Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana
Ja też narazie nic nie kupuje bo chciałabym już konkretne zakupy robićpoza tym ja też cześć dostanę od szwagierek i kuzynki, a coś napewno dokupie
No i babcia chciałaby poszaleć na zakupach, ale mówi że narazie też tylko oogląda:D
Co do wózka to ja też ciągle oglądam, ale mamy z mężem już swój typ Graco Evo xt
-
Witam i ja... Cala noc bolała mnie głowa, teraz też ćmi, mam nadzieje ze minie
Ja też intensywnie oglądam wózki i nie mam wizji zbyt... Przy Młodym mialam sporo wymagań bo 4 piętro bez windy, bo las, bo bagażnik maly. Teraz nie mam takich problemów więc mam problem z wyborem. Póki co 3 wózki jako tako mi się widzą ale nie jestem pewna...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dziewczyny ratujcie
.. pol nocy nie spalam bo musialam sie drapac! Chyba dopadlo mnie jakies uczulenie choc nie mam pojecia na co. Takie male krostki gdzieniegdzuie i wszystko mega swedzi rece, uda, brzuch, plecy, szyja... poradzcie cos... myslicie ze moge wypic chociaz wapno? Jak tak dalej bedzie to oszaleje. -
radiszka wrote:Dziewczyny ratujcie
.. pol nocy nie spalam bo musialam sie drapac! Chyba dopadlo mnie jakies uczulenie choc nie mam pojecia na co. Takie male krostki gdzieniegdzuie i wszystko mega swedzi rece, uda, brzuch, plecy, szyja... poradzcie cos... myslicie ze moge wypic chociaz wapno? Jak tak dalej bedzie to oszaleje.
Radiszka, nie wiem czy możesz wypić, ale moge polecić Ci ( mój lekarz polecił pranie swoich ubrań w Loveli) skóra kobiety w ciązy jest bardzo wrazliwa i wszelkie proszki i plyny do płukania moga uczulić. -
Dzień dobry
Troszkę mnie nie było więc zaległości na wątku mam ogromne, nie dam rady nadrobić.
Ostatnie usg miałam 19.01, dzidziuś miał wtedy 6,5 cmpłci wciąż nie znamy, coś nieśmiałe to nasze dziecko i nie chce się ujawnić
może na początku lutego nam w końcu zdradzi, czy jest chłopcem czy dziewczynką.
Gratuluję wszystkim które znają już płeć
U mnie dziś sobota pracująca - tzn pranie, sprzątanie, zmywanie. Idę też na zakupy.
A po południu - słodkie lenistwo z moim D.
Cudownej sobotywikaa, believe lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witam. A ja.dopiero wstałam.
Radiszka pewnie to żadna pomoc - ale ja zalecam wizytę u lekarza. Może to uczulenie ale lepiej żeby jednaklekarz Cię obejrzał.
Ja też dziś zaplanowałam porządki. Jak narazie jednak jeszcze z łóżka się nie zwleklam. .. Niby w II trym. mialam tryskać energią ale jakoś jej nie czuję. Pewnie przez to, że na dworze tylko szaro, mglisto i deszczowo
Milej soboty -
Cześć Dziewczynki
Jak zwykle mało piszę ale czytam codziennie
U mnie ostatnio przypływ energii i cudnie mi z tym. Mam nadzieję, że pozostanie już tak na dłużej bo zaległości muszę nadrobić i sesja w szkole się zaczyna
W brzuszku powoli czuję małego wiercipiętkę (chyba) ale jest to jeszcze bardzo delikatne. W piątek wizyta i mam nadzieję, że płeć już się potwierdzi w 100%. Nie wyjdę z gabinetu póki się nie dowiem!
Co do wózka, już wstępnie wybrałam tzn zakochałam się w nim ale jeszcze nie byłam oglądać na żywo w sklepie. Jak mąż wróci to w marcu planujemy zrobić sobie rajd - na razie spisuję modele, które mi się podobają.
http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-riko-nano-3w1-5xgratis-i4982669166.htmlLena87, Daisy, agawa1977 lubią tę wiadomość
-
Livia ale super wózek
i nawet w moich okolicach można go sobie obejrzeć na żywo
ja się chyba zdecyduję na beżowy, albo jasno-brązowy wózek - jakoś tak najbardziej mi się podobają i są w moim stylu
Wikaa no co Ty, dalej z wyrka nadaję, a umówiłam się na 12 na zakupy z mamą, achh... muszę to troszkę przesunąć. No i już wstaję, nie ma zmiłuj
Julia07.2015
-
wikaa wrote:Witam. A ja.dopiero wstałam.
Radiszka pewnie to żadna pomoc - ale ja zalecam wizytę u lekarza. Może to uczulenie ale lepiej żeby jednaklekarz Cię obejrzał.
Ja też dziś zaplanowałam porządki. Jak narazie jednak jeszcze z łóżka się nie zwleklam. .. Niby w II trym. mialam tryskać energią ale jakoś jej nie czuję. Pewnie przez to, że na dworze tylko szaro, mglisto i deszczowo
Milej soboty
Takkk.... tylko jest weekend i rodzinny nie przyjmuje a na pogotowie jak pojde to napewno mnie wysmieja...
-
Ja również witam się z łóżka:) no i dziś zaczęłam 5 miesiac ale ten czas leci. Co do energii To też nie mam jej za dużo Ale wydaje mi się że to pprzez tą pogodę. Co do kupna ciuszkow to też się nie wstrzymuje jak lekarz potwierdzi za miesiac corusie to zacznę kupywac,nikomu narazie nie mówimy ze to dziewczynkay
-
Witam
Oba wózki super, ja jestem na etapie podglądania w necie, na żywo jeszcze nie.
Co do kłucia, ciągnięcia w szyjce to ja też ostatnio takie rzeczy doświadczam, wszędzie piszę że to normalne więc w to wierzę
Za to moja głowa żyć mi ostatnio nie daję. Dziś boli mnie cała lewa strona i tak sobie myśle, że to od kręgosłupa szyjnego bo przy ruchach głowy czuję mega napięcie właśnie w szyji. Bez paracetamolu się nie obyło (nie widzę zbytnio poprawy), amolem się już ponacierałam ale ulga chwilowa. Masakra
Miłej soboty[/url]
-
Dzien dobry!
Ja mam juz 2 modele wybrane wstepnie.
Riko Nano i Camarelo Sevilla. Jedno co mi Pan powiedzial w Bobo Wozkach w Gdanksu, zebym nie kupowala 3w1 z fotelikiem, bo te od producenta nie przechodza zadnych testow ncap. Maja tylko homologacje, a testow zderzeniowych nie przechodza. Powiedzial zebym wybierala w tych z gwiazdkami i on mi dopasuje wszystko. W ogole super Pan, taki starszy,no wszystko zrobi, adaptery dobierze, baze do auta itp. Takze tam np Camarelo 2w1 kosztuje chyba ok 1500zl no i wiadomo adaptery,fotelik, baza, mysle ze min. 3500 wyjdzie.
Z kolei w Akpolu stoi Riko Nano, taki bezowy. Jest bardzo podobny do tego w/w jako model. Mierzylam miarka wymiary takie same, bardzo duzy wozek, skretny, duze pompowane kola. Jednak nie podoba mi sie ten jasny stelaz i kolpaki. Takze ja za Carmelo, moj za Riko.
Ja celuje w tego typu wozki bo tak. Ani dzwigac nie bede, zadnych schodow, las dookola wiec jazda musi byc, amorki, skladac sie nie musi bo do bagaznika wejdzie normalnie na stojaco. Wiec patrze tylko na moja wygode i na wymiary dla dzidzi pasujace oczywiscie.
W akpolu zalozyli mi karte klienta i zaczelam zakupy od 3% rabatu od razu. W akpolu tez jest szkola rodzenia i fitness dla ciezarnych - wszystko na Jaskowej w tym samym budynku.
Ja ciuszkow tez nie kupuje, kupilam ledwo kilka sztuk. Sciagnelam kartony ze strychu z ubraniami po corci ale nie mam kiedy obejrzec. Do tego jestem chora wiec brak sil jak nic. Cudem rozebralam wczoraj 2 male sztuczne choinki
Milego dnia! :* -
Witam w 17 tc
Dawno się nie odzywałam, bo wsiąkłam na fejsieU nas wszystko ok
We wtorek na wizycie mój gin potwierdził, że będziemy mieć 2 córeczki !!
Obie mają już ok 10.5cm
a w domu mam męża jasnowidza(od początku mówił, że będzie dziewczynka, potem dziewczynki; tak samo było w ciąży z synkiem
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:27
Lena87, Sandra94w, gigsa, agawa1977, anetaa1607, ewela86, Sana, amarranta, believe, 1kasiulka1, usia89, Daisy lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Witam w 17 tc
Dawno się nie odzywałam, bo wsiąkłam na fejsieU nas wszystko ok
We wtorek na wizycie mój gin potwierdził, że będziemy mieć 2 córeczki !!
Obie mają już ok 10.5cm
a w domu mam męża jasnowidza(od początku mówił, że będzie dziewczynka, potem dziewczynki; tak samo było w ciąży z synkiem
)
szkoda ze mój ukochany nie czuje jaką płeć ma nasze dzieciątko
Ja czekam z niecierpliwością do wizyty. Od kilku dni nawet nie czuje że w ciąży jestem. Nawet piersi juz nie są takie nabrzmiałe i bolące. Ale mam nadzieje ze to ten 2 trymestr taki łaskawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:44
-
Witam się w sobotę i ja obiad juz dawno zjedzony kończę sprzątać Wieczorem Jedziemy z mężem i córa na pizze jest nowo. Otwarty a na wsi to jedyna atrakcją
córa dalej smarka ale może jej nie rozłoży całkiem oby :-o
Ale śliczne wózki oglądacie zazdroszczam ale jak widzę cenę to rany jak dla mnie b.drogie