Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka91 wrote:Lipcowe Brzuchate Mamuśki
01.07 -> Agawa1977
02.07 -> Amelia04072006, Aneta1607 , Ania_KB, Biedroneczka83, Kamilka
03.07 -> Sebela
04.07 -> Kusiczka , Marteczka91,Mimi1990
05.07 -> MikiMiki25, Tysia85, Tinka
06.07 -> Cati , Farafalla , Mufinka
07.07 -> Kierzynka,
08.07 -> MarliOne , Usia89,Kahaśka
09.07 -> Serena1989, Annape , Paulina
10.07 -> Gigsa , Jenny88 , Pepitka, Sylwia87, Catelyn, Tisia, Libellula83
11.07 -> Joka789, misake,Cranberry, Lenka87
13.07 -> Minja,bommbelek89
14.07 -> Juwelka
15.07 -> Livia30
16.07 -> Dora8201
18.07 -> Aneta210 , Daisy
22.07 -> Mała2930
Jest nas 42!
-
a ja proszę o wypisanie z listy.
jest tu kilka osób z którymi nie chce mieć nic wspólnego szczególnie z tymi , które chodzą na skargę do admina jak malutkie dziecko.
uważajcie proszę na laskę, która będzie udawała przyjaciółkę i was zdradzi.
życzę wam spokojnej ciąży, żadnych problemów w czasie jej trwania i szczęśliwego rozwiązania
chętnie opowiem ciekawa historie na priva bo tu i tak zostanę usunięta -
Aneta, Mała witajcie
aż się serce cieszy jak nas tak przybywa
teraz tylko musimy dbać o siebie i fasolki, październik i listopad jak widać szczęśliwe miesiące
ja jestem ciekawa jak córcia zareaguje kiedy się dowie,że będzie miała rodzeństwomała2930 lubi tę wiadomość
-
witam nowe mamusie - spokojnej ciąży!
Amelia przyznam szczerze, że totalnie nie wiem o co chodzi w Twoim poście, rozumiem, że ktoś Ci sprawił jakąś przykrość? Nie wiem w czym rzecz, ale wygląda to dość dziwnie...
nie wiem jak reszta mamusiek, ale dla mnie forum to miejsce na wymianę myśli, doświadczeń, wrażeń, etc.. a tymczasem widzę tu jakieś skryte intrygi:/
Jeśli są jakieś problemy rozwiązujmy je na bieżąco, bez zbędnych ceregieli i już.
Daisy, mała2930, amelia04072006, Sabela, Nona, dora8201, Ivettka, believe, believe lubią tę wiadomość
-
Amelia - ? raczej admin nie usunie ci konta jesli tylko opiera sie na jakis slowach innego użytkownika , nie martw sie i zostan tu !
kusiczka - ja mysle ze bedzie skakac z radosci u mnie jeszcze nikt nie wie procz meza -
nick nieaktualnySabela wrote:amelia04072006, chodzi Ci o kogoś konkretnego z naszego forum?
Konkretnie chodzi o mnie, bo usunęłam ją z "przyjaciółek" oraz powiedziałam, że potępiam sprzedaż i kupno leków przez internet, bez recepty. Zostałam zlinczowana za swoje własne zdanie. Dziękuję za uwagę. -
Juz nie moge doczekac sie wizyty w przyszły piątek :)do tej pory nie będe robiła chyba bety bo i tak nie moge zrobic po 48 h bo u mnie w ośrodku badania krw robia w piatki i wtorki tak wiec nie ma sensu. a tak ogólnie to jest to moja druga ciąża mam córeczkę i przedtem objawy były zupełnie inne:)
usia89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
cati wrote:Amelia - ? raczej admin nie usunie ci konta jesli tylko opiera sie na jakis slowach innego użytkownika , nie martw sie i zostan tu !
kusiczka - ja mysle ze bedzie skakac z radosci u mnie jeszcze nikt nie wie procz meza
Cati podziwiam ze tylko mąz wie u mnie wiedzą rodzice, teście i moja siostra no chyba ze tesciowa pusciła jezyk to jeszcze moze pół rodziny o czym na razie nie mam pojecia hahahcati lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja proszę o wypisanie z listy.
jest tu kilka osób z którymi nie chce mieć nic wspólnego szczególnie z tymi , które chodzą na skargę do admina jak malutkie dziecko.
uważajcie proszę na laskę, która będzie udawała przyjaciółkę i was zdradzi.
życzę wam spokojnej ciąży, żadnych problemów w czasie jej trwania i szczęśliwego rozwiązania
chętnie opowiem ciekawa historie na priva bo tu i tak zostanę usuniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:49
-
Tysia85 wrote:witam nowe mamusie - spokojnej ciąży!
Amelia przyznam szczerze, że totalnie nie wiem o co chodzi w Twoim poście, rozumiem, że ktoś Ci sprawił jakąś przykrość? Nie wiem w czym rzecz, ale wygląda to dość dziwnie...
nie wiem jak reszta mamusiek, ale dla mnie forum to miejsce na wymianę myśli, doświadczeń, wrażeń, etc.. a tymczasem widzę tu jakieś skryte intrygi:/
Jeśli są jakieś problemy rozwiązujmy je na bieżąco, bez zbędnych ceregieli i już.
-
usia89 wrote:Cati podziwiam ze tylko mąz wie u mnie wiedzą rodzice, teście i moja siostra no chyba ze tesciowa pusciła jezyk to jeszcze moze pół rodziny o czym na razie nie mam pojecia hahah
heheh chcemy poprostu zobaczyc ich miny jak bedziemy w domu wszyscy sie dowiedza i to bedzie juz 3 miesiac
Chica Mala, Nona lubią tę wiadomość
-
cati wrote:heheh chcemy poprostu zobaczyc ich miny jak bedziemy w domu wszyscy sie dowiedza i to bedzie juz 3 miesiac
świąteczna niespodzianka a jak sie okaze ze bedą bliźniaki to dopiero bedzie podwójna radośćChica Mala, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czekam na poranek (jutro lub pojutrze, jak będę twarda) i też pewnie do Was dołączę Wg wszelkich kalkulatorów powinnam mieć termin na 23 lipca 2015 roku czyli dzień przed moimi urodzinami!!!!
Mnie też korci, żeby powiedzieć komuś od razu, a na pewno przed końcem I trymestru, ale mój na razie nie chce. Chociaż myślę czy się nie uprzeć, żeby powiedzieć mojej części rodzinki jak zjadą na naszą imprezkę imieninową Bo jednak chciałabym, żeby ktoś wiedział wcześniej. Z drugiej strony - prezent lepszy dla nich na święta
A na razie kupiłam śliczny smoczuś, żeby po zrobionym teście z dwoma kreskami móc dać go razem w prezencie mojemu ukochanemu przyszłemu Tatusiowi
(tak, nie przyjmujemy do wiadomości, że mogę nie być w ciąży)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:49
usia89, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Konkretnie chodzi o mnie, bo usunęłam ją z "przyjaciółek" oraz powiedziałam, że potępiam sprzedaż i kupno leków przez internet, bez recepty. Zostałam zlinczowana za swoje własne zdanie. Dziękuję za uwagę.