Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
zania1313 wrote:Gratuluję, Livia:) a co mówili Ci wcześniej na USG odnośnie płci? Bo my również czekamy na potwierdzenie
13+2 jak byłam na wizycie i poprosiłam żeby zajrzała między nóżki to powiedziała, że coś się majta koło pępowiny ale za wcześnie, żeby na 100% mówić i porozmawiamy o tym na następnej wizycieNo i jest siuraczek
anetaa1607, zania1313, gigsa, Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w ten śnieżny wieczór:)
Cos pobolewa mnie dziś gardło... w pracy wszyscy chorzy co mnie bardzo stresuje.
Gratuluje udanych wizyt i poznanych płci:)
Ja ide do gina w nastepnym tygodniu.
Czy wy macie łożysko wysoko? Ja wg ostatniej wizyty ok 2,5 tyg temu miałam jeszcze nisko. Ciekawe czy sie podniosło.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie nie pamiętam dokładnie która z was polecała spodnie z H & M ale muszę przyznać że są świetne bo miałam okazje je mierzyć i jak w nie wpadłam to była taka mega wygoda że nie omieszkałam ich kupić
Livia gratuluję synusia, Chilla tobie gratuluję córci,
Czarna Owca Twój synek jak zawsze jest świetny, Wikaa fajnie że udała ci sie wizyta
livia30, ChillaTeqilla, Daisy, wikaa, radiszka lubią tę wiadomość
-
Ja byłam w 2-óch H & M i w jednym były te spodnie ale nie w moim rozmiarze a w drugim udało się a po za tym chyba lepiej szukać ciuszków ciążowych w tych większych H & M bo sama miałam wrażenie że jest lepszy wybór lecz ceny też są wysokie
-
Livia mowisz - masz
Ja kupilam swoje na Matarni. Tam na scianie masz normalnie na suficie znaki typu ---> odziez ciazowa itp, tam akurat kolo dzieciecych. Moze u siebie poszukaj na dzieciecych tez? No wierzyc mi sie nie chce ze w Rivierze nie ma? A ten Happy Mum to w Rivierze czy w Klifie? W Klifie pamietam ze byl na parterze na przeciwko mc sklep ciazowy.
U mnie 14t0 d dziewczynka niby na 100% - mam nadzieje ze Hanka na nastepnym usg (13.02, ale to nie polowkowe jeszcze, polowkowe 16.03) nie okaze sie Jakubem!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:39
livia30, believe, 1kasiulka1, wikaa lubią tę wiadomość
-
ChillaTeqilla, gratuluję udanej wizyty i poznania płci
Co do kurtek, ja już sobie ostatnio kupiłam nową, bo jak starą ubierałam, to była opięta na brzuchu i źle się czułam...
livia30, Tobie też gratuluję z całego sercaśliczne zdjęcia bobasa
wikaa, fajnie, że z bobasem wszystko w porządku
livia30, nie w każdym H&M masz podobno ten dział, ale w takich większych już na pewno musi być. Ja też nie mogłam znaleźć odzieży ciążowej, ale po długich poszukiwaniach znalazłam kącik z H&M mama zaraz właśnie przy ubrankach niemowlęcych.livia30, ChillaTeqilla, wikaa lubią tę wiadomość
-
W Rivierze jest H&M ale przeszłam cały i nic... Happy Mum w Klifie jest na pierwszym piętrze chyba ale tam za jeansy zapłaciłam 259zł. Zadowolona z nich jestem nie powiem ale drugich już sobie tam nie kupię
Mam jeszcze materiałowe stamtąd za 159zł - dużo fajniejsze
U mnie usg połówkowe 27 lutego i jednak robię u swojej ginki - wypytałam ją dzisiaj. Też robi usg 3d i nagrywa na płytkę, daje kolorowe zdjęciaWiadomo drożej ale dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła i coraz bardziej jej ufam. Nie dlatego, że płać poznała
Ale dlatego, że mi przepływy sprawdziła w tętnicach łożyska (chyba dobrze piszę, nie zakodowałam dobrze) ze względu na zatrucie ciążowe w pierwszej ciąży i dała skierowanie na dokładniejsze badania
Jak wyjdzie coś nie tak to zastrzyki w brzuchol do końca ciąży
No i ciśnienia mam pilnować
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i poznania płci
I ja także potwierdzam, że spodnie ciążowe z h&m są wygodne. Pierwsze kupiłam na lumpach ale drugie kupie juz nowe w sklepie. a ja dziś byłam na basenie. Pierwszy raz w ciazy i powiem Wam, że super się po tym czuję. Musze to robić regularnie
1kasiulka1, Nona lubią tę wiadomość