Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę ten syrop na zaparcia i polecam.
Z cyklu żywych snów w ciąży. Ostatnio obudzilam się z mokrymi oczami. Płakałam przez sen, bo mąż mnie porzucił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:01
Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Co do plci to my nie mamy parcia na synka czy corcie, bo to nasze pierwsze dziecko
Ale mimo wszystko zzera mnie ciekawosc kto tam w brzuszku siedzi, ale to dlatego ze chcialabym juz cos zaczac kupowac
Zazdroszcze Wam tych czestych wizyt i USG ja to chyba osiwieje do nastepnej wizyty ktora mam dopiero 26 lutego to bedzie 21t1dz... Chce ok 20 tygodnia jechac do Polskiego gina na polowkowe, ale to i tak w dalszym ciagu 4 tygodnie czekania! Strasznie sie denerwuje czy wszystko z dzidzia w porzadku i tak jak ktoras z Was pisala im wiecej ludzi wie o ciazy tym bardziej rosnie moj niepokojNo coz ale tutaj niestety taki system, podchodza tak na luzie do ciazy
Nona ja gdybym miala mozliwosc to tez bylabym czesto u gina, wiec korzystaj jak Cie to uspokaja
Freja witaj, fajnie ze grono nam sie powieksza
Dziewczyny mam pytanie moze do tych mamusi bardziej doswiadczonych czy to prawda ze dziecko na poczatku nie powinno spac pod kolderka?? Kurcze ogladalam ostatnio posciele i weszlam na jakies forum zeby sprawdzic ile kompletow bedzie potrzebne, a tam mauski pisaly ze na poczatku dziecko nie spi pod kolderka i w sumie sie zdziwilam troche. Wiem, ze dla niektorych to moze glupie ptanie bo w sumie mam duzo malych dzieci w rodzinie, ale jakos nigdy sie nie zastanawialam jak one spia po powrocie ze szpitala przez pierwsze tygodnie...
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja to bym bardzo chciała córeczkę
Ale jak na złość wszyscy mi wróżą synka i w sumie to sama gdzieś tam czuje że będzie chłopak
Ale to mój pierwszy dzidziuś więc będziemy mieć czas żeby zmajstrować to co chcemy
Co do teściowych to wrrr... ja jeszcze 3 miesiące temu myślałam że moja przyszła teściowa jest w miare ok. Co prawda zawsze chciała trzymać mojego faceta tylko przy sobie, mnie traktowała jakbym była raczej jego koleżanką niż partnerką. Jak się zaręczyliśmy ponad rok temu to nawet nie zwróciła na to uwagi.. żadnego gratuluje ani nic. A jak powiedzieliśmy o ciąży to była jazda... Że dziecko urodzi się nieszczęśliwe w takiej rodzinie bo my bez ślubu kościelnego. Jak my chcemy tak żyć. Co ludzie będą mówić o nas. Itd... aż wyszłam. Od tamtej pory tam nie byłam. My chcemy żyć swoim życiem i uważam że dziecko będzie bardzo szczęśliwe z nami. A ślub bierzemy ale cywilny a nie tak jak ludzie chcągigsa, Daisy lubią tę wiadomość
-
Sandra94w wrote:Hej dziewczyny
Ja to bym bardzo chciała córeczkę
Ale jak na złość wszyscy mi wróżą synka i w sumie to sama gdzieś tam czuje że będzie chłopak
A ślub bierzemy ale cywilny a nie tak jak ludzie chcą
ślub też mamy cywilny -
Ewela ja mam 2 synów i obaj spali pod kołdrą.
Na lato miałam cieńszą, w zimie cieplejszą.
Dziewczyny gratuluję wspaniałych Teściowych. Ja swoją kiedyś też chwlilam, ale to było jak mieszkała daleko, daleko.... teraz juz mniej entuzjastycznie do niej podchodzę. Dużo pomogła i pomaga dalej, ale lubi narzucać swoją wolę a mieszkanie traktuje jak muzeum. Wszystko krytykuje i tylko ona ma rację. Pamiętajcie, że tesciowa to tesciowa, prędzej czy później pokaże swoje obliczeDaisy lubi tę wiadomość
-
Witajcie! Chociaż rzadko się odzywam, to jednak jestem tu codziennie i podczytuję Was po cichutku
Wczoraj pierwszy raz w ciucholandzie zakupiłam uwaga: 1 bodziaka i 1 pajaca hehe xD Oba na rozmiar 56, takie ślicznie nie zniszczone i zapłaciłam mega sumę 5,10 zł hehe. Ale później zdałam sobie sprawę, że nie mam zupełnie pojęcia, jakie rozmiary kupować i jak ich dużo potrzebaTo moje pierwsze maleństwo a w rodzinie najmłodsze dziecko ma już prawie 10 lat wiec zbytnio dorady nie mam, w męża rodzinie są mniejsze dzieci ale jakoś nie mam z nimi aż tak bliskiego kontaktu, a może i nie chcę wyjść na takiego żółtodzioba - sama nie wiem
Mogłabym prosić bardziej doświadczone mamuśki o jakąś radę?
Jak się dzisiaj czujecie kobietki?
Mnie nabrało na domową pizzę, i spędziłam pół dnia w kuchni ale wreszcie zaspokoiłam swoją zachciankę bo o dziwo wyszła mi taka jak właśnie lubięNona, wikaa lubią tę wiadomość
-
Czarna owca wrote:Dziewczyny, co na ból głowy można brać? Zwariuje już od 8 rano boli Mnie głowa i nie wiem juz sama czy stac, siadać, leżeć
Ja biorę apap ale to w ostateczności. Normalnie to tak jak pisze Gigsa zimne okłady, a jak jest to taki ból migrenowy, że denerwuje mnie za głośny telewizor, czy światło to próbuję się przespać pół godzinki a ciszy i ciemnym pokoju.gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna owca wrote:Dziewczyny, co na ból głowy można brać? Zwariuje już od 8 rano boli Mnie głowa i nie wiem juz sama czy stac, siadać, leżeć
gigsa, Daisy lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) czekam na info o wizytach:) odebrałam dziś wyniki moczu bo mam w pt wizytę i mam ketony, dokładnie 5.00, czytam ze nie powinno ich być ze to przez niedożywienie zazwyczaj:/ jem regularnie a k e faktycznie jak zjem kolacje ok 19.30 i położę się spać ok 23-24 to nic już nie jem i zasypiam z burczacym brzuchem, trzeba coś jeść przed snem, miałyście tez te ketony?
-
Czarna owca wrote:Ok dzięki, spróbuje wziąć tabletke. Poszukam w domu, a jak nie przejde się do apteki...
-
kate851 wrote:Hej dziewczyny:) czekam na info o wizytach:) odebrałam dziś wyniki moczu bo mam w pt wizytę i mam ketony, dokładnie 5.00, czytam ze nie powinno ich być ze to przez niedożywienie zazwyczaj:/ jem regularnie a k e faktycznie jak zjem kolacje ok 19.30 i położę się spać ok 23-24 to nic już nie jem i zasypiam z burczacym brzuchem, trzeba coś jeść przed snem, miałyście tez te ketony?
-
nick nieaktualnykate851 wrote:Hej dziewczyny:) czekam na info o wizytach:) odebrałam dziś wyniki moczu bo mam w pt wizytę i mam ketony, dokładnie 5.00, czytam ze nie powinno ich być ze to przez niedożywienie zazwyczaj:/ jem regularnie a k e faktycznie jak zjem kolacje ok 19.30 i położę się spać ok 23-24 to nic już nie jem i zasypiam z burczacym brzuchem, trzeba coś jeść przed snem, miałyście tez te ketony?