Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
I po wizycie: Maluszek posłuszny bardzo bo tak jak mamusia prosiła tak się ładnie wypiął
Wiec oficjalnie i na 100% mamy synusia
Rośnie jak szalony, już wyprzedził o 2 dni termin porodu wg ostatniej miesiączki
Zdrowy tylko muszę zrobić dodatkowe badania ze względu na zatrucie ciążowe w poprzedniej ciąży i kontrolować ciśnienie. Jak coś będzie nie tak to zastrzyki w brzuch ale mam się nie denerwowac na zapas
Ufff ale jestem szczęśliwaPrzed wyjscie z domu zjadłam kawałek czekolady żeby go rozbudzić żeby pofikał troszkę na usg to spał. Pewnie czekoladka dobra była i odpoczywał po niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:04
Daisy, 1kasiulka1, anetaa1607, ewela86, mon!ta^, wikaa, bommbelek89, usia89, Nona, ChillaTeqilla, rex, Sana, juwelka, gigsa, pepitka, Ivettka, kierzynka, believe, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Livia! Super gratuluje Synusia! ♡ jest sliczny i ma piekny nosek! To bedziesz miala parke w domu, super. Mysleliscie juz nad imieniem?
Natalia bardzo ladne imieAle moja kuzynka jest Natalia wiec nie dalismy, ale myslelismy o tym
livia30 lubi tę wiadomość
-
Z imieniem dla chłopca jest ciężko
Dla dziewczynki było wybrane bez żadnych kłótni a chłopiec... Na razie jest Junior
Możliwe, że stanie na Aleksandrze - taki kompromis z mężem
Ale jeszcze nic pewnego. Kurcze, moja córka od początku mówiła, że nie chce siostry tylko jak już musi być to lepiej brat
Daisy, radiszka lubią tę wiadomość
-
ChillaTeqilla gratuluje dziewczynki:) super że wszystko ok.
Czarna Owca cudnego masz synka:) mały skarb:)
ja dzisiaj byłam oddać mocz,mam nadzieję że wyniki już będą o 17...na pewno coś się dzieje bo nawet nie wysiusiałam z rana pół kubeczka i był bardzo ciemno-zółty, brzuch nadal pobolewa chyba dalej będę brała duphaston,pielęgniarka mówiła żę niektóre kobiety biorą do końca ciąży i chyba tak u mnie będzie. Mam nadzieje że to nie zaszkodzi mojej malutkiej,a takto sama bym się bezpieczniej czuła na tym duphastonie...bo jak go biorę całkiem innaczej się czuje...czuje się bardzo dobrze.
A tak pozatym nawet się nie przywitałam.Więc się witam:)Czarna owca, ChillaTeqilla lubią tę wiadomość
-
livia gratuluje chłopczyka,ładnie widać na tych zdjęciach,ja mam wizyte 6.02 może tez ladnie się pokaze bo jak na razie dziewczynka miała być.
Coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa tak twardnieje poniżej pepka i nie wiem czy to już ruchy czy co, czasem tak odczuwam w nocy kedy leze na plecach i czuje ze gdzies dzieciatko się wypycha ale tak w dzień caly czas?tez tak macie?livia30 lubi tę wiadomość
-
Verona wrote:livia gratuluje chłopczyka,ładnie widać na tych zdjęciach,ja mam wizyte 6.02 może tez ladnie się pokaze bo jak na razie dziewczynka miała być.
Coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa tak twardnieje poniżej pepka i nie wiem czy to już ruchy czy co, czasem tak odczuwam w nocy kedy leze na plecach i czuje ze gdzies dzieciatko się wypycha ale tak w dzień caly czas?tez tak macie?
Verona Mnie tak delikatnie twardniał, to lekarz zalecil magnez -
Witam.
ChillaTeqilla i Livia - gratuluję poznania płci. To mamy kolejną dziewczynkę i chłopczyka.
Super !
Wracając do diety cukrzycowej co do owoców to chciałam tylko dodać, że należy unikać tylko tych o dużej zawartości glukozy, np. banan, winogrona, gruszki, śliwki, czereśnie. Polecam jabłka, maliny, poziomki, truskawki. One są korzystniejsze
Ja byłam dziś tez na wizycie. Wszystko ok. Waga 1.5 kg. na minusie. Dzidzia podejrzana tylko na sekundę, żeby sprawdzić serduszko i ładnie sobie biło. Za 5 tyg. na połówkowe i wtedy nie ma przeroś - musi się pokazać. Siurki waszych Bobaskow są super, ale ja będę szukać cytrynki !
No i na powrocie zaszłam do sklepu i w końcu ( uufffff. ..) kupiłam spodnie ciążowe
Będę miała co na tyłek włożyć, bo w poniedziałek powrót do rzeczywistości - czyli do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:46
anetaa1607, ChillaTeqilla, Sana, livia30, believe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Livia gratuluję syneczka!
Chilla gratuluję córeczki!
CzarnaOwca Twój synek jest super
wikaa gratuluję udanej wizyty
Aaach jak ja bym już chciała wiedzieć kogo noszę pod serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:32
ChillaTeqilla, Czarna owca, wikaa, livia30, Daisy lubią tę wiadomość
Julia07.2015