Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta witaj!
ale nam się szybko teraz grono powiększa!!!
Nona ja też miałam wielki przyrost bety- 240% i jednak nie będę miała bliźniaków ale ja się akurat cieszę ale tobie życzę tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:05
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
Aneta, witamy po fioletowej stronie mocy Ciebie chyba tez kojarze z październikowych staranek, chociaż ja ledwo co sie zapisałam a już byłam w ciąży (choć staraliśmy sie dłużej), dziewczyny mi chyba tam szczęście przyniosły
Mufinka, super że jest wszystko dobrze, może to pp prostu Twój organizm tak reaguje na zmiany ciążowe. Fajnie że juz zobaczylas swoją fasolke
Daisy, witam i gratuluję II kreseczek Jak wstawilas zdjęcie że mi się od razu w poście wyświetla? Fajnie
Nona, super beta
Mała, witamy!!!
Ale nas przybywaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:36
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
pepitka wrote:Aneta, witamy po fioletowej stronie mocy Ciebie chyba tez kojarze z październikowych staranek, chociaż ja ledwo co sie zapisałam a już byłam w ciąży (choć staraliśmy sie dłużej), dziewczyny mi chyba tam szczęście przyniosły
pepitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane mam kłopocik. Bo beta 38, a moje normy:
Kobiety w ciąży:
3 tydzień: 5.8 - 71.2
4 tydzień: 9.5 - 750
5 tydzień: 217 - 7138
6 tydzień: 158 - 31795
Normalnie od owulki wychodzi mi 2 tydzien, ale wg @ wychodzi mi 5 tydzien, a ta norma sie nie miesci mi na 5ty tydzien. To nic, prawda? Doprawdy nie wiem jak to liczyc -
de fakto by sie zgadzało wg @ jesteś w 5 tygodniu ale tak na prawde jesteś w 3 tyg czytałam ze tak to jest
Jak masz kalendarz na belly to tez tam pisze np. jesteś w 6 tyg. ciązy a wiek płodu to 4 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:06
Daisy lubi tę wiadomość
-
jenny88 wrote:Kalendarz naszych wizyt
12.11 Nona, tinka, believe, Biedroneczka83
13.11 Tysia85 (godz. 12:45)
14.11 mufinka, anetaa1607
15.11 Kamilka
17.11 pepitka, serea1989, juwelka
18.11 Marteczka91, Nona, kierzynka, gigsa, Ivettka
20.11 dora8201, cati
22.11 MarliOne
25.11 Lenka87 (godz. 10:00)
26.11 usia89, libellula83
03.12 mikimiki25
05.12 jenny88
09.12 kusiczka
10.12 cati, gigsa
19.12 Tysia85 (prenatalne I trym.)
---
To wizyty, które udało mi się wyłapać. Jeśli o kimś zapomniałam - przepraszam - to piszcie
Marteczka może też wrzucimy ten kalendarz do pierwszego posta ?? Jakby co to mogę pomagać przy aktualizacji.
17.11. moja pierwsza wizyta
-
Daisy ja tez miałam pierwsza betę 39:P i tez ni w ząb nie wiedziałam jak się mieszcze w widełki. Z racji tego ze wiem kiedy była owulacja to licze od tego dnia. Gdybym liczyła od 1dc to bylabym jakies 4-5dni do przodu...
-
Marteczka91 wrote:Daisy ja tez miałam pierwsza betę 39:P i tez ni w ząb nie wiedziałam jak się mieszcze w widełki. Z racji tego ze wiem kiedy była owulacja to licze od tego dnia. Gdybym liczyła od 1dc to bylabym jakies 4-5dni do przodu...
A ja wlasnie nie mialam monitoringu
Takze tylko na wykresie moge polegać Wazne ze jest beta i zeby w piateczek sobie przyrosla
Boze, zasypiam! Tak mnie muli masakrycznie. W sobote mielismy impreze halloween u nas i kumajcie ze usiadlam, oparlam sie o kolezanke i zasnelam
No myslalam ze taka pijana bylam, ale w sumie nie wypilam nie wiadomo ile, i co wiecej nigdy mi sie to nie zdarzylo