X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepitka co za dobre wieści z czwartku :) najważniejsze, ze wszystko dobrze.
    I Twój synuś nie taki wstydzioszek jak moje bobo, albo nie widać albo sobie zasloni :) ale nie ma opcji na połowkowych muszą już powiedzieć. Moja znajomą męczyli prawie 1 h żeby zobaczyć płeć :D aż w końcu mała sie wypieła i pokazała wszystkim gdzie ich ma tym samym ukazując co jest między nóżkami ;)

nala oj napewno dziadkowie będą zadowoleni bardzo :) w końcu jak może nie cieszyć taki mały beztroski brzdąc pełen radości.

Ale wiecie mam różne znajome a one mają różnych rodziców jedna moja znajoma powiedziała swojej mamie a ta się na nią obraziła a dziewczyna miała 28 lat! :/ przez 2 mies jak już do niej dzwoniła to nigdy nie zapytała się jak na badaniach jak się czuje... chore. Naprawdę czasem nie wiadomo o co ludziom chodzi ale są też typy rodziców, którzy lubią swoim dzieciom już dorosłym ukladać życie chyba takie jakie oni dla siebie chcieli.

pepitka, naaala lubią tę wiadomość

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek89 co za babsko... no tam ale niektórzy lubią wytykać nosa w nie swoje sprawy, już mogła zostawić dla siebie takie komentarze. Boże nie każdy od razu musi mówić różni ludzie mają sytuacje.
    też znam np przypadek, że dziewczyna zaszła w ciążę na 1 roku studiów a rodzicom powiedziała dopiero w 6 mies bo wiedziała jak zareagują, że to koniec jej kariery, co ze studiami, pracą z czego sie utrzyma. No i wiadomo gadali ale jak się dzidzi urodziła to zakochani, najlepsi dziadkowie na świecie.

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodatkowo muszę się wam pozalic że z em jestem w nieciekawy relacjach jest mi tak smutno on nic nie rozumie nie umi przytulić nawet po wizycie nie zapyta co tam gadali czy coś wczoraj w ogóle nic nie mówił tak jakby to go nie interesowało jest mi bardzo Przykro i też nie będę się odzywać do niego bo mam dość jego zachowania on w ogóle nie potrafi rozmawiać ani nawet słuchać nie będę mu mówiła po wizytach nic bo ja nie będę prosić aby się nami interesowal

16udskjogri4r6n4.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek oj to nie masz łatwej sytuacji..;/dobrze,że mąż pracuje, ja to własnie zamiast nowego tv czy coś do domu, wolę mieć jakieś przeżycia,uwielbiamy z mężem podrózować i nie szkoda nam pieniędzy na takie wyjazdy, trochę pozwiedzalismy i teraz czas na generalny remont,bo tez nie chcemy miec rudery;p mieszkanie to jednak wizytówka, wiec na bok teraz podróże a kazdy grosz na mieszkanie i teraz końcowa faza urządzanie:) Odnośnie samolotów, to masakra dla mnie, ja mam chorobę lokomocyjną i myslalam,ze samolotem będzie ok,ale nawet jak biore 2 tabletki avio marin, to ledwie się powtrzymuję od wymiotów, lot mnie tak wykańcza,ze jestem po nim jak ledwie żywa;p wyglądam komicznie jak siedzę w samolocie, mówię ze jak do porodu;p a mąz kocha latać i podziwia widoki zawsze a ja jak wściekły lis wpatrzona w 1 punkt;p hehe;) więc z 1 strony cieszę się jak gdzieś lecimy,ale z 2 str ten samolot;p

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin u nas mój tata będzie się Cieszył ale pytał co chwile Cy dobrze itp a ja tego nie lubię a teściówa powie na co wam DIecko Narazie tak jak przy Pierwszej dowiedziala się w 7miesiacu dopiero ja jej nienawidzę po prostu

16udskjogri4r6n4.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombelek no cos Ty nie jestes materialistka! Po prostu macie w tej chwili takie i takie potrzeby i rzeczy namacalne, za ktore wiesz ze zaplacilas, sa dla Ciebie wazniejsze, niz sprawy ulotne, po ktorych zostaja tylko wspomnienia i jakies tam pamiatki. To nic zlego. Wyjazdy jednodniowe tez sa super. Ja po powrotach z 2 tyg urlopow mam zawsze depresje przez kolejne 2 msc wiec tez mi to nie sluzy. Latalam pare razy samolotem (Hiszpania, Majorka), ale ogolnie wole jezdzic autem i np. w Chorwacji bylismy autem, troche poplynelismy bo znad morza jestesmy przeciez, zrobilismy ok 4500km, nasze auto pali ok 15-17l/100km. ;) Ja wyjazdy jednodniowe tez bardzo lubie i tez czasem mysle 'co by sie kupilo za to', ale to sa tylko ulamki sekund :D

• kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie jak pisze Daisy:) my jak polecielismy w podróż poślubną do luksusowego hotelu na Kretę na 2 tygodnie,to po przyjezdzie tez było takie myslenie przez moment,ze kurcze ile bysmy za to kupili do mieszkania,ze część remontu bysmy zrobili,ale..:) z 2 strony są niewiarygodne przeżycia i piękne chwile, a życie jest tylko jedno:) najlepiej mieć trochę tego i trochę tego:) heh:)

Daisy, Claudin, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Co u Was słychać? Jak samopoczucie?

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:33

b4ipuen.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek o teściowych to już tu pisałyśmy hehe:) temat bez końca;p rzadko kiedy teściowe są super,w końcu dla ich syna nie ona jest już najważniejszą kobietą życia tylko my:) ciekawe jakie my będziemy w przyszłości hehe, może jeszcze gorsze;p

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak się trochę odkryjemy to Pojedziemy choćby nad Polskie morze :-P

16udskjogri4r6n4.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek to Twój mąż tak sie nie interesuje Tobą i dzidzią?

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombelek ale jak to? Piszesz o swoim mezu tak? No ale przeciez oboje chcieliscie tej ciazy? Eh faceci..czasami sie zdarzaja gorsze dni. Moze powinnas go sama jakos wprowadzic w ten swiat ciazowy i dziecka? Dla niego to jeszcze abstrakcja, dziecka nie ma na swiecie. Faceci nie przezywaja ciazy tak jak my, to nie oni nosza nowe zycie pod sercem. On sam moze byc niedomyslny i moze potrzebuje czasu. A moze wlasnie Ty sama powinnas go zachecac. Zabrac na wizyte?

• kate851 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Lenka:) jak miło,że do nas napisałaś:) u nas widzisz produkcja trwa postów:) czas poznawania płci a jak u Ciebie Kochana? jak się czujesz?

Lenka87 lubi tę wiadomość

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:33

Daisy lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ciężko, ale wiem, że muszę żyć dalej. W poniedziałek mam wizytę i jak tylko gin pozwoli, to ostro biorę się za ćwiczenia. Momentami mam wrażenie że to wszystko jest ponad moje siły

p655zbmhi58rbvwi.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana i tak jesteś bardzo silna!!! lekarz powiedział,dlaczego to się stało?

Lenka87 lubi tę wiadomość

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam, że pieniądze wolę spożytkować na jakieś podróże, przynajmniej zostaną w pamięci, ciuchy też lubię wiadomo jak kobieta, ale jak mam kupować 6 parę spodnie, ktore nie mają żadnej wartości to wolę już kupić jakąś fajną książkę.
    Bommbelek89 współczuję teściowej. A mąż zawsze taki bez uczuciowy był? Może jak przyjdzie dziecko to się obudzi ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:54

• kate851 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak do Chorwacji to tylko samochodem:) jest przepiękna a ta woda lazurowa ehhh:) w telefonie mam filmiki i często sobie oglądam i wspominam lato:) ale dziewczyny w sumie jak juz marzec się zacznie to będzie inaczej:) życie się obudzi;)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co widział na usg stwierdził, że to była jakaś ukryta wada serca, nie do wykrycia w tak wczesnej ciąży... W poniedziałek rano będę miała wyniki histopatologii

p655zbmhi58rbvwi.png
‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ