Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ChillaTeqilla wrote:Agawa jak to wyglądało, przyszły do domu, o jakiej porze? A jesteś na etacie, czy samozatrudnienie?
Zatrudniona jestem na umowe o pracę. L-4 mam od listopada i to cały czas "leżace". Panie przyszły po godzinie 10 rano w zasadzie w drzwiach zapytały jak się nazywam i czy do 30.01 mam zwolnienie, potem dały kartę do podpisania i tyle. Nawet dowodu nie chciały ode mnie. Aaaaa i mówię im, że miałam nie wstawać bo źle się czuję o one że dobrze, że otworzyłam drzwi bo tak to bym musiała się grubo tłumaczyć.
GipsaGRATULUJĘ
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Cati tu nie chodzi o konflikt serologiczny tylko płytowy.
a myslalam ze o serologiczny
gigsano no 2 chlopakow !
gratulejszyn !!!!
gigsa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gigsa gratulacje! Super wiesciKurcze juz tyle z Was zna plec, a ja musze jeszcze tyle czekac... Ale ciesze sie razem z Wami z tych cudownych wiesci
Nona co do wozka my z mezem jestesmy prawie zdecydowani na Graco evo xt bardzo nam sie spodobal i z opini ktore wyczytalam same pozytywy, ale wiadomo ze najlepiej zobaczyc na zywo
1kasiulka1 witaj
pozdrawiamNona, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karus
Do pierwszego posta sie nie wpiszesz sama, ale tam poniżej jest link do listy, takiego jakby arkusza excel, tam można sie samej wpisać ale musisz na kompie z telefonu sie nie da, nawet niżej sie wpisz a potem Cati cię wcisnie w odpowiednie miejscepowodzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:43
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona i gigsa gratuluję poznania płci
Rzeczywiście już tyle w Was zna płeć
Ewela86 ja też muszę czekać do 5 lutegoI też już nie mogę się doczekać
A jeszcze ta myśl że może dzidzia się nie ułoży tak jak trzeba i lekarz nie zobaczygigsa, pepitka, ewela86, Nona lubią tę wiadomość
-
RELACJA Z WIZYTY USG GENETYCZNE
Przyjechalismy do Olszewskich o 14.30 wiec
troche czekalismy. Mielismy na 15 ale polowkowe bylo przede mna i weszlismy 15.30. Pierwsze wrazenie Pani Doktor SUPER. Ogolnie sliczna zadbana kobieta, elegancka, pachnace piekne blyszczace wlosy, czarne. Usta czerwone i lakier. Kto by pomyslal ze jest noooo raczej starsza niz mlodsza
Usiedlismy, gadu gadu, pitu pitu, mowi ze najpierw przez brzuch, potem na fotel. Od razu pytam czy moglibysmy zaprosic chociaz na chwilke corke (siedziala na korytarzu i grala na tel). Slysze 'Nie ma problemu!'. Super! Cora byla z nami CALA wizyte. Pani wlaczyla usg i od razu do nas 'A plec chcemy znac?'
100% dziewucha, mowi
. Ja od razu w ryk lzy laly sie strumieniami.
Moj siedzial na krzesle z cora za moja glowa i patrzylismy razem w monitor, nie trzeba bylo sie wychylac itp
. Wszystkie wyniki super.
Masa plodu 82g
Srednica glowki 2.22cm
Obwod glowki 8.74cm
Obwod brzuszka 7.07cm
Dlugosc kosci udowej 1.28
Dlugosc dzidzi 8.29cm
Nt srednia 2.33mm (2.29mm, 2.29mm, 2.41mm)
Serduszko 148bpm
Wszystkie narzady ok, jest po kolei wymienione.
Raport w wykresach jest, wszystko ok.
Wywiad ok.
Kosc nosowa obecna.
Lozysko przednia sciana wysoko.
Pepowina trojnaczyniowa.
Przeplyw zwykly.
Trisomia21 wg wieku 1:1092 wg wymiarow 1:3541
Trisomia18 wg wieku 1:12892 wg wymiarow <1:20000
Trisomia13 wg wieku <1:20000 wg wymiarow <1:20000
Takze WSZYSTKO JEST ZAJEBIASZCZO KOCHANE
Tp 22.07, dzis 14t0d wg usg
Badania na samolocie nie bylo potrzebne w koncu.
Dostalismy 7zdjec czarnych, 1 w 3d kolorowe brazowe normalnie jak z aparatu polaroidDo tego filmik
Ale normalnie plakac mi sie chce caly czas. Mamy pikolo ale teraz sa hydraulicy wiec czekamy az pojda
Moja radosc dzis nie ma konca. Moja mama piszczala chyba na pol dzielnicy przez telefon z radosciTata tez super cieszy sie chcial wnusie. Rodzice mojego tez sie ciesza, no ale oni woleli chlopca. Moj troche zawiedziony ze nie bedzie gral w zabijanie na plejstejszon
Mala Hania ♡♡♡
Lena87, ewela86, 1kasiulka1, believe, wikaa, Ivettka, ChillaTeqilla, dora8201, Konwalia, anetaa1607, radiszka, usia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy gratulacje!! Ciesze sie, ze wszytsko dobrze i ze jest wymarzona cora!
Milo sie czyta takie dobre wiesci
Lena trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze bo musi byc!
Dziewczyny Wy musicie wytrzymac tylko do 5 lutego a ja mam nastepna wizyte dopiero 26 lutego!No chyba, ze Pl ginekolog bedzie chcial mnie przyjac tydzien wczesniej na polowkowe, ale musze zadzwonic i zapytac kiedy najlepiej czy moze byc 20t czy lepiej bedzie pozniej
Daisy lubi tę wiadomość