri4r6n4.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bommbelek89 widzę, że mamy ten sam typ teściowej :)
    Z tym, że nasza nam nic nie daje, a dawać trzeba było jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:07

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Czy tylko ja mam super teściową? Uwielbiam moją.
    Nona to dobrze trafiłaś :) ciesz się, bo nie każda ma takie szczęście ;)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej zostawcie siurka jeszcze dla mnie, bo zapowiada mi się druga dziewczynka a tak chciałam synka,ale ważne żeby zdrowe było
    ja szczęście w nieszczęściu nie mam tesciow( tesciowa nie zyje i jej nie znalam a teściu nigdy nie istniał w zyciu meza), za to moi rodzice sa cudowni, mój maz zawsze mowi ze lepiej trafic nie mogl.
    ja witamin nie biore tylko kwas foliowy, mysle ze dostarczam dziecku dużo w pożywieniu.
    tez przy pierwszej ciąży caly czas nadawałam o ciąży a teraz to czasem zapominam ze mam w brzuszku lokatora.

Nona, kierzynka lubią tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:55

gigsa, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• Verona Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miałam na fb info bebiklub https://www.bebiklub.pl/ ze można bezpłatnie zamowic sobie album dla maluszka i zarejestrowałam się ciekawe czy wysla, może być fajne, przy pierwszej ciąży tez mi wysylali jakies probki i gadzety

anetaa1607 lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tamna mojwgo nie narzekam choc przyznam ze jak kazdy ma wady i zalety i czasem bym go ukatrupila ale kocham nad zycie nie zamienila na nikogo innego choc przyznam ze bedac tylko we dwoje bylo bardziej kolorowo niz teraz

domisia82 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki!

Nona, ja tez swoja tesciowa uwielbiam. Spoko, rowna babka. W grudniu skonczyla 51 lat, wiec mloda i da sie z nia pogadac. Aktywna zawodowo, towarzysko, ma super 2go meza ktory jest dla mnie swietnym tesciem i na pewno beda znowu super dziadkami :)
    Mamy dobry kontakt, dzwonimy do siebie, widzimy sie min. raz w msc. u nich na obiedzie, do nas przyjezdzaja na jakies okazje urodziny ktoregos z nas itp. Nigdy bez zapowiedzi. Takze no nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, poki co jest ok. Mam nadzieje ze po porodzie jej pierwszej wnuczki/pierwszego wnuka sie nic nie zmieni i nie bedzie sie madrzyc itp. W koncu to moje 2gie dziecko wiec jestem ogarnieta. :D

Czas leci patrze na forum sierpniowki, wrzesniowki. A pamietacie nas jeszcze po rozowej stronie mocy? K*rwa ile ja sie tam nasiedzialam, moje kolezanki maja juz kilkumiesieczne dzieci :D

Jutro mam usg prenatalne tup tup tup. :)

Nona, believe, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona zaciskam kciuki za dzis. Oby byl chlopak zycze Ci z calego serca bo mysle ze bedziesz wtedy przeszczesliwa :)

Nona lubi tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:19

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
‹‹ 526 527 528 529 530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ