Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale dodaj ze wynosisz info do admina ze laski potrzebja lekow, zglaszasz je do usuniecia bo to dziki handel. ze masz gdzies to ze nie kazdy ma dostep juz i teraz do lekow ktore moga pomoc. jak sama mowisz nie potrzebne sa takie przyjaznie
Tak masz rację, zgłaszam takie wątki do Admina.
Koniec tematu, szkoda i ten wątek rozwalać. -
pepitka wrote:Ojej nie wiem o co chodzi, ale szkoda że chcesz nas opuścić naprawdę ktoś stąd Ci zrobił jakąś przykrość?
Teraz doczytalam, nie opuszczając nas :*
czekalam na moment kiedy bede mogla tu byc, ale zrobilo sie nie milo a ze nie chce byc powodem waszych stresow wiec wole sie usunac.
zycze wam wszystkiego co najlepsze -
amelia04072006 wrote:ale dodaj ze wynosisz info do admina ze laski potrzebja lekow, zglaszasz je do usuniecia bo to dziki handel. ze masz gdzies to ze nie kazdy ma dostep juz i teraz do lekow ktore moga pomoc. jak sama mowisz nie potrzebne sa takie przyjaznie
Ale to nie miejsce na tego typu rozmowy.
Mam tylko nadzieje ze jakos dojdziecie do ładu i nie bedziemy musialy was odciagac od siebie .
Amelka - jestes w ciazy i na liscie zostaniesz koniec kropka.
Sylwia - mam nadzieje ze sie pogodzicie ze soba.
amelia04072006, Sabela, pepitka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kochane przepraszam za balagan, ale jednak zmienilam sobie na kalendarz wg owu..takze to jest 24.07.
Pytanie, czy kazda z nas sama sobie tu wprowadza zmiany, czy ktos to kontroluje?
Nie chce tu namieszac zbytnio, tylko troszke :p
Ja wprowadzam zmiany:) -
Jaaa dziewczyny zluzujcie szelki. To naprawde nie o to chodzi co kto robi, co kto kupuje, kto nie itp. Tu ma byc miło i przyjaznie. Ja rozumiem, ze hormonki buzują i mnie tez to pewnie niebawem czeka, ale prosze Was, nie wprowadzajmy tu nerwowej atmosfery, naprawdę niewarto.
Która jest bez jakiejkolwiek winy, niech pierwsza rzuci kamieniem!Sabela, Sylwia87, mufinka lubią tę wiadomość
-
U mnie wie mąż, mama, siostra oraz dwie przyjaciółki. To są ludzie co byli na bieżąco z naszymi staraniami więc inaczej się nie dało
Po poniedziałkowym USG powiemy teściom nie mogę doczekać się ich reakcji
a reszta rodzinki może w święta, ale watpie żebym wytrzymałaChica Mala lubi tę wiadomość
-
Amelia szkoda, że chcesz nas opuścić
Daisy zmiany na liście wprowadza Marteczka i spokojnie- na pewno nie raz będą zmiany
Kusiczka a ile twoja córeczka ma lat? mój 7-latek bardzo się cieszy i liczy na brataWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:58
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Kochane zalatwcie to miedzy soba , nie chce stawac ani po jeden ani po 2 stronie.
Mam tylko nadzieje ze jakos dojdziecie do ładu i nie bedziemy musialy was odciagac od siebie .
Ja powiedziałam co miałam powiedzieć, jak Amelia nie będzie kontynuować tego tematu to będzie ok. Dla mnie sprawa w sumie jest zamknięta. -
cati wrote:Kochane zalatwcie to miedzy soba , nie chce stawac ani po jeden ani po 2 stronie.
tamtej pani za znajomosc juz podziekuje, tym bardziej ze jak mowi nie potrzebne jej sa znajomosci z takich for jak to czy fb. -
cati wrote:OK to po burzliwej rozmowie z paniami , czas na dobre wiesci !
MAcie jakas propozycje na imiona dla chlopcow? dla dziewczynki mamy wybrane dla chlopca gorzej
Łukasz, Jakub, Oskar, Eryk, Emil, Miłosz
a jakbym miała dziewczynkę to na pewno bedzie Emila Julia -
MAcie jakas propozycje na imiona dla chlopcow? dla dziewczynki mamy wybrane dla chlopca gorzej
To tak jak u nas. Dla dziewczynki mamy dwa a dla chłopca jest problem. Mi się podoba kilka ale mąż wydziwia jak zwykle -
nick nieaktualny
-
dziewczynka: Anastazja, Liliana, Viviana
Cati a u Ciebie jakie dla dziewczynki?
-
U mnie wie mąż i 2 przyjaciółki. Ale dziś planujemy jechac do rodziców moich i mojego i ich poinformować. Najpierw jednak planuje wstapic po jakies skarpetunie czy smoczki i im zapakowac i kazdmu polozyc na stole. Moim wreczymy do rak, a tesciow wyciagne na dol na pokazanie postepow w remoncie i moj wtedy przygotuje wszystko, kieliszki i szampana
Mysle, ze wszystko bedzie dobrze, wiec chce zeby juz sie wszyscy dowiedzieli jak najszybciej, jesli chodzi o najblizszych!
Usia ostatecznie wzielam tez kalendarz z Belly, za duzo tego w necie. Mam nadzieje ze sie nie gniewaszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 16:02
-
u mnie wie mąż i do mamy zadzwoniłam a z resztą chcę npoczekać przynajmniej do wizyty choć korci mnie jak nie wiem >ostatnim razem w 5 tyg wiedzieli bo wyjeżdzałam za granice i byłam u gin wiec im powiedziałam tym bardziej że pierwsze dziecko ur 8 lat po ślubie i wiedzieli że się lecze:)https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
MAcie jakas propozycje na imiona dla chlopcow? dla dziewczynki mamy wybrane dla chlopca gorzej -
nick nieaktualnymufinka wrote:No to dziewczyny koniec tematu!
Bądźmy dla siebie wsparciem, służmy radami. Takie forum, na którym jest miło to skarb i zadbajmy o to
Muffinka cieszę się, że u Ciebie wszystko z maluszkiem dobrze i, że serduszko bije A jak z Twoimi bólami? Przeszło trochę?mufinka lubi tę wiadomość