Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę, że wiecie czy córeczka czy chłopiec
I gratuluję zdrowych dzieciaczków! Ja mam nadzieję, że do miesiąca poznam płeć mojego Bobasa
Jeśli chodzi o seks to jedziemy na całośćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:44
Nona lubi tę wiadomość
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
nick nieaktualny
-
Nona gratulacje poznania plci! Dokladnie najwazniejsze, ze zdrowa
U mnie tez ciekawosc jest ogromna, ale licze ze na polowkowym juz poznam plec... Mam nadzieje, ze dzidzia nie zrobi psikusa i sie ladnie pokaze
Dobrej nocyNona lubi tę wiadomość
-
witam z rana:) mój luby wyszedł 30 minut temu do pracy a ja już zdążyłam wypić herbatkę i zjeść kanapkę,taka głodna byłam że nie mogłam dalej spać
życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj:)
-
Nona gratulacje poznania płci
widac ze ta informacja uskrzydla jak nie wiadomo co ! i jak widac nie wazne jaka płeć
))
Witam i ja z rana ... spac nie mogeNona, Freja lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja oczywiście już nie śpię przed wizytą i siedzę z biegunka z nerwów
jeszcze córa.mi coś kaszlala i katar i nie wiem jak.ja obudze czy juz ja nie Rozłożyła módlmy się oby nie! Trzymajcie za.nas kciuki
wikaa, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami.
Aneta ja też o 5 rano leżałam i usunąć nie mogłam. Myślałam o forum, myślałam ... i przysnęłam
Bommbelek denerwujemy się obie... mam stresa okropnego, oby tylko Maleństwo było zdrowe - czego życzę też Tobie i innym dzisiaj wizytującym ciężarówkom - Daisy i gigsa - dobrze pamiętam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 07:53
gigsa, Daisy, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:Dziewczyny weszłyście na te allegro co Sylwia85 podała link? ciuszki ciekawe i chyba cenowo też nie najgorzej??
oj nie mój styl
Nona, Juwelka teraz to luz, przy drugim się będziecie spinać bardziej na płeća tak na prawdę to jak się bobasy urodzą to nie będziecie sobie mogły wyobrazić żeby były innej płci
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Cześć Cati
ja też dzisiaj wizytuję ale dopiero o 19:00, czy nie mogło by to być już?
co prawda płeć znamy wstępnie od miesiąca, ale mam nadzieję, że wszystko ok- teraz dla mnie trudny czas, poprzednią ciążę straciłam właśnie na tym etapie (dokładnie w sobotę będzie 16+3)
także denerwuję się mocno i modlę aby minął już ten moment.... -
Freja jeżeli możesz to proszę napisz co się stało, że stracilas córeczkę w 16 tc?
Trochę mnie martwi, że jest tyle aniolkowych mam i boje się. Staraliśmy się z mężem o dzidziusia bardzo długo i chyba bym tego nie przezyla wszystkiego jeszcze raz, już nie mówiąc o samej stracie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:34
-
witam z rana
jeśli chodzi o seks to ja musze obyc się zmakiem,bo jestem od miesiąca slomiana wdowa i pozostają mi tylko piknatne sny...
Freja bardzo wspolczuje przezyc, ja tez się zamartwiam ciagle bo wiem ze żaden czas nie jest bezpieczny dla maleństwa, ostatnio mojej znajomej z rodziny kobieta pojechala dzień przed terminem do szpitala i okazało się ze dziecko nie zyje, cos strasznego przezywali.nie mogę o tym zapomnieć i caly czas się o wszytsko martwię,ale trzeba być dobrej myśli.
Nona ja w pierwszej ciąży wogole nie przyjmowałam do wiadomości ze moglby być chlopiec, po prostu powiedziałam ze nie urodze chłopca i już i tak sobie wyzyczylam core i była cora, teraz chciałabym chłopca a ponoc ma być dziewczynka,ale już nie mam taiego parcia jak w poprzedniej ciąży.
miłego dniaNona, Daisy lubią tę wiadomość
-
Hej, gratki Nona, fajnie że córa
widzisz my też byliśmy nastawieni na synka a teraz oboje się cieszymy z córy, chociaż ja jeszcze czekam na kolejne USG żeby to potwierdzić, czy aby się siur nie ukrył gdzieś
.
Ja też chciałabym SN ale sie trochę boję... zobaczymy czy okulista nie zobaczy przeciwskazań.
Tak czytam ze ise z głodu budzicie a ja jakbym na głód czekała to bym śniadania jadła koło południa... A rano kompletnie nie mam apetytu. W sumie ogólnie mam mały apetyt w porównaniu do czasu sprzed ciąży, od wielu rzeczy mnie odrzuca.Nona lubi tę wiadomość
-
Nona gratuluje córeczki no i bedziesz musisla pokochać róż i falbanki:) ja w pierwszej ciazy myslalam o tym ze bedzie chlopak ale Bóg mi dał cudowna córcie kocham nad życie teraz niby lekaż mowi ze to on ale czekam na nastepna wizyte zeby potwierdzic i jeszcze nikomu nie powiedzialam m wie ale sie nie nastawia nie chce sie rozczarowac bo w glebi maży o synu ja tez była by parka i warsztat zamkniety:) ale na potwierdzenie musimy czekac do 4 lutego
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Nona wrote:My idziemy na całość.
Jeśli chodzi o łożysko na ścianie przedniej-też takie mam, jest ok.
Laski-jakie macie ryzyko preklampsji przed 34 tygodniem? Ja mam 1:300
Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tygodniem 1:146.
Mówił coś Wam gin o tym?
Albo o terminach wg OM i wg usg? mi wg OM 25.07, wg usg 20.07 niby
ja mam preklampsji przed 34tc 1:2101
preklampsji przed 37tc 1:543
zahamowania wzrostu płodu przed 37tc 1:617
i mam jeszcze ryzyko samoistnego porodu przedwczesnego przed 34 tc 1:206
o terminach mówił, że z usg prenatalnego jest najdokładniejszy ale w karcie zostawił mi wg om... więc tak już też zostawiam i już nie zastanawiam się nad tym - i tak maluch urodzi się kiedy będzie gotowy
i gratuluję córy!!!!
co do kołderek - ktoś pytał - ja nie używałam ani kołderki ani poduszki.... na początku Młody spał w otulaczu http://otulacz.pl/, potem od 4 miesiąca spał w śpiworku tego typu http://www.bialymotylek.pl/bezpieczny-sen-dziecka-spiworki-grobag-pm-28.html i w zimę po kocykiem ewentualnie. Dopiero kołdra zaczęła być grana ok roku.... a poduszka w wieku 2 roku kiedy przeszedł na spanie w dużym łóżku... więc ja teraz nie będe kupowała pościeli na początku... zwłaszcza na lato
tylko ja zimnego chowu jestem i syn mój ze względu na astmę nie mógł być i nie może nadal być przegrzewany więc czasem inni rodzice w żłobku czy przedszkolu patrzą na nas jak na kandydatów do zgłoszenia opiece społecznej bo Młody nie nosi zimowych butów, rajstop pod spodniami, w przedszkolu chodzi w krótkich portkach i koszulce na krótki rękaw, kurtkę zimową zakłada tylko jak jest na minusie a rękawiczki tylko na śnieg... i ciagle słyszę, że "pani powiedziała, że w zimę trzeba nosić szalik gruby a nie chustkę cienką jak ja", "a pani powiedziała, że mam za cienką czapkę na zimę i powinnaś zakładać mi rajstopy pod spód" a z krótkimi spodniami w przedszkolu w zimę walczyłam kilka tygodni aż sprawa oparła się o dyrektorkę
Nona lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny