Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
naaala wrote:Tak, my zdecydowaliśmy że dziś na obiad u nas będzie właśnie PIZZA !!
To dzięki Wam ;*
smacznego:) ja zjem i zabieram się za pranie i sprzątanie łazienki, tylko to mogę posprzątać bo nic innego jeszcze nie ma hehe;pnaaala lubi tę wiadomość
-
A my właśnie dużo autem jeździmy, jakieś wypady co chwilę, a samochodzik mamy w wersji mega mini, więc nie mogę sobie pozwolić na stelaż w bagażniku. Dlatego fotelik kupimy z najnowszej kolekcji (niedostępnej w Pl) z którego wysuwa się stelaż po wyjęciu z auta. Tym samym nie zajmuje nic a nic miejsca.
Dlatego wózka poszukam tańszego.
Ja nie wiem ile moja szyjka mamiałam do tej pory aż jedno badanie i nikt mnie nie poinformował o tym
-
Witajcie dziewczyny
Nie było mnie tutaj cały weekend i stwierdziłam, że na pewno jak to w weekend będzie mało nadrabiania, a widzę, że tutaj szaleństwoPrzeczytałam wszystko, ale na pewno nie odpiszę na to, co chciałam
Witam nowe dziewczynyfajnie, że nasze grono się jeszcze powiększa, bo im nas więcej, to lepiej.
Dora - super pokoik!
Narobiłyście mi smaka na sałatkę grecką! Do tej pory miałam pewne obawy, jeśli chodzi o fetę, ale z tego co piszecie, to jecie bez problemu, więc tylko dla pewności sprawdzę, żeby była z pasteryzowanego mleka i zrobię sobie sałatkę
Ja dzisiaj rano byłam na wizycie u mojej gin na NFZ. Serduszko pięknie biło 144 razy na minutędostałam skierowanie na morfologię, mocz i glukozę. Mam brać Duphaston jeszcze do 22 tygodnia tak mniej więcej. No i zapisałam się też na USG pod koniec lutego
Poza tym wszystko w porządku. Lekarka mi powiedziała, że te bóle, które miałam ostatnio, to niekoniecznie musi być nerka, bo jeśli by to ona faktycznie była, to ból nie przeszedłby tak po kilku minutach, tylko on trwa dłużej i powtarza się dużo częściej. Poza tym, jeśli u mnie to zdarzało się rano po przebudzeniu, to ona by obstawiała kręgosłup, bo już brzuszek rośnie i może być jakiś nacisk na kręgi, czy coś takiego, no i nic na to już nie poradzi się.
O 15.00 idę jeszcze prywatnie na wizytę i tam mam nadzieję, że lekarka potwierdzi mi płećpoprzednio mówiła, że raczej dziewczynka.
Czy któraś jeszcze dzisiaj wizytuje?
Nas też zasypało strasznie. Dobrze, że mąż zostawił mi na dzisiaj samochód, bo tak to musiałabym iść na nogach do lekarza i na zakupy. A tak to autkiem podjadę. Tylko z kolei to odśnieżanie...
Miłego dnia Wam życzęnaaala, dora8201, Nona, wikaa, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
A co do pizzy - byliśmy jedliśmy ją wczoraj, ale powiem Wam, że teraz w ciąży mam dużo mniejszą ochotę na nią niż wcześniej.
My pokoik chcemy zacząć urządzać koło kwietnia. Przerabiamy swoją sypialnię na pokoik dla dziecka, więc czeka nas większy remont. No i decyzją męża - spać będziemy w drugim pokojuchociaż pewnie wszystko wyjdzie "w praniu".
Wózek mam upatrzony - Mutsy Evo, ale nie byłam jeszcze w sklepie je pooglądać, więc to jeszcze może się zmienić. Któraś z niego korzystała? Jenny - pytałam już kiedyś, ale chyba bez odpowiedziTy korzystałaś z Transportera?
-
believe wrote:naaala, chyba w normie jest pomiędzy 140 a 160. Także na pewno jest w porządku
u nas też jest czasami więcej, czasami mniej, ale od kilku wizyt bije już mniej więcej w tym samym tempie.
Czytałam że jeżeli im więcej uderzeń na minutę to dziewczynka gości w brzuszku, ale nie chcę się nakręcać ani zapeszać bo jeszcze się okaże że jednak siuronka mi pokaże moje dziecię -
believe wrote:A czy któraś już była na badaniu glukozy na czczo? Ja wybieram się w środę, ale trochę się obawiam po tych wszystkich historiach, których się nasłuchałam
Dziś moja koleżanka była i mówiła że nie było aż tak źle
Podobno można zagryźć cytryną po wypiciu ;p -
believe wrote:Wózek mam upatrzony - Mutsy Evo, ale nie byłam jeszcze w sklepie je pooglądać, więc to jeszcze może się zmienić. Któraś z niego korzystała? Jenny - pytałam już kiedyś, ale chyba bez odpowiedzi
Ty korzystałaś z Transportera?
mutsy evo ma bardzo okropne opinie zobacz np tu http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,142844792,142844792,Mutsy_EVO_opinie_a_rzeczywistosc_.html
a glukoza nei jest taka zła... musisz spytać w swoim labo czy cytrynę możesz bo w jednych można w innych nie... to co najgorsze w tym to to czekanie... trzeba siedzieć w przychodni i nie wychodzić... i tak 2 godziny.. masakra...
rex a co to za fotelik?? zalinkuj proszę bo mnie zaciekawił
naaala moje dziecko miało 160, 160 i teraz 154 i jest chłopcem
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif