Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra94w wrote:Trudno sie w tym nie doszukiwać tragedii... Każdy inaczej reaguje na takie wiadomości i ma prawo przeżywać je po swojemu. Co do mnie to po ostatniej stracie każdy niepokojący objaw wzbudza we mnie panikę a takie informacje raczej mnie nie uspokajają tylko wręcz przeciwnie. Ale to tylko moje odczucia.
Idę spać więc dobrej nocy Kobietki
Ja mam dokladnie tak samo po poronieniu, kazde uklucie, kazdy bol mnie niepokoi choc naprawde bardzo sie staram nie stresowac... Jednak wiadomo jak jest, ktos kto to przezyl napewno nas rozumie
Kolorowych snow -
zielona mocz mialam badany tylko, ze tutaj nie oddaja moczu do lab. tylko maja takie paski ktore zmieniaja kolory w zaleznosci czy wszytsko dobrze czy cos nie tak i takie tez oto badanie mialam. Nie napisalam moze zbyt dokladnie boli mnie podbrzusze na wysokosci jajnikow poza tym bol promieniowal tez od prawej nerki do brzucha i dzisiaj w nocy znowu mnie zlapal dosyc ostry bol nerki (przynajmniej tak to odczuwam)
a klucia w szyjce mam juz od jakiegos czasu ale tez o nich mowilam choc wygladalo jakby sie tym bardzo nie przejela... Jesli nic sie nie zmieni do wtorku to w srode sprobuje dostac sie do Polskiego gina. Szkoda ze tu gdzie mieszkam zadnego Pl gina nie ma tylko musze prawie 150 km jechac
-
Dzień dobry
Chyba wszystkie jeszcze śpicie, w końcu niedzielaja wstałam pomóc mężowi zrobić śniadanko, przy okazji sama zjadłam i już spać nie mogę jak zwykle. Za to wczoraj zasnęłam jak dziecko
Ewela, mnie też bolała nerka, tzn. ból trwał krótko - max. kilka minut, ale był tak mocny, że wcześniej nie pamiętam, żebym coś takiego czuła i koleżanka powiedziała mi o kolce nerkowej. Nie wiem, czy to było to w sumie, ale powtórzyło się do tej pory 2 razy i mam nadzieję, że już nigdy takiego bólu nie poczuję. -
Dzień dobry. Dziewczyny musimy wierzyć, że z naszymi maluszkami będzie wszystko dobrze. Na niektóre sytuacje nie mamy wpływu, więc pozostaje nam jedynie dbać o siebie i nasze maluszki, i starać się jak najmniej denerwować. Wiem, że to okropnie trudne, ale co innego nam pozostaje? Ja codziennie dziękuję za każdy kolejny dzień z maleństwem w brzuszku.
believe, wikaa lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witam się z rana
Believe moja koleżanka miała w ciąży kolkę nerkową. Najpierw właśnie takie bóle co jakiś czas, a potem jak ją zlapało to wylądowała na dwa tygodnie w szpitalu.
Jak będziesz u gina to wspomnij o tych bólach. Lepiej dmuchać na zimne. Ta koleżanka tteż mówiła gince o tych bólach, ale tamta z bagatelizowała sprawę i tak niestety nieprzyjemnie się dla niej skończyło.believe lubi tę wiadomość
-
Witam.
U mnie dziś piękny, słoneczny dzień.
Wczoraj cały dzień sprzątałam. Dziś odpoczywam.
Z tymi bólami to tak ciężko jest. .. Niby ma prawo boleć, ale jak odróżnić ból który jest "normalny" od tego który jest przyczyną jakiś nieprawidłowości. ..anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Ewela mam nadzieję że szybko Ci to przejdzie. Ja też mam problemy z nerkami ale jedynie co mi kiedyś lekarz powiedział to dużo pić Ale jak złapie mnie mocny ból to przestać bo mogła nerka się zatkac kamieniem( ja mam kamienie)
Jakbyś dużo piła a mało sikala to też niepokojący objaw. Mam nadzieję że szybko Ci ból przejdzie i nie będziesz się musiała martwić. Zawsze lepiej spr z lekarzem.
-
Ja również witam sie niedzielnie , w nie za dobrym humorze:/ od rana boli głowa,cała noc bolał tak jakby lewy jajnik Ale ból promieniujacy,mogłam spać tylko w jednej pozycji, dziewczyny jak rozpoznać twardniejacy brzuch?
-
Dzien dobry! A u mnie sniegu po pachy znowu nasypalo
ja wstaje i bede pakowac familiade na ferie (jedziemy do dkmu nad jezioro). Wieczokiem wyruszamy takze na spokojnie.
Aneta a myslisz ze brzuch Ci twardnieje? No jak po czym poznac? Chyba po tym ze robi sie twardy? Moze masz poprostu wzdecia?
Milego dnia! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:41
-
gigsa, na pewno o to zapytam, bo po pierwszej takiej sytuacji na wizycie wypadło mi to z głowy, a ta druga miała miejsce już później i od tej pory nie byłam u swojej ginekolog. Najgorszy była ta pierwsza sytuacja - tego bólu nie zapomnę na pewno. Druga sytuacja to już dużo mniejszy ból, ale jednak skręcałam się na łóżku. Podobno zaleca się pić duże ilości wody, ale ja mam dalej z tym tak ogromny problem. Piję dużo herbat, soki, ale o wodzie zapominam...
Ja też Wam życzę miłego dnia -
Wtam sie i ja niedzielnie
Rex ja jak narazie mialam tylko paskami nawet na wizycie z polozna jak pobierala mi krew do lab. to mocz sprawdzala paskami. Sama nie wiem czy tutaj badaja inaczej...
Belive no wlasnie tez slyszalam o tej kolce nerkowej z reszta moja kuzynka ja miala w ciazy i po swietach zaraz trafila do szpitalamowila, ze porod przy tej kolce to byl pikus wiec nawet nie chce myslec jak okropny bol to musi byc. Ja mialam dosyc silny wlasnie kilku minutowy juz 2 razy ale mam nadzieje, ze na tym sie skonczy
Zielona ja tez mam nadzieje, ze szybko przejdzie i juz nie wroci, mi moja pani doktor tez kazala bardzo duzo wody pic i staram sie jak tylko moge
Milego dnia Wam zycze a Tobie Daisy udanego wypoczynku -
Mnie wczoraj na noc tez głowa strasznie bolała. Usnęłam dość szybko, ale o 1 się obudziłam na siusiu i ból był nie do wytrzymania... wzięłam wiec apap i pomogło. Dziś o niebo lepiej, choć dalej trochę ćmi.
Daisy udanego wypoczynku a dla Wszystkich milej niedzieli i braku bólów -
Dzień dobry dziewczynki
Ja co dzień zasypiam po 1 i obudzić się nie mogę. Dziś też dopiero o 11 wstałam. Głowa boli mnie juz 3 dzień. Przechodzi jak coś zjem albo wypije kawę ale ileż można jeść
Mąż zrobił śniadanko wiec leżę w wyrze i leniuchuje. U mnie też dziś słonecznie wiec na spacer się wybiorę do rodzicow. Życzę Wam miłego i spokojnego dnia.