Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się ze słonecznych Kielc
Niestety dzień zaczęłam dość nieprzyjemnie bo nad muszlą
ciekawe kiedy zacznę przybierać na wadze, albo chociaż kiedy zacznę zbliżać się do swojej wagi sprzed 4 miesięcy. Mam nadzieje że to Dzidziuś mi wszystko zabiera i nie jest głodny
Miłego dnia -
Witam się i ja
chyba w całej Polsce Dziś jest tak pięknie i słonecznie córa mężem na polku ja obiadek kończę.
Daisy Zazdroszczę tych ferii u mas ferie dopiero za 2tyg ale my nigdzie nie Jeździmy z reszta mąż.do pracy musi iść
Zakupiłam detektor tetna plodu sonoline c
Któraś z was chciała kupić detektor.na olx jest też dobrej firmy z głowica i to tylko za 100zl ja kupiłam używany.
Acha wczoraj pochwalilam się w końcu Siostrze że zostanie ciocia Ucieszyła się Bardzotak mi lżej na sercu że w końcu komuś powiedziałam.uff..
Wypocywajcie dziewczynki niech te bóle przechodzą!gigsa, 1kasiulka1, Daisy, dora8201, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Hej
Bombelek wrzucisz linka do tego detektora?
Ja niestety choracoś okropnego że nic w tej ciąży nie można nawet na przeziębienie zastosować a rutinoscorbin i tantum verde za dużo mi nie dają
marze o jakimś fervexie, febrisanie, vicksie ale przejrzałam i wszystko zakazane, coś strasznego ; p
-
Hejka dziewczyny:) nie było mnie ponad tydzień, ale od jutra powinien być net w domu:) mamy remont ale ważne ze juz mieszkać można:) ja czekam na 20 luty na wizytę to może poznam płeć
tez mnie głowa często boli ale jak niskie ciśnienie to co się dziwić:p w Lublinie tez piękne słoneczko:) pozdrowki:*
-
nick nieaktualny
-
Kate a sprobowalas prenalen? Ja biore syrop na przeziebienie, psikadlo do nosa no i tabsy na gardlo i pomaga. Wiadomo to au naturel wiec zadnych jakichs tam typowych skladnikow.
Oj dziewczyny szkoda mi Was z tymi bolami. Mi na szczescie bol zoladka przeszedl wczoraj. Ale to byl wieczor chyba najgorszy z tych bolacych do tej porynaczytalam sie ze ponoc tak sie zdarza w ciazy i nalezy wyeliminowac skladniki pokarmowe ktore tak wzburzaja zoladek. U mnie zaczelo sie niewinnie, bo od gruszki. Jak jadlam na poczatku ciazy to sie zdziwilam,myslalam ze poprostu surowa, wiec odstawilam. A tu lipa wychodzi na to ze to zoladka problemy, a nie gruszka
Ja mam ten angel sounds, nie kosztowal duzo jakos, a nowy. Ale co tam sie moze zepsuc. No moze sluchawki moga nie byc jakiejs tam super jakosci dolby surround hdale mozna podlaczyc jakiekolwiek inne z normalnym wejsciem
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-ktg-doppler-fetal-angelsounds-i4917246522.html -
Daisy mam syrop prenalen ale narazie go nie próbowałam bo gdzieś wyczytałam że czosnkowy strasznie i sie obawiam że będę po nim sie witać z muszlą. To spray do nosa też jest? To musze do apteki podskoczyć bo właśnie najbardziej nos mnie dobija, dzięki za info
Nona miałam jedne zajęcia z wiązania w chuście i polecam jednak na żywo sie tego nauczyc, zależy też pewnie jaka pozycja ale myślę że fajniej poćwiczyć z kimś doświadczonyma chyba są też chusty w bardziej neutralnych kolorach
Nona lubi tę wiadomość
-
Hej. Przede wszystkim dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa. Jesteście kochane. Co do usg genetycznego to wszystko było dobrze. Serduszko było prawidłowo zbudowane, biło 160 razy na minutę. Lekarze podejrzewają jakąś genetyczną wadę, która była nie do wykrycia w tak wczesnej ciąży. Za jakieś 2 tygodnie mają być wyniki
-
Witam w niedziele
Słoneczko, w miare ciepło, śnieg aż błyszczy więc wybralismy się na narty
U Mnie zaparcia nie daja za wygraną, od zeszłego poniedzialku dopiero dziś poddały się. Bóle ( ciągnięcie, bóle w podbrzuszu, kłucie szyjce) jak narazie odpukać odpuścily po magnezie. Już za 9 dni, nadprogramowa wizyta, musze sprawdzic czy wszystko ok. Ja strasznie sie stresuje ze nie czuje codziennie rucchów lub najlepiej przez caly dzien.. To by Mnie uspokajało.
Dziś śnił Mi sie ksiądz, i szkoła dla niepełnosprawnych dzieci, pomieszałam im laski dla niewidomych a podobno każda z nich miała inna końcówkę i ona decydowała o kraju pochodzenia :p a ksiądz prosił Mnie o to zebym załozyła mu piersionek !Ależ pierdoły!
Któras z was pisała o antybiotyku na zapalenie pecherza- moj ginekolog jak mojej kolezance lek. pierwszego kontaktu przepisał antybiotyk to bardzo ja okrzyczał...
Co do chust to ja kupiłam dla młodego jakas dziwna i w ogole jej nie uzywałam...
Coś takiego :
Ja tez mam katar, ale nie jakiś bardzo przeszkadzający wiec go troche lekcewaze ale mam go juz ho ho ho ...
Aaaaa A Tobie Lenka bardzo współczuje, dużo siły zyczę Ci :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:09
-
Aneta problem w tym, że kompletnie sobie nie radzę
Od piątku nie robię nic innego tylko chodzę i płaczę po kątach
Mam 2 pełne szuflady ubranek, nie jestem w stanie spakować tego spowrotem do pudeł
Jeszcze w piątek przed tym usg w pepco kupiłam kilka ciuszków
Nadal nie mogę uwierzyć, że tak się stało
-
Strasznie mi przykro Lenka
Na wszystko potrzeba czasu, z czasem przestanie to tak bardzo boleć..
Nie rozumiem czemu dzieją się tak niesprawiedliwe rzeczy...
Maleństwo zawsze będzie z Tobą duchem... i jeszcze kiedyś do Ciebie ten Aniołek wróci.. -
Lenka Kochana rozumiem że ci ciężko,z biegiem czasu pogodzisz się z tym,to jest nie sprawiedliwe ze tak się dzieje...moze niech mąż spakuje te wszystkie ciuszki ,albo zrób to sama jak już bedziesz silniejsza.wiem że łatwo komuś powiedzieć