Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
cati wrote:Lista Wózeczkow , fotelikow i innych
dostepna na fb. jak ktos ma ochote wpisac tam swoje typy to zapraszam
)
Cati, a może ten link umieścić też w tym arkuszu, który już mamy na dole albo jako nową zakładkę? Bo tak to się zgubicati lubi tę wiadomość
-
http://www.pequeneques.com/blog/2014/07/19/doona_silla_de_coche/
Proszę.
No my już tego fotelika jesteśmy pewni na 100%. Za 300 euro nawet widziałam na jakiejś stronce.
Jakbyśmy kupili ten wózek z Mikrusa 2w1 za 550 zl to nie wyniosłoby nas razem dużo.
A my i autem i samolotem często, ten niby jest do 18 mcy.dora8201, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
W końcu Was doczytałam. ..
ale macie dzisiaj wenę do pisania...
Witam się poniedziałkowo. Wróciłam z pracy i zamiast z m. siąść i pogadać (ma wolne) to ja za telefon i czytam, czytam... Aż m. zazdrosny, że więcej czasu na forum a przecież powinnam jemu poświęcić - królewiczowi, he, he... Poszli z synem na basen a ja odpisuję i zaraz pędzę po mlodszego do przedszkola... Może zdążę
Rano jechałam do pracy i w radiu mówili, że dzisiaj Dzień Pizzy. Zgadnijcie o kim sobie pomyślałam ? Jasne, że o głodnych Lipcówkach
Kasia25 pewnie m. był mega szczęśliwy, że namacalnie poczuł dzidziusia
Dora pokój syna naprawdę super. Nie jeden chciałby taki mieć. Mój syn w piłkę to raczej w lecie, teraz ma fazę na koszykówkę i ju-jitsu ale jest juz za stary na tematyczne pokoje.
Co do testu glukozy wspominam to mega tragicznie. Dla mnie z cytryną czy bez - jeden syf. Niektóre moje koleżanki bez problemu, a ja piłam i myślałam, że się udławie. .. Do tego jak już jedną z Was pisała, podobno teraz stosuje się 75 g. Jak to rozpuścić w kubku 250 ml. to przecież łyżka w nim stanie dęba od tych węglowodanów. ... Na szczęście to jeszcze. Gina powiedziała 20-22 tydz.Biedroneczka83, dora8201, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
rex wrote:http://www.pequeneques.com/blog/2014/07/19/doona_silla_de_coche/
Proszę.
No my już tego fotelika jesteśmy pewni na 100%. Za 300 euro nawet widziałam na jakiejś stronce.
Jakbyśmy kupili ten wózek z Mikrusa 2w1 za 550 zl to nie wyniosłoby nas razem dużo.
A my i autem i samolotem często, ten niby jest do 18 mcy.
superale ja ze swoim zboczeniem odnośnie bezpieczeństwa najpierw bym z chęcią jakieś testy zderzeniowe z tym fotelikiem obejrzała...
ale to ja
Cati większości z nas nie ma na fb... więc tabelki ani nie pooglądamy ani nie wpiszemy swoich typówWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:49
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Tak glukozę na pewno robi się po 21 tygodniu, więc jeszcze mamy czas, zwłaszcza te co są pod koniec lipca:)
Ja mam wenę dziś i do pisania i do sprzątania,ale się zgrzałam:) kupimy na dniach router,żeby net był w całym domu a siedzę w rogu przy kompie podpiętym do kabla;p śmieję się do męza,ze idę do kafejki internetowej hehe:)a na telefonie wygodniej jest:)dora8201, wikaa lubią tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny nie było mnie tylko kilka godzin a tu już tyle postów :o ale to dobrze coś się dzieje
jest co czytać.
To widzę, że dziś większość pizzę będzie jadła, jedna drugiej smaku narobiła
A jak nazywa się to forum na fb to może tam zajrzę przy okazji.
ja jeszcze nie mam wytypowanego wózka wiem tylko, ze chcę aby przednie kółka na pewno były obrotowe, a kolor nie za jasny bo brudzący ale też i nie jakiś ciemny. Kiedyś mi się 3 kołowe podobały.
Dzisiaj będę miała w końcu swoją poduszkę, już doczekać się nie mogę i zdam Wam relacje jak sie śpi -
Claudin wrote:A jak nazywa się to forum na fb to może tam zajrzę przy okazji.
Niestety nie da rady. Grupa jest zamknięta i niewidoczna dla zwykłego śmiertelnika
Juwelka na czczo i do tego masz 3 pobrania - co godzinę. ... i glukoza co dęba staje w gardle bleeeee. ......Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 16:17
Daisy lubi tę wiadomość