Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Takie mam pytanie, jeśli chodzi o seks. Jak to u was wygląda, w sensie czy panowie że tak powiem "jadą na całość"? Kończą w środku, czy się obawiacie tego? I czy to tak w miare normalnie, czy bardziej płytko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:09
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna owca wrote:Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Takie mam pytanie, jeśli chodzi o seks. Jak to u was wygląda, w sensie czy panowie że tak powiem "jadą na całość"? Kończą w środku, czy się obawiacie tego? I czy to tak w miare normalnie, czy bardziej płytko
Jest trochę delikatniej niż wcześniej ale póki dużego brzuszka nie ma to korzystamy
Nona gratuluję córeczki.Ja też tak chce
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:
Laski-jakie macie ryzyko preklampsji przed 34 tygodniem? Ja mam 1:300
Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tygodniem 1:146.
Mówił coś Wam gin o tym?
Albo o terminach wg OM i wg usg? mi wg OM 25.07, wg usg 20.07 niby
Ooo matko, ja nic nie wiem o tym. W ogóle nawet nie rozumiem o czym piszesz ...Konwalia, gigsa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Nonaaaaa
Gratuluje poznania plci to przede wszystkimZobaczysz, ze bedziesz przeszczesliwa ze jest córcia i nie bedziesz sobie mogla wyobrazic, ze mogloby byc inaczej
Co do seksu to my jedziemy po bandzie normalnie. Wiadomo, czasem jakas akcja na biust itp, ale nie robimy tak celowo by uniknac pelnego stosunku
Aneta ja linkow takich nie ogaldam, ale jesli jestes zainteresowana uzywanymi, to moze znajdziesz cos dla siebieSuper, ze Twoja dzidzia juz taka duza! I niech sobie zdrowo rosnie
Nona, ja mam z OM 19.07, a z USG ostatniego 27.07 (wczesniejsze 26.07). Zawsze gin podaje 2 tp, pierwszy masz z OM, a ten z usg jest wlasnie najbardziej prawdopodobny z badan genetycznych.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bym chciala wczesniej, no ale najwazniejsze byle w lipcu. I byle dziewczynka
Jejku moze jutro cos sie juz okaze, ale by bylo!
Nona, pewnie jeszcze Ci zejdzie troche czasu nim na 100% sie przestawisz na core..ale wyobraz sobie, co bedzie jesli u mnie okaze sie, ze bedzie chlopiec. Pewnie bede jak Juwelka, albo i gorzej. Wiadomo, ze grunt to zdrowie, no ale jednak..eh no nic trzeba zyc dalej i byle do przoduNona, juwelka, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny