Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate851 mąż gra co jakiś czas w lotka i za każdym razem powtarza : "jak dziś wygram to jutro nie ide do roboty!"
troche sie boje jak to bedzie gdy dzidziuś się pojawi ale moja mama już powiedziała że np wózek nam kupi jaki będziemy chcieli a chcemy 3w1 więc to już naprawde dużo:) może teściowa też sie pofatyguje i kupi nam łóżeczko z pościelą;P bo o ubranka sie nie martwie bo dużo dostaniemy od rodziny:)ale mimo to już kupiliśmy parę sztuk;) poźniej sie pochwale.
A co do kredytu na mieszkanie to przeliczyliśmy że w tym roku kończy nam się inny kredyt i odejdzie nam kilka innych opłat a mąż ma dostać kolo maja podwyżke to jakoś damy rade:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę iść do szkoły rodzenia, można dużo przydatnych rzeczy się dowiedzieć. W przychodni niedaleko mnie są zajęcia w szkole rodzenia ale od 6 mies, więc niedługo będę się zapisywać. 2 razy w tyg wieczorkiem można się przejść
i niech mężczyzna też powolijuż się przyzwyczaja
do roli tatusia żeby wiedzieć jak pomóc młodej mamie
Nam pewnie moi rodzice albo teściowie kupią wózek czy łóżeczko albo razem się złożą. Widzę, że większości remonty się szykująmy też planujemy nową kuchnię i łazienkę.
A w ogóle jak wasze rodziny zareagowały nawieść o ciąży? Cieszyli się, czy to był dla nich szokWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny