Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Radiszka co do rozmiarów ciuszków to dziewczyny, które już mają dzieci niech lepiej się wypowiedzą, ale myślę, że na początek rozm. 56 będzie ok, na pewno warto mieć też większe ciuszki na 62 żeby potem nie biegać w popłochu i dokupywać zaraz. Jeśli urodzi się wcześniej to warto też mieć w zanadrzu coś z rozm. 50, ale z tym różnie bywa, bo może być tak, że wcale się nie przyda.
Może dziewczyny coś doradzą więcejradiszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam w moczu nawet 80 ketonow ale to z racj cukrzycy i diety diabetolog kazała jeść pozna kolacje o 21.30 można wypić szklankę mleka i juz nie mam ketonow
Co do ciuchów to tak jak pisałam już trzeba mieć te 56 mojej kuzynka ur 4300 i 58cm i chodził w 56 chwile a jak będzie DIecko malutkie?to będzie chodziło w za dużych?tym bardziej jak kupujesz na ciuchach za grosze to kup jak coś zobaczyszIza75 lubi tę wiadomość
-
juz po wizycie
ehhh usg nie bylo bo inny lekarz wziol sprzet do usg,cisnienie 100/60 i tyle wiem,aha przyplatala sie mala infekcja,macica mi podobno ladnie rosnie nie na rozmiar 15-16 tylko na 18tc tak dzis uslyszalam
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
Wróciłam z apteki, zabezpieczona w kij na psa zakupiłam apap. Ale na szczęście po powolnym spacerku ból głowy zmalał i jak narazie nie biore tabl.
Zapomniałam, że jak byłam u lekarza robił Mi cytologie i jak zajrzał mówi, widzę tutaj nadrzerke... Sobie myśle, dopiero usuwałam a znów Mnie to czeka. Nie wiem co one mnie tak lubią
-
Byłam dziś po wypis ze szpitala wiecie że mój maluszek warzył 5stycznia już 107g a mierzył 8,6cm:) był też mierzony obwód głowy,brzuszka,kość udowa i inne i wszystko według normy na ten tydzień ok:) już nie mogę się doczekać piątkowej wizyty:) Co do teściowej nie będę się wypowiadać na ten temat:) aaa i łożysko mam na ścianie przedniej czy to dobrze???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 18:47
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Radiszka ja obydwu chłopaków urodziłam dużych, jeden prawie 4 kg. 56 cm.drugi ponad 4 kg. 58 cm. Miałam sporo darowanych ubranek, tych 52 nie nałożyłam w ogóle
56 - nosili bardzo krótko, a 62 juz posłużyły na dłużej. Ale to wszystko zależy od wielkości bobasa i dlatego standardowo kupuje się pierwsze w rozmiarach 56
Co do ilości, no to ja potrafiłam przebierać nawet 3 razy dziennie. A to się uleje, a to źle się zapnie pieluche i wypłynie bokiem... Różnie to bywa...
radiszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny