Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka zaglądaj do nas:)
Naaala co się nic nie chwaliłaśwszystkiego Naj:) i zdrowej dzidzi:) i lekkiego porodu:)
Mi się śniło w styczniu,że był chłopiec na usg:) ciekawe czy u mnie to się sprawdzi,że sny są na odwrót:) i co lepsze sniło mi się,że mój gin był pijany haha,ale mamy sny;pLenka87, naaala lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za opinie:) gdybyście miały trochę czasu polecam książkę "dziecko dla odważnych szkoła przetrwania" Leszek K. Talko można się pośmiać,fajnie napisana:) w sumie mój luby sobie ją kupił ale jak przeczytałam kilka kartek stwierdziłam że też muszę ją przeczytać
a i mam jeszcze pytanko do tych dziewczyn które czują już kopnięcia maluszków czy wasz maluch też tak nisko kopią czasem czuje pod pępkiem a czasem czuje kopniaki bardzo nisko że jak dwa trzy raz kopnie to mi się siusiu chcęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:32
-
Kochane a ja się dzisiaj dowiedziałam, że pod serduszkiem noszę dziewczynkę. Jestem niesamowicie szczęśliwa.
rex, anetaa1607, wikaa, Sandra94w, Nona, kasia25, Zgredek, katepr, 1kasiulka1, kahaśka, naaala, Daisy, believe, izabelka04, Ivettka, ewela86, gigsa lubią tę wiadomość
-
Konwalia gratuluje poznania płci:)
Anetaa1607 , ja też ruchy czuje w różnych miejscach:) czasem jest tuż pod pępkiem a innym razem niziutko kolo pęcherza:) nawet dzis przygladalam się mojemu okrągłemu brzuszkowi i po prawej stronie był większy wyraźnie:) śmiesznie wyglądałam taka krzywapewnie dzidzia sie tak ułożyła po prawej stronie;)
A tak przy okazji wypowiadania sie... w tamtym tygodniu wpisałam sie na listę z pierwszej strony i do dziś tam nie figuruje:/ nie wiem czy zostałam przeoczona czy coś źle wpisałam.
anetaa1607, rex lubią tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie
Ja słabo czuje ruchy, prawie w ogóle. .płeć na 100% pewnie dowiem sie na usg połówkowym.
Wózek chciałam kupić później, ale trafiła się okazja więc kupiłam
Szczepić w szpitalu będę normalnie gruźlica i wzw b, a potem chyba zdecyduję się na osobne szczepionki a nie te 5 i 6 w1
Kasia chodzi Ci o tę listę w 1 poście czy tą tabelke do której jest link?
-
kate851 wrote:Lenka zaglądaj do nas:)
Naaala co się nic nie chwaliłaśwszystkiego Naj:) i zdrowej dzidzi:) i lekkiego porodu:)
Mi się śniło w styczniu,że był chłopiec na usg:) ciekawe czy u mnie to się sprawdzi,że sny są na odwrót:) i co lepsze sniło mi się,że mój gin był pijany haha,ale mamy sny;p
a nic do chwalenia nie maDziękuję ;**
velka lubi tę wiadomość