Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka87 wrote:Ja swoim na razie nie mówię, bo starszy wygada w szkole, a młodszy wszystkim dookoła
Lenka87, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja za każdym razem, jak rozmawiam przez telefon z moją mamą, to mam ochotę się pochwalić Ale z drugiej strony wolę zrobić to osobiście a nie na odległość ponad 1000 km
-
pepitka wrote:Eh, z tym paplaniem młodszego dziecka to masz rację, moja najpierw powiedziała mojemu tacie że namalowala dzidziusia mamy i taty, a potem teściowej wychlapala że bedziemy mieli malenstwo bo mama ma dzidziusia w brzuszku i takim sposobem wszyscy wiedzą... A ja tylko chcialam przygotować małą zazdrosnice na rodzeństwo...
pepitka lubi tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Może już niedługo się to zmieni i też większość czasu będziesz spędzała z głową w lodówce
Lenka87 lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzednich ciążach nie miałam żadnych objawów, poza brakiem @ i rosnącym brzuchem, a teraz mam straszne mdłości na pusty żołądek, zgagę, zawroty głowy i mega apetyt
-
pepitka wrote:Ale pewnie bedziesz w Polsce na święta? Lepszej okazji chyba nie ma na oznajmienie takiej wesołej nowiny
pepitka lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Uzupełniłam Marteczka : ) :*
dziękuję! -
nick nieaktualnyNona wrote:Mikołaj. Przepiekne:) Mi się damskie imiona nie podobają. Takie cukierków przeważnie za to dla chłopca mnóstwo !Maciek Kuba Mateusz
Też myślę nad "Mateuszem" z tym ze na drugie Mamy już jednego synka Filipa więc nie nastawiam się na dziewczynkę choć bardzo bym chciała U męża w rodzinie same chłopaki -
nick nieaktualnyJa już po wizycie ... groszek malutki się pokazał z bijącym serduszkiem ale nic więcej nie wiem ile ma itd .. bo to było szybkie USG pomiędzy pacjentkami .. ale chyba najważniejsze że jest serduszko malutkie ..
następna wizyta 02.12
mam masę badań do zrobienia .. ale martwi mnie ból brzucha na który lekarz powiedział że nic nie da się zrobić oprócz duphostonu i trzeba czekać czy wszystko będzie ok ..
z jednej strony się cieszę ale z drugiej martwi mnie ten ból
a u mnie własnie od początku mam tak że chce Hanie a dla chłopaka nie mam
ale najważniejsze żeby wszystko było ok z imieniem mam jeszcze czas może samo się coś nasunie .. ( mąż cały czas mówi że będzie Czarek ale ja nie biorę tego pod uwagę )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:17
believe, mikimiki25 lubią tę wiadomość
-
odnosnie zartow to mowilam ze nazwe nasze dziecko "Ghotam" i bedzie te batman wstawaj Ghotam cie wzywa no i nie ma ze boli bedzie musial w nocy wstac
pepitka, Daisy, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
mufinka wrote:to tak jak ja! aż się boję ile będzie na wadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:30