Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
macham ja tez widziałam mojego maluszka dzis szybkie usg było bo gin na NFZ robi we wtorki ale poniewaz kazał mi przyjsc dziś to wyjątkowo szybko srzelił
ide jutro do szpitala do niedzieli zebym potem mogła L4 wziąć przynajmniej mi zrobia usg z fotka i grupe krwi oznaczaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymufinka wrote:Tinka gratuluję zobaczenia serduszka!
a z tym bólem- widzisz ja mam takie że się zwijam z bólu i też kazali czekać
mi nawet o no-spie nic nie wspomniał .. tylko kazał czekać i być dobrej myśli bo nic nie da się zrobić ( no i tylko duphaston 2*1) teraz te 3 tyg to będzie wieczność
ale mufinka musimy być dobrej myśli że to po prostu groszek rośnie a nasza mała macica i brzuszek szykują sobie coraz więcej miejsca dla niego i tak jest
szkoda że nie mam zdjęcia z dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:18
-
Ivettka wrote:Ale Wam dziewczyny zazdroszczę mi się wydaje że do wtorku cała wieczność
Ivettka lubi tę wiadomość
-
mozecie mi zmienic termin wizyty na 20.11 udało mi sie dostac wczesniej
a dzisiaj znowu mam bóle brzucha i plamienia raz na brązowo a raz na jasno różowo... szału juz dostaje od tego. Mam nadziej ze to wszystko jest wina nadzerki, a dzidzia sobie tam lezy i jest bezpiecznaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:50
cati lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Coś mnie dziś brzuch pobolewa i mam wrażenie że jakieś zapalenie pęcherza się zbliża
Ivettka, kahaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepitka wrote:A ja do poniedziałku... W sumie to juz dziś chcialam iść na wizytę bo taka mnie jakaś niecierpliwość wzięła, ale przemyslałam sprawę i doszlam do wniosku że jednak poczekam, bo po co sie rozczarować że nie widać jeszcze zarodka czy serduszka Ivettka, doczekamy się i my wkońcu
No jak pomyślę że już jutro czwartek to moment zleci, ale odkąd zrobiłam test to się tak boję, że coś będzie nie tak. W pierwszej ciąży nie miałam takich schiz -
pepitka wrote:Ojej, to niefajnie. Pij kochana 2-2,5l wody dziennie, bakterie w rozcieńczonym moczu dużo wolniej się namnażają no i sok żurawinowy tez bardzo pomaga. No ale kciukam żeby żadnego zapalenia nie było :*
No właśnie przyłapałam się na tym, że dziś mało piłam. Ale człowiek nie ma czasu na nic ehhh -
Ivettka wrote:No jak pomyślę że już jutro czwartek to moment zleci, ale odkąd zrobiłam test to się tak boję, że coś będzie nie tak. W pierwszej ciąży nie miałam takich schiz
Tylko ten czas do tego USG sie dluży... Bo niezależnie która to ciąża to i tak zawsze się martwimy czy wszystko jest w porządku z naszymi maluszkami;)Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie jesteś sama juwelka , to chyba już takie uroki ciąży ... mnie boli od owu dzień w dzień 24h ...ale to chyba dlatego ze macica się rozciąga..ale dziwne bo w pierwszej ciąży nie bolał. Nie biorę nic przeciwbólowego, trochę się cykam
Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
My tez bylismy dzis u rodziców. Kupilismy 2 szampany martini i dawaj w droge
Po drodze wstapilismy do sklepu, kupilam 3 pary skarpetek malusich, papier do pakowania i tasme ozdobna i popakowalam dla dziadkow niebieskie skarpetki, dla babć różowe Mojemu dalam rozowe z napisem I LOVE MY DADDY i powiedzialam ze ma strzec jak oka w głowie jednej sztuki, ja mam swoją
Tesciowa plakala, dalam Jej wyniki bety do tego, bo Ona sie zna, az usiadla, zdjela okulary i sie poplakala (wiedziala, ze sie staramy). Tesciu jak tesciu, przyjal to po mesku i od razu lał szampana Moi rodzice byli bardzo zadowoleni, rowniez wiedzieli, ze jakis czas juz czekamy
Ja tez bym nie wytrzymala dlugo, poczatkowo myslalam by do Wigilii, ale znam siebie, na pewno puscilabym wczesniej parę z ust
Strasznie boli mnie podbrzusze, rwie mnie dosłownie az do kolan!
Wiem, ze macica sie tam rozciaga, mala fasolka sie wgryza itp. Ale czy to musi az tak bolec?
A ja oczywiscie zapomnialam wstapic po nospe, nie wiem czy apapem sie poratowac.
Probowalam dodzwonic sie do tej zasranej invicty dzis po wynikach bety, ze 25-30 x i dupa, nie udalo mi sie! Teraz nie wiem czy brac dalej estrofem, castagnus chyba powinnam odstawic wiec zejde na 1 tabletke najpierw, lutke 2x1 biore wiec chyba przy tym zostane. Nie wiem niccati, Tysia85, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
Dziś mnie ciągnie po lewej stronie, ale to chyba z przemęczenia. Poza tym wczoraj mnie trochę muliło. A poza tym to ok.
Co do bóli, to moje dwie kuzynki, które są w ciąży dłużej (17 i 21 tydz) miały takie bóle jak na okres. Jednej minęło a druga ma cały czas. Ona ma łożysko na przedniej ściance i nisko i podobno dlatego boli. -
nick nieaktualny
-
aj te bóle są niemożliwe:(!
Ale gorsze mdłosci! 24/h... straszne... wymiotów nie ma a chyba wolalabym sobie ulzyć... a tu ani zjesc bo mdli ani nic.
Straszna rzecz:P