Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zamiast na fb dawajcie tu 1000 postów
Ja w końcu do h&m nie dotarłam, bo w tej galerii gdzie byłam nie było działu dla ciężarówek. Kupiłam spodnie w sklepie z odzieżą dla puszystych i ciężarnychzapłaciłam 145 zł. i są naprawdę też bardzo wygodne, z regulowanym pasem. A w h&m po ile płaciłyście ?
Daisy, 1kasiulka1, dora8201 lubią tę wiadomość
-
wikaa ja kupiłam te za 99 zł i są naprawdę fajne, swoja drogą nie wiem jak u was ale u mnie na śląsku trudno o sklepy dla ciężarówek sprawdzałam w necie 2 inne a okazało się że jeden w przebudowie a drugi już nie istnieje.
wikaa lubi tę wiadomość
-
Ja jedne leginsy kupiłam w Tesco F&F, takie z wysokim stanem, a drugie takie materialowo leginsowe z pasem w happy mum. Te z F&F chyba 60 zł, a te drugie 170 zł i tak chodzę sobie w nich na zmianę. A po domu alladynki jeszcze z przed ciąży bo są w gumkę lub dresowe. Dobranoc Dziewuszki :*
wikaa lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
No to ceny mniej więcej podobne.
Chilla ja po domku tez chodzę w dresach przedciążowych i w nich czuję się najlepiej. Pewnie do czasu...
Kasiulka u mnie są sklepy typowo ciążowe. Są fajne, bo można tam kupić wszystko, zaczynając od majtek i biustonoszy, przez spodnie, sukienki, bluzki, tuniki skończywszy na kurtkach. Ale ceny powalają. ... Biznes !
Dobrej nocki.
-
Dzień dobry. Wczoraj był dzień złych wieści - nie wiem czy powinnam Wam napisać ale Lenka87 (nie Lena87) która odkad jesteście na fb to tylko tam z Wami pisze - miala wczoraj wizytę i okazało się że jej dzieciątko nie żyje... Nie wiem nic wiecej bo tylko tyle napisała i że leży w szpitalu... ;(
Strasznie mi przykro.... W środę 17tc zaczęła... ;( straszne, niewyobrażalne i nierealne...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straszne wieści... idzie sobie kobieta zadowolona że na usg zobaczy jak jej dzidzia sobie fikku miku wyprawia a tam taka wiadomość... Boże ja teraz sie jeszcze bardziej boję o moją dzidźkę.. Lenka trzymaj sie.. takie rzeczy nie powinny sie dziać..
-
Cooo ??? Nie mogę w to uwierzyć. Siedzę i wyje ;( myślałam, że na tym etapie na którym jesteśmy to już nic złego żadnej z nas się nie przytrafi
-
Boże, naprawdę bardzo współczuję. Lena miala termin dzień po mnie, tak czekała na wymarzoną córkę, choć niezależnie kto tam mieszkał u niej to tragedia
Kurwa, niesprawiedliwość
innych słów nie mogę znaleźć...
Lenko, jesteśmy z Tobą, dużo siły Wam życzę w tych trudnych chwilach -
nick nieaktualny
-
Lenko tak bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą. Bardzo, bardzo mocno Cię ściskam!