Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mój synal się wykapał i wstapił do pokoju nago. Więc mówie do niego- dawaj tego siura ( przekomarzam się z nim ze to mój siurek bo to ja go urodziłam) a On twierdzi ze to jego
I mówi do Mnie - to mój siurek! A jak ty urodzisz drugiego to bedziesz miala na wlasnosc. A ja mowie, ze ja nie zamierzam rodzic siurka
A on ze napewno urodze siurka i bede wtedy miala dwa jeden mały a drugi troche wiekszy - tatusia
No i Mi wywróżył z tym siurkiem. On od poczatku mówił - On - i nie było opcji na dziewczynke...
Nona, bommbelek89, wikaa, believe, Daisy, Konwalia, zielona1 lubią tę wiadomość
-
Szkoda ze nie mozna zlozyc zamowienia na plec ja mam nadzieje ze to co bobas mial miedzy nogami to tam zostanie bo siusiak by sie przydal tak dla rownowagi w rodzinie:)
Co do tesciowych to moja ostatnio sprzeciwia sie mojemu
i malej wyjazdu do uk ale powiedzialam jej ze ja jej nie pytam o zgode tylko informuje zamilkla temat skonczony:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:53
wikaa, gigsa, Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Czy wy tez toniecie w papierzyszkach ? Bo ja siedze i zastanawiam sie co wyrzucic tu od lekarza z PL , tu z NO a jeszcze do tego dojdze ze szpitala bo tam robia usg polowkowe i od Poloznej ... i sie okazuje ze niczego nie moge wywalic ale ja przeciez zdrowa jak ryba jestem !!!
co do siuraczkow i muszelek
Ja wiem ze bedzie chlopiec !!! matczyna intulicja ! :] Maz by wolal kobietke , ale ja mu twardo mowie .. tylko mi z syna geja nie zrob !
nie no zart ;]
believe, Nona, gigsa, kierzynka, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane:) trzymam kciuki za wszystkie wizytujące, ja mam usg w piątek i mam nadzieję że zobaczę co tam jest między nogami:) to moje pierwsze dziecko więc jest mi naprawdę obojętnie co będzie(choć mam przeczucie od początku że to chłopiec) fajnie by było gdyby w przyszłości udało nam się zrobić parkę
Nona ja chyba też bym tak często chodziła gdybym miała tylu lekarzy:) bo usg najlepiej jakbym miała raz w tygodniu wtedy bym była spokojna:) co do mówienia o ciąży i maleństwie też w sumie cały czas bym o tym gadała,ale potrafie się powstrzymać,bo wiem że koleżanki które przychodzą na kawe nie chcą tylko o tym słuchać
a mój ukochany: zauważyłam że coraz częściej się wyłącza i nie słucha mnie:P:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:03
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
Nona moja teściowa nie jest jakaś tragiczna ale raczej nie informuje jej o niczym bo to się szybciej rozejdzie niż w radiu a dodatkowo skomentuje po swojemu i jeszcze obsmaruje tylek a tobie to by buty lizala. Krótko mówiąc jest Bardzo fałszywa a ja mam 4bratowe wiec wiecie ma z kim sobie posmecic.ale nie powiem bo i jajka daje i chleb jak upieczeniu daje i kurke zabije
ale z wnuczka nigdy nie została choćby ma 5min z reszta uważam ze ona nie jest Odpowiedzialna i nie zostawiłam pod jej opieka dziecka jak mi już naprawdę trzeba to zostaje z córa mój tata bo moja mama nie zyje..
-
O bommbelek89 widzę, że mamy ten sam typ teściowej
Z tym, że nasza nam nic nie daje, a dawać trzeba było jejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:07
-
Nona wrote:Czy tylko ja mam super teściową? Uwielbiam moją.
ciesz się, bo nie każda ma takie szczęście
-
ej zostawcie siurka jeszcze dla mnie, bo zapowiada mi się druga dziewczynka a tak chciałam synka,ale ważne żeby zdrowe było
ja szczęście w nieszczęściu nie mam tesciow( tesciowa nie zyje i jej nie znalam a teściu nigdy nie istniał w zyciu meza), za to moi rodzice sa cudowni, mój maz zawsze mowi ze lepiej trafic nie mogl.
ja witamin nie biore tylko kwas foliowy, mysle ze dostarczam dziecku dużo w pożywieniu.
tez przy pierwszej ciąży caly czas nadawałam o ciąży a teraz to czasem zapominam ze mam w brzuszku lokatora.
Nona, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny miałam na fb info bebiklub https://www.bebiklub.pl/ ze można bezpłatnie zamowic sobie album dla maluszka i zarejestrowałam się ciekawe czy wysla, może być fajne, przy pierwszej ciąży tez mi wysylali jakies probki i gadzety
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Ja tamna mojwgo nie narzekam choc przyznam ze jak kazdy ma wady i zalety i czasem bym go ukatrupila ale kocham nad zycie nie zamienila na nikogo innego choc przyznam ze bedac tylko we dwoje bylo bardziej kolorowo niz teraz
domisia82 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki!
Nona, ja tez swoja tesciowa uwielbiam. Spoko, rowna babka. W grudniu skonczyla 51 lat, wiec mloda i da sie z nia pogadac. Aktywna zawodowo, towarzysko, ma super 2go meza ktory jest dla mnie swietnym tesciem i na pewno beda znowu super dziadkami
Mamy dobry kontakt, dzwonimy do siebie, widzimy sie min. raz w msc. u nich na obiedzie, do nas przyjezdzaja na jakies okazje urodziny ktoregos z nas itp. Nigdy bez zapowiedzi. Takze no nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, poki co jest ok. Mam nadzieje ze po porodzie jej pierwszej wnuczki/pierwszego wnuka sie nic nie zmieni i nie bedzie sie madrzyc itp. W koncu to moje 2gie dziecko wiec jestem ogarnieta.
Czas leci patrze na forum sierpniowki, wrzesniowki. A pamietacie nas jeszcze po rozowej stronie mocy? K*rwa ile ja sie tam nasiedzialam, moje kolezanki maja juz kilkumiesieczne dzieci
Jutro mam usg prenatalne tup tup tup.Nona, believe, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny