Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja to nie wiem jeszcze
Dla dziewczynki bardzo bym chciala Wanda albo Hania, ale nie wiem czy przejdzie.
Moja pierworodna to Weronika Julia
Dla chłopca o zgrozo nie mam pojecia, chcialabym 2gą dziewczynkę
Oczywiscie wiem, ze najwazniejsze by bylo zdrowe itp, ale ja tak kocham te kokardki i spineczki, to jest silniejsze ode mnie!believe lubi tę wiadomość
-
Oj ja to nie wiem jeszcze
Dla dziewczynki bardzo bym chciala Wanda albo Hania, ale nie wiem czy przejdzie.
Moja pierworodna to Weronika Julia
Dla chłopca o zgrozo nie mam pojecia, chcialabym 2gą dziewczynkę
Oczywiscie wiem, ze najwazniejsze by bylo zdrowe itp, ale ja tak kocham te kokardki i spineczki, to jest silniejsze ode mnie! -
pepitka wrote:Dużo znajomych ostatnio ponazywalo córeczki Hania, imię jest na 13 miejscu pod względem popularności bedziemy myśleć nad innym
pepitka lubi tę wiadomość
-
Mi też się Hania podoba ale faktycznie ostatnio stało się popularne.
U nas będzie Liliana (co do tego imienia jesteśmy zgodni) a jeśli chodzi o chłopca to też mam wybrane od dawna Miłosz, ale tż jest całkowicie przeciwny a jak mu mówię, żeby dał swoje propozycje to nie ma żadnych bo nic mu się nie podoba -
mufinka wrote:Dziewczyny mające młodsze brzdące. polecam wam książeczkę http://www.matras.pl/zuzia-i-nowy-dzidzius.html
my mamy prawie całą serię książeczek o Zusi- są super. -
U mnie dziewczynka Oliwia - bo maz tak zdecydowal juz nie bede sie spierac
a chlopca myslelismy nad Filipem albo Mikołaj ale to wszystko musi sie jakos wiecie ulozycNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny