Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany... Taka wiadomość z rana. Lenka, trzymaj się mocno. To takie niesprawiedliwe
byłam pewna, że na takim etapie będziemy sobie tutaj przekazywały tylko dobre wiadomości i że nic takiego się nie zdarzy... Jednak widać, że życie pisze różne scenariusze... Dlatego ja już bym wolała, żeby to moje dziecko kopało ile sił ma w nóżkach, żebym wiedziała, że jest w porządku... A tak to wizyta co miesiąc, idziesz pełna nadziei na zobaczenie maleństwa, a tutaj taka informacja...
-
z najnowszych wieści od Leny wynika,że lekarze podejrzewają poważną wadę serca i że nawet gdyby Lena donosiła to dziecka zmarłoby zaraz po porodzie... ale na 100% okaże się po porodzie, po badaniach pewnie...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
Lenka dla twojego aniołka światełko (*) przytulam wirtualnie i Czekamy tu ma ciebie
Takie to niesprawiedliwe ja właśnie zakupiłam detektor tetna wolę wydać trochę kasy i nie mieć wiecznie wysokiego ciśnienia bo teraz to mi serce.kolacze po tej historii że szok
Swoją drogą to miałam pisać że.nasz miesiąc taki szczęśliwy bo w lutowkach to się mas chyba z połowę wysypalo... A tu taka niemiła niespodzianka -
Lenka ja też bardzoooo ci współczuje to naprawdę smutna wiadomość, bądź silna wszystkie tu wirtualnie cie wspieramy
Verona - popieram twoje słowa, tyle niesprawiedliwości na świecie mamy że ci co bardzo chcą dzieci napotykają na takie nieszczęścia -
nick nieaktualny