Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Gratuluje dziewczynek! Jak fajnie ze nasze grono coreczkowe sie powieksza
Agawera witaj! Oh jak milo wreszcie poznalam kogos z coreczka o tak pieknym imieniu jak mojej coryMoja cora jest 2 lata starsza
No i rowniez pochodzimy z Trójmiasta
Ja dzis latalam po sklepach rabo i od 9 pepco oczywiscie otwarteWiec wstapilam po male co nieco
Zaraz pokleje linki to sie pochwale
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
juwelka jestem pewna że te ''będę mamą'' są wieczorem na stronie nawet jest napisane
tak w ogóle to DZIEKUJĘ JESZCZE RAZ WSZYSTKIM za życzenia, bo może o kimś zapomniałam!! ;*
U nas dziś tak ślicznie słoneczko świeci czas na spacerek na molo w Sopocie tak mi się dziś zachciałovelka lubi tę wiadomość
-
Kochane czy ktoraś z was chce jeszcze do grupy na FB ????? Jesli tak to niech napisze do mnie PW ! - z nazwą fb ( moze byc fikcyjne konto , badz wasze walsne wdle uznania
)
A Warunek do spełnienia o ktorym zapomnialamby nalezec do naszej grupy trzeba tu byc juz jakis czas .... tz... tyczyć sie to bedzie osb ktore tutaj juz zagrzały miejsce znają mnie i inne kolezanki
jesli jestes nowa badz nie dawno doszlaś do nas - warto jeszcze dac sobie chwile by nas poznac ! :]
- Napisz w poscie ze jestes chętna dolączyc do grupy na FB a ja sprawdze mniej wiecej ile czasu juz jestes na naszej grupieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:01
Daisy, jenny88, Nona, ewela86, Ivettka, velka lubią tę wiadomość
-
Się chwalę się moimi zdobyczami na krotki rękawek.
Pisalam Wam ze ostatnio nakupowalam przypadkiem za duzo dlugich rekawkow to teraz mam przeciwwagę
Chyba mam juz wyprawke na blizniaki skompletowaną..do tego rzeczy po córce ahaha.Nie wiem, to chyba jakas poprostu niepohamowana chec kupowania dla corci pcha mnie w te dzieciece regały
Dobrze ze maz jest wyrozumialy
edit. No niech to czlowiek sie stara a tu wszystko bokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:25
1kasiulka1, Sandra94w, cati, jenny88, anetaa1607, livia30, wikaa, Tigana, Sylwia87, ewela86, believe, rex, naaala, usia89, Ivettka, kasia25, velka lubią tę wiadomość
-
62 i 68 sa te ze zdjec. Musze dokupic jakies 56 krotki rekaw ale nie bylo. Mam za to 9 szt 56 dlugiego..no ale beda na wieczor na tarasowanie na lipiec
sie znosi, najwyzej pozszywam po 2 szt
mase mam tych ciuchow. POwinnam przestac juz kupowac i najpierw kupic szafe, a w ogole to najpierw zamknac pokoj..(listwy polozyc, wykladzine) i wtedy zamowic meble i kupowac ciuszki. Tym sposobem to Hania bedzie mogla srac pod siebie 10x dziennie
Juz widze siebie na stoisku z butelkami i smoczkami za pare tyg
Nona, cati, ewela86, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam
ja już po balu przebierańców u córki w przedszkolu było super Nati była zadowolona bo tylko ona była piratka wśród Księżniczek i SpiSpider-Manow
Ale od tego stania mega Krzyż mnie boli więc teraz leżę jutro mam do giną i juz doczekać się nie mogę oczywiście boję się ale z drugiej strony chce juz być na tej wizycie może w końcu mo dokt powie kto tam siedzi. Choć widzę że Rzeczywiście teraz się sypią dziewczynki... A ja Czekałam na fredzelka
Daisy piękne ciuszki i juz widzę siebie na ciuchach buszujaca
Co do fb to ja wiem...wswszystkie stąd uciekniecie? To z.kim.ja pisać będęDaisy, kasia25 lubią tę wiadomość
-
Jestem w pracy i mam dużo roboty także odpowiem tylko na kilka postów biedroneczka super brzusiu też już taki fajny okrągły i widać go od razu hehe
u mnie też, że mi już nawet luźne bluzki niezbyt pomagają. Aa i ta pizza wygląda przepysznie! Ale smaka mi zrobiłaś
Dziewczyny też zapisałam się na warsztaty w kwietniua u mnie w Wawie są jeszcze organizowane jakieś typu bezpieczny maluch
i też idę razem z mężem za 2 tyg. A co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:01
-
Daisy oo maj gad właśnie zobaczyłam te wszystkie u ranka są przepiękne, przecudowne!!! Tylko pomyśleć, że w nie będzie ubrana taka kruszynka malutka, tylko całować
na dniach będę zapisywać się do szkoły rodzenia tylko jeszcze mam dylenat gdzieczy w szpitalu, którym docelowo będę rodzić i mam do niego 20 min jazdy, czy może w szpitalu koło mnie gdzie mam 5 min i nie muszę jechać w korkach ;p mąż mówi wybieraj jak uważasz
no i mam dylemat. Muszę poczytać opinie.
Anetaa a jakiej firmy ten rogal? Mój z Super Mami jest miękki.
zapomniałam Wam powiedzieć jaką koleżanka super promocje w Supher Farmie znalazła. Były przecenione pieluszki dla noworodków jakoś na 60 złjuż nie pamiętam ile sztuk w każdym razie kupiła je za 19.99 zł bo taka była naklejona metka więc kierownik sklepu uznał, że skoro tak jest to już musi ją kupić w takiej cenieale deala zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:03
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dzis siedzę mniej przed lapem, bo taka piękna pogoda i wzięłam sie do pracy:) spacerek zrobiony i oczywiście zajrzalam do ciucha i kupiłam spioszki:) jak poznam płeć to wybiorę się do galerii pobuszować
i do pepco:)
Daisy śliczne ubranka;)
Zania to wyprzedziłaś mnie o 2 dni;p
My wieczorkiem wybieramy się na imprezę urodzinową kumpla,prawdziwe ostatki dziś -
Daisy, śliczne, cudowne, przepiękne ciuszki
chyba jednak dostaniesz zakaz publikowania tak słodkich zdjęć
ja czekam niecierpliwie do 26.02 i lecę do Tesco. Dzisiaj byłam na ciuchach, ale nic ciekawego nie znalazłam. Nie ten dzień... A przechodząc obok Pepco już jedną ręką byłam w środku. Na szczęście zdrowy rozsądek wygrał
PS. Ale beznadziejnie pisze się z telefonu. Szkoda, że nie ma żadnej aplikacji do obsługi forum...Daisy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta pamiętacie o mnie bo czuję się jakoś pominięta
Dziś jadę na bad. POŁÓWKOWE!!!!!!!! więc może nadejdzie oczekiwany moment poznania płci mieszkańca/mieszkanki mojego brzuszkaBAAARDZO SIĘ CIESZĘ NA TO I NIE MOGĘ DOCZEKAĆ
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok
Troszke starałam się nadrobić wasze wpisy i tak :
velka i agawera - witam w naszym gronie
izabelka- gratuluję poszerzenia męskiego grona wśród maluszków, Nikoś- fajne imię
Daisy - fajne ciuszki
bommbelek89 - cieszę się że bal przebierańców u córci się udał i będę trzymać kciuki za twoją jutrzejszą wizytację
kate- piękny ten ciuszkowy pajacyk
Sandra94w - gratki dla ciebie z okazji poczucia pierwszego kopniaczka w brzusiu;) super zakupki noi fajny brzusio.
kasia25 ciebie też miałąm pochwalić za fajne ciuszki
Lenka87 - Trzymam za ciebie kciuki, bądz dalej taka dzielna i zaglądaj do nas!
Konwalia- super wieści , gratuluję córci pod serduszkiem
naaala- fajnie że też się zapisałaś na te warsztaty http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html i inne kobietki teżJa już w sumie pisałam o tym na forum 14 lutego, bo się okazało że zapisać można się było już w walentynki
juwelka - gratki i dla ciebie z powodu pierwszych kopniaków
claudin i biedroneczka- extra brzuszki
sylwia i agi - gratuluję córeczek;)
ufff starałam się nadrobić was ile moglam fajnie że poszerzy się grono rodzących się w lipcu dziewczynek, po cichu też marzymy z mężem o córeczce, ale jeśli miałby być synuś to też będziemy szczęśliwi, byleby było zdrowe:)
POZDRAWIAM
Nona, believe, Claudin, rex, Sandra94w, naaala, ewela86, Daisy, kasia25 lubią tę wiadomość