X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana i tak ma być. Nie daj teściowej wejść Ci na głowę, a tym bardziej z buciorami do waszego życia

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:54

Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mój synal się wykapał i wstapił do pokoju nago. Więc mówie do niego- dawaj tego siura ( przekomarzam się z nim ze to mój siurek bo to ja go urodziłam) a On twierdzi ze to jego :) I mówi do Mnie - to mój siurek! A jak ty urodzisz drugiego to bedziesz miala na wlasnosc. A ja mowie, ze ja nie zamierzam rodzic siurka :) A on ze napewno urodze siurka i bede wtedy miala dwa jeden mały a drugi troche wiekszy - tatusia :P No i Mi wywróżył z tym siurkiem. On od poczatku mówił - On - i nie było opcji na dziewczynke... :)

Nona, bommbelek89, wikaa, believe, Daisy, Konwalia, zielona1 lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona nie wiadomo jaką ja mam :P Hehe jak sie dowiem to zdam relacje :)

Nona lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie mozna zlozyc zamowienia na plec ja mam nadzieje ze to co bobas mial miedzy nogami to tam zostanie bo siusiak by sie przydal tak dla rownowagi w rodzinie:)
    Co do tesciowych to moja ostatnio sprzeciwia sie mojemu
    i malej wyjazdu do uk ale powiedzialam jej ze ja jej nie pytam o zgode tylko informuje zamilkla temat skonczony:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:53

wikaa, gigsa, Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FREJA DOMISIA widzę ze sierpień był w tym roku wyjątkowo pechowy :-( ja również poronilam 12sierpnia

16udskjogri4r6n4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wy tez toniecie w papierzyszkach ? Bo ja siedze i zastanawiam sie co wyrzucic tu od lekarza z PL , tu z NO a jeszcze do tego dojdze ze szpitala bo tam robia usg polowkowe i od Poloznej ... i sie okazuje ze niczego nie moge wywalic ale ja przeciez zdrowa jak ryba jestem !!! :P

co do siuraczkow i muszelek ;D
    Ja wiem ze bedzie chlopiec !!! matczyna intulicja ! :] Maz by wolal kobietke , ale ja mu twardo mowie .. tylko mi z syna geja nie zrob ! :D
    nie no zart ;]

believe, Nona, gigsa, kierzynka, Ivettka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane:) trzymam kciuki za wszystkie wizytujące, ja mam usg w piątek i mam nadzieję że zobaczę co tam jest między nogami:) to moje pierwsze dziecko więc jest mi naprawdę obojętnie co będzie(choć mam przeczucie od początku że to chłopiec) fajnie by było gdyby w przyszłości udało nam się zrobić parkę:) Nona ja chyba też bym tak często chodziła gdybym miała tylu lekarzy:) bo usg najlepiej jakbym miała raz w tygodniu wtedy bym była spokojna:) co do mówienia o ciąży i maleństwie też w sumie cały czas bym o tym gadała,ale potrafie się powstrzymać,bo wiem że koleżanki które przychodzą na kawe nie chcą tylko o tym słuchać:) a mój ukochany: zauważyłam że coraz częściej się wyłącza i nie słucha mnie:P:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:03

Nona, Daisy lubią tę wiadomość

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona moja teściowa nie jest jakaś tragiczna ale raczej nie informuje jej o niczym bo to się szybciej rozejdzie niż w radiu a dodatkowo skomentuje po swojemu i jeszcze obsmaruje tylek a tobie to by buty lizala. Krótko mówiąc jest Bardzo fałszywa a ja mam 4bratowe wiec wiecie ma z kim sobie posmecic.ale nie powiem bo i jajka daje i chleb jak upieczeniu daje i kurke zabije :-) ale z wnuczka nigdy nie została choćby ma 5min z reszta uważam ze ona nie jest Odpowiedzialna i nie zostawiłam pod jej opieka dziecka jak mi już naprawdę trzeba to zostaje z córa mój tata bo moja mama nie zyje..

16udskjogri4r6n4.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bommbelek89 widzę, że mamy ten sam typ teściowej :)
    Z tym, że nasza nam nic nie daje, a dawać trzeba było jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:07

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Czy tylko ja mam super teściową? Uwielbiam moją.
    Nona to dobrze trafiłaś :) ciesz się, bo nie każda ma takie szczęście ;)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej zostawcie siurka jeszcze dla mnie, bo zapowiada mi się druga dziewczynka a tak chciałam synka,ale ważne żeby zdrowe było
    ja szczęście w nieszczęściu nie mam tesciow( tesciowa nie zyje i jej nie znalam a teściu nigdy nie istniał w zyciu meza), za to moi rodzice sa cudowni, mój maz zawsze mowi ze lepiej trafic nie mogl.
    ja witamin nie biore tylko kwas foliowy, mysle ze dostarczam dziecku dużo w pożywieniu.
    tez przy pierwszej ciąży caly czas nadawałam o ciąży a teraz to czasem zapominam ze mam w brzuszku lokatora.

Nona, kierzynka lubią tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:55

gigsa, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• Verona Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miałam na fb info bebiklub https://www.bebiklub.pl/ ze można bezpłatnie zamowic sobie album dla maluszka i zarejestrowałam się ciekawe czy wysla, może być fajne, przy pierwszej ciąży tez mi wysylali jakies probki i gadzety

anetaa1607 lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tamna mojwgo nie narzekam choc przyznam ze jak kazdy ma wady i zalety i czasem bym go ukatrupila ale kocham nad zycie nie zamienila na nikogo innego choc przyznam ze bedac tylko we dwoje bylo bardziej kolorowo niz teraz

domisia82 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki!

Nona, ja tez swoja tesciowa uwielbiam. Spoko, rowna babka. W grudniu skonczyla 51 lat, wiec mloda i da sie z nia pogadac. Aktywna zawodowo, towarzysko, ma super 2go meza ktory jest dla mnie swietnym tesciem i na pewno beda znowu super dziadkami :)
    Mamy dobry kontakt, dzwonimy do siebie, widzimy sie min. raz w msc. u nich na obiedzie, do nas przyjezdzaja na jakies okazje urodziny ktoregos z nas itp. Nigdy bez zapowiedzi. Takze no nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, poki co jest ok. Mam nadzieje ze po porodzie jej pierwszej wnuczki/pierwszego wnuka sie nic nie zmieni i nie bedzie sie madrzyc itp. W koncu to moje 2gie dziecko wiec jestem ogarnieta. :D

Czas leci patrze na forum sierpniowki, wrzesniowki. A pamietacie nas jeszcze po rozowej stronie mocy? K*rwa ile ja sie tam nasiedzialam, moje kolezanki maja juz kilkumiesieczne dzieci :D

Jutro mam usg prenatalne tup tup tup. :)

Nona, believe, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona zaciskam kciuki za dzis. Oby byl chlopak zycze Ci z calego serca bo mysle ze bedziesz wtedy przeszczesliwa :)

Nona lubi tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:19

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
‹‹ 526 527 528 529 530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ