Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenko przykro mi i współczuje
Te co miesięczne wizyty to tez dla mnie długo..
Ostatnio przeglądałam stare wykresy i na dniach bym rodziła gdyba tamta ciąża była prawidłowa ..
ale nie ma co się dobijać .. trzeba myśleć pozytywnie i patrzeć w przyszłość !! teraz będzie DOBRZE w lipcu urodzę:)zdrowego dzidziusia.
I też nie macie myśleć inaczej!! -
Wizyta raz w miesiacu, gdy sie jeszcze nie czuje ruchow to rzeczywiscie jakos mało
może kupie sobie ten detektor tetna chociaz znajac zycie i tak bedzie panika jak przypadkiem nie uslysze a sie zle ułoży....
Juz chce zobaczyc moja dzidzie na usg a wizyta za tydz.
Oby juz nie było wiecej takich wiadomości ..... -
nick nieaktualnyLenka bardzo mi przykro
Dziewczyny strasznie sie od kilku dni boje o maleństwo. Od 4 dni mam twardnienie brzucha szczególnie jak stoje. Do tego lekki sporadyczny bol podbrzusza. A od wczoraj czuje ze te objawy sie dekikatnie nasilily. Dzisiaj doszlo jeszcze do tego klucie w podbrzuszu i chyba w szyjce podczas leżenia i siedzenia oraz duzo wiekszy niz do tej pory nacisk na pęcherz. Czy Wy tez tak macie? To normalne w 16tc? Wizyta dopiero za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:07
-
nick nieaktualnySandara94w nie jestem lekarzem ani nic.. ale ja miałam między 15-17 tyg takie kucia jakby właśnie w szyjce i takie ciągnięcia .. byłam na wizycie i mówiłam o tym lekarzowi to mi powiedział że wcale się nie dziwi bo od ostatniego razu macica dużo się powiększyła .. ale wiem ze się stresujesz bo ja też co chwile coś mam jakieś ciągnięcia czy coś nawet dwa razy miałam uczucie jakbym miała dostać @ .. ale na razie na USG jest ok więc staram się myśleć pozytywnie i na wizytę idę już w piątek do drugiego lekarza bo u pierwszego mam dopiero za 3 tyg jak dla takiej panikary jak ja to zdecydowanie za długo
Ale jeśli dolegliwości Ci się nasilają to może warto przejechać się na IP i sprawdzić co się dzieje? -
nick nieaktualnyDziękuję za odpowiedź. Właśnie jesli w nocy będzie gorzej to pojadę bo chyba bardziej tym stresem zaszkodze dziecku. A jesli nic sie nie zmieni to w poniedzialek zadzwonię do swojego gina o wczesniejsza wizytę bo chyba zwariuje. Jeju chce juz lipiec.
-
Najgorszy właśnie ten okres kiedy ruchów jeszcze nie czuc...
Albo jak czuć raz na 2 dni...
Sandra trzymam kciuki żeby było ok. Ale ponoć kłucia w szyjce to norma. Też miałam. Właśnie ponoć przez to, że wszystko się rozciąga tam.
Ja też zwariuję do wizyty chyba.a ja mam tylko raz na 3 mce...
Prywatnych lekarzy tu nie ma. Może jacyś Polacy ale nie bliżej niż 200 km ode mnie.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny myślę ze nie ma wpadać w paranoję... Takie rzeczy się zdarzają na szczęście już stosunkowo rzadko. Tragiczne jest to ze dotknęło to jedną z nas ale to nie znaczy że wszystkie teraz jesteśmy zagrożone. Jesteśmy tak samo zagrożone jak wczoraj kiedy nie napisałam Wam jeszcze. Taki stres nie działa dobrze na nasze dzieci... Pamiętajcie szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko... Oczywiście każdą z nad przybiła ta wiadomość ale nie możemy się teraz u nas doszukiwać tragedii...
Nona, Lena87, wikaa, usia89, believe, Daisy, rex, anetaa1607, 1kasiulka1, mała2930 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Ja tez od przedwczoraj mam bol brzucha na wysokosci jajnikow takie klucia i popiekiwanie w szyjce chyba, tak to przynajmniej odczuwam i poszlam do lekarza ogolnego. Ja niestety tylko takiego lekarza mam 'pod reka' i dostalam antybiotyk na zapalenie pecherza. Mam nadzieje, ze to pomoze bo tez bardzo sie martwie co z dzidzia
mam kontrole we wtorek i licze ze do tego czasu wszystko bedzie dobrze...
-
nick nieaktualnyTrudno sie w tym nie doszukiwać tragedii... Każdy inaczej reaguje na takie wiadomości i ma prawo przeżywać je po swojemu. Co do mnie to po ostatniej stracie każdy niepokojący objaw wzbudza we mnie panikę a takie informacje raczej mnie nie uspokajają tylko wręcz przeciwnie. Ale to tylko moje odczucia.
Idę spać więc dobrej nocy Kobietki