Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny nie wiem kiedy Kierzynka sie pojawi a widze ze juz wiecie .. dzis zaczeła plamic pojechała na ostry dyzur .. i tam stwierdzili brak akcji serca i zostawili ja w szpitalu .. mam z Kierzynka kontal na FB i tel.
dora8201, Malagosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O nie, tylko nie to! Niech to przestanie się dziać. Dlaczego tyle bólu i cierpienia?! To naprawdę niesprawiedliwe! Przecież my kochamy nasze maleństwa! ;(
Dziewczyny nie ma słów, którymi można pocieszyć kogoś po stracie dziecka, sama coś o tym wiem, ale wiedzie, że jesteśmy z Wami i tulimy Was mocno!28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Lenka, Kierzynka - ściskam Was mocno i życzę dużo sił! Przepraszam, ale nie wiem co mogłabym jeszcze napisać, żadne słowa nic nie dają
Bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:00
kierzynka lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Boże w tym głupim telefonie mi się niechcąco kliknęło lubię to a ja wcale tego nie lubię! Wręcz nienawidzę takich wiadomości!! Nie kolejna, nie u nas!!!
KIERZYNKO tak strasznie mi przykro... Nie ma słów żeby to wyrazić.... !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 07:20
kierzynka lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
Witam z rana!
Mam do was pytanie, czy wam też tak jakby puchnie wzgórek łonowy? Powiedzmy poniżej zarostu z 2 cm i powyżej w strone pępka tez tak z 3 cm? Czasem to wygląda jak bym dostała czymś i puchnie od uderzenia...
Po takich wiadomościach wczorajszych to ja wariuje juz na całego...
Miłego Dnia wam życzę, a Lence i Kierzynce, dużo sił !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 08:26
-
A powiedzcie mi przy okazji jedną rzecz. Za tydzień mam umówioną wizytę u ginekolog na NFZ. Tego samego dnia miałam iść do ginekolog prywatnie. Czy są jakieś przeciwwskazania, żeby mieć 2 wizyty w ten sam dzień? Bo jak tak, to tą drugą mogę przełożyć. Dodam, że ta na NFZ na pewno nie będzie mi robić USG, tylko badanie + słuchanie serduszka detektorem tętna + ew. skierowania, no a ta prywatnie też badanie + USG.
-
Czarna owca ja nie zauważyłem nic takiego
Nie mogłam wczoraj zasnąćten tydzień był zły,bardzo zły
Nie wiem czy to z tych nerwów tal mnie wczoraj bolalo wszystko naszvzescie dziś obudziłam się już w dobrym stanie tylko cycki mega bolą
Ja już wróciłam z porannego spacerku tzn core do przedszkola doprowadziła mrozik szczypie w.buzke ale fajnie jest
Któraś chciał link do Detektora tętna na olx nie umiem na tel skopiować ale wpiszcie detwktor tetna i wyskoczy za 100zl jest
Mam nadzieję że.mój jutro przyjdzie
A tak w ogóle to się nie przywitała więc witamy się w 18tygodniu
P.s Dziewczyny czy wy pojęcie 2l dziennie??
.
-
nick nieaktualny