Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje dzisiejsze zakupy wyglądają tak:
http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A
co prawda cena nie należy do tych o jakich myślałam wychodzac z domu, ale są takie mega wygodne, że nie żałuję za nic1kasiulka1, Lena87, Daisy lubią tę wiadomość
-
radiszka wrote:A moje dzisiejsze zakupy wyglądają tak:
http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A
co prawda cena nie należy do tych o jakich myślałam wychodzac z domu, ale są takie mega wygodne, że nie żałuję za nic
Bardzooooo ładneradiszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustars wrote:
Ale osoby dwudziestoletnie mają tendencję do przejaskrawiania i wydawania bardzo zuchwałych poglądów, też to u siebie pamiętam, później życie weryfikuje, doświadcza i argumenty przestają być czarne albo białe
Nona bardzo fajny pomysł z tym przyjęciem
I chciałam się pochwalić że kupiliśmy wózek (tako jumper x 3w1)kurcze wiem że za szybko może ale jak zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać
Jak go sobie złożyliśmy w domu to stwierdziliśmy że nam się bardzo podoba jego jazda i skręt kół. Jak zrobi się cieplej to sprawdzimy go na dworze
Uniwersalny kolor więc nic nie szkodzi że nie znamy jeszcze płci
teraz tylko czekam na wizytę i zaczynam kupować ubranka już w konkretnych kolorkach bo takich uniwersalnych mam sporo
Ciekawe tylko czy Maleństwo będzie chciało ujawnić płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:07
agawa1977 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczko, bardzo mi przykro kochana :'( nie wiem co napisać, to jest takie niesprawiedliwe
dużo siły Wam życzę i mam nadzieję że wkrótce zawitasz do nas ze szczęśliwa nowiną i wtedy będzie juz tylko dobrze, bo musi być wam to wszystko wynagrodzone. Trzymam kciuki.
-
Radiszka super ja je mierzylam, ale ostatecznie kupilam te normalne jeansy super skinny za 129
Ale mysle ze jak bede w okolicy to wpadne tez. Mi spodnie schna szybko wiec piore regularnie, no ale jednak jedna para dzinsow i same getry to slabo;) -
nick nieaktualny
-
Wszystkim wizytujacym dzisiaj gratuluje udanych wizyt
1kasiulka1 sliczne te ciuszki
radiszka fajne spodnie mam podobne tylko ja mam ten niski pas i sa naprawde wygodne
Dziewczyny mam do Was pytanie czy ktoras z Was czuje klucia w pochwie/ szyjce?? W sumie to sama dokladnie nie wiem i troche w podbrzuszu? Kurcze mnie juz od dosyc dawna tak pokluwa i lekarz twierdzil ze to normalne, bo wszystko sie rozciaga. A ja mimo to ostatnio swiruje ze to moze cos nie tak z szyjka
pozdrawiamanetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Dzieki gigsa czyli to chyba naprawde normalna dolegliwosc w ciazy
kurcze ostatnio jakos bardziej swiruje i boje sie ze cos bedzie nie tak
no ale coz byleby do polowkowego i powinnam sie uspokoic znowu na jakis czas
gigsa lubi tę wiadomość
-
Macie racje kochane pewnie tak będzie że będzie córusia tatusia:) po wizycie przyszedł się przytulić do brzuszka i powiedział że tatuś kocha:) ale ja jeszcze do końca nie nastawiam się na dziewczynkę,jak na połówkowym potwierdzi dziewczynkę to wtedy zacznie się szał zakupowy choć myślę że jak będę na zakupach a coś mi się spodoba jakaś np. sukieneczka to kupie:) co do kłucia w pochwie,też to mam raz z prawej raz z lewej strony lekarz kazał mi brać dla bezpieczeństwa duphaston ale i tak kuło więc to musi być normalne:) pewnie macica się poszerza:) dziś wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu.
ewela86, agawa1977, Daisy lubią tę wiadomość
-
Aneta słodko
mnie też rozczula to jak mąż kilka razy dziennie przychodzi i przytula brzuch, obcałowywuje z każdej strony i mówi, że tata was kocha.
anetaa1607, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
anetaa ja nie biore duphastonu juz od ok 4 tygodni, ale wczesniej jak go bralam to tez raz na jakis czas bylo to klucie i wtedy jak pytalam to gin mowil ze to normalne bo sie rozszerza wszystko, ale wolalam zapytac czy ktoras z dziewczyn tez tak ma
jakby upewnic sie ze to norma
Aaaa i gratulacje poznania plci! Ja tez bylam i jestem do tej pory corunia tatusia, a do tego jestem do niego podobna jak 2 krople wody podobno i zawsze mowil ze ja to jego duma jestem
Dobra ja zmykam spac bo pozno sie zrobilo a Wam zycze milej nockianetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Witam Was w sobotni poranek
Usnełam wczoraj o 19, chyba rekordowo a i wstalam o 8 rano dopiero. Ale byłam tak zmeczona po tych imprezach i szukaniach prezentów, ze nie mialam siły nawet zjesc.
Pozatym ten brzuch bolal mnie az do zasniecia. Co prawda to nie taki ból jak u was - w szyjce. ALe po bokach brzucha ( raz po lewej, raz po prawej) jakby zaraz przy kościach miednicy. Czasem boli ciagle przez jakis czas, a czasem mocno zakłuje. Pytałam lekarza, ale bardziej o to ze jak wstaje z łóżka to czuje jak by mi kawałek ciała łapał skurcz. Mówił że to normalne. Ale o kłuciach się nie wypowiedział. A ja sie tak martwie -
Aaaa dziewczyny i wczoraj na wizycie, mimo tego, że bobo nie chciało się ułożyć gin wypatrzyla płeć. Nie da się ukryć będzie SYN
ChillaTeqilla, Sandra94w, Lena87, ewela86, wikaa, bommbelek89, Konwalia, anetaa1607, agawa1977, gigsa, jenny88, believe, usia89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, oglądamy z synem Schopping queen. Nój syn zobaczył panie, i mówi - "ale ubrane !Troche wieśniacko. 900 zł! i jeszcze mówią, że mało. Mamo Ty byś cały sklep wykupiła za te pieniądze, czasem wypatrzysz coś za złotówke, i zawsze wyglądasz super! wygrałabyś pierwsze miejsce i byłabyś sławna we wszystkich telewizorach"
Nie ma to jak dowartościowanie przez małego meżczyznę
Lena87, ewela86, 1kasiulka1, 1kasiulka1, anetaa1607, Daisy, gigsa, believe lubią tę wiadomość
-
hej kobietki
ja jeszcze nie znam płci ale w sumie to sobie myslę że wolę dowiedziec sie na połówkowych i mieć większa pewność niz żeby mi lekarz pomylił sie teraz a potem powiedział że będzie o innegotak moja bratowa miała że najpierw miał być syn a potem sie okazało że córa
wikaa lubi tę wiadomość
-
Ciuszków też na razie nie kupuje bo chyba mam jakąś fobie że będzie cos nie tak i po co mi wtedy te ciuchy.. Kobiety mają tak że ciagle sie muszą czymś przejmować, najpierw że nie mozna zajść w ciąże a potem jak juz sie uda to że coś będzie nie tak i taak na okrągło
ewela86, wikaa lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze nie kupuję. Po pierwsze nie znam płci, a pi drugie dostanę ubranka od kuzynek, które rodzą w marcu i kwietniu, dziewczynkę i chłopca. Do wyboru do koloru
Za to intensywnie przyglądam wózki i ciężko coś wybrać ehhhewela86 lubi tę wiadomość