Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
believe dzięki dziewczyny, no pewnie, że wróciłam, a z kim bym plotkowała od jedzenia, po ciuszki, objawy i inne pierdółki
W końcu najlepsza ekyypa ciężarówek to lipcóweczkijutro będę nadrabiać czytanie bo dziś już ni mam siły.
A i będę musiała od Was wziąć jakieś pomysły na dania bezmięsne bo znowu mam awersjechociaż nie powiem gołąbki i lazanie ym zjadła ale żadnych kurczaków, indyków nieee!
A i kanapeczki z dodatkami pochłaniam non stop:) -
Witam dziewczyny
W koncu nadrobilam ufff ale naprodukowalyscie
Nie pamietam co mialam komu odpisacNapewno gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania badz potwierdzenia plci
Velka witaj
Naaala wszyskiego najlepszego, spelnieia marzen!
Juwelka gratuluje pierwszych kopniaczkow racja cudowne uczucie
Lenka super, ze wszystko dobrze sie goi. Jestes naprawde bardzo silna!
Ja od zeszlego tygodnia wrocilam do pracy i mam troszke mniej czasu i ciezej mi nadrobic... W piatek obudzilam sie z bardzo silnym bolem brzucha i pojechalismy do szpitala sprawdzic co sie dzieje. Na szczescie okazalo sie ze to nic groznego i najprawdopodobniej bol od kregoslupa, niestety nie zrobili mi USG wiec nie widzialam dzidziAle trafilismy na bardzo mila pania dr ktora na moje pytanie czy z dzidzia wszstko dobrze pobiegla po detektor zeby sprawdzic seduszko
I jak tylko przylozyla go do brzucha to odrazu trafila na dzidzie, ale malenstwo sie zaraz schowalo gdzies w strone kregoslupa
Umowilam sie dzisiaj na USG polowkowe na czwartek juz nie moge sie doczekac, a jednoczesnie sie stresuje czy wszystko jest dobrze...
Powiem Wam jeszcze ze brzuszek mi wyskoczyl w ostatnim tygodniu bardzo taka pileczka sie zrobila i wydaje mi sie ze to tez powod moich problemow z kregoslupem. Teraz juz raczej nie ukryje ze jestem w ciazy
Lenka87, anetaa1607, naaala lubią tę wiadomość
-
Dokładnie , Claudin brzuszek ładniutki;)
A jeśli chodzi liste to cofnęłam się na pierwszą strone i weszłam w link podany pod listą i tam sie wpisałam. Oczywiście specjalnie odpaliłam kompa , który kurzy sie tylko ostatnio odkąd oboje z mężem korzystamy z internetu w tel:) jest tam tez link do listy z wózkami. Nie wiem czy to jest aktualne ale tak wygląda bo są tam informacje o przykrych zdarzeniach dwoch naszych lipcóweczek które miały miejsce nie dawno:/Claudin lubi tę wiadomość
-
6:30 - mega mocne bąbelki po lewej stronie brzucha, poniżej pępka, aaaaaa
może wkrótce doczekam się kopniaczków
teraz to bardzo dzień dobry!
kasia25, rex, Nona, 1kasiulka1, ewela86, anetaa1607, Daisy, wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dawno nie pisałam, więc pochwalę się, że w zeszłym tygodniu byłam na USG połówkowym i pokazała się nam dziewczynka!
Będziemy mięli córeczkę
Oboje z mężem jesteśmy szczęśliwi
A w poniedziałek będę mieć kolejne USG połówkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 07:51
Sana, believe, rex, Sandra94w, Claudin, Nona, 1kasiulka1, usia89, ewela86, anetaa1607, Daisy, wikaa, gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 , widze że według suwaczków mamy ten sam wiek ciąży;) a i wizyte mam połówkową "koło" Ciebie bo 24.02:) tyle że my spodziewamy się synka i już mamy na zdjęciu siusiaka i lekarz też powiedział że na 99% bedzie chłopak;)
Claudin, 1kasiulka1, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 19tc
jak ten czas szybko leci
Sylwia87 gratuluje córeczkiale nam dziewczynek przybywa
Claudin ale duży brzusiosuper ze juz sie robimy takie okrąglutkie
Gratuluje kopniakówteraz tylko patrzeć aż piętki będą wystawać przez brzuszki
moja Jula z dnia na dzień coraz odważniej się odzywa
Pozdrawiam z bezchmurnych (jak narazie) KielcMiłego dnia Kobietki
Claudin, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Sylwia 87 gratulacje!!
To jak teraz na forum póki co mamy przewagę dziewuszek czy chłopczyków?ja już 12 marca się dowiem, mam nadzieję! Bo chyba, już na połówkowym powinni powiedzieć prawda?
A i oczywiście gratulacje dla mamusi, które poczuły pierwsze bąbelkimoja dzidzi rano spała bo nic nie czułam ale zaraz zjem coś słodkiego i może zaszaleje trochę, jak ją czuję od razu się uspokajam.
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Claudin śliczniutki brzuszek:)
Sylwia87 gratuluję córeczki,coś tak czułyśmy wczoraj,że teraz posypią się dziewczynki:) ja czekam na piątek:) mam nadzieję,że się dowiemy:) ruchów jeszcze nie czuję,ale też nie wiem czego się spodziewaćSylwia87 lubi tę wiadomość
-
Witam,
my od wczoraj też wiemy że córka będzie :)chociaż przyznam że liczyłam na chłopaka ;)mąż przeszczęśliwy
Teraz muszę się umówić na połówkowe .. i zacząć coś kupować.PozdrawiamSandra94w, rex, 1kasiulka1, believe, ewela86, anetaa1607, Daisy, wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość