X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam w 18 tc;-)

believe, jenny88 lubią tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera, witaj :)

No właśnie - któraś dzisiaj wizytuje? :)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Gratuluje dziewczynek! Jak fajnie ze nasze grono coreczkowe sie powieksza :)

Agawera witaj! Oh jak milo wreszcie poznalam kogos z coreczka o tak pieknym imieniu jak mojej cory :D Moja cora jest 2 lata starsza :) No i rowniez pochodzimy z Trójmiasta :)

Ja dzis latalam po sklepach rabo i od 9 pepco oczywiscie otwarte :D Wiec wstapilam po male co nieco :D Zaraz pokleje linki to sie pochwale :)

anetaa1607 lubi tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, super widać!
    To jesteś w sumie na tym samym etapie co ja, bo ja mam terminy na 2,3 i 5 lipca :P
    Agawera witaj :)

Ja to coś czuję, że dużo z nas już w sierpniu się rozdwoi ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka jestem pewna że te ''będę mamą'' są wieczorem na stronie nawet jest napisane :)

tak w ogóle to DZIEKUJĘ JESZCZE RAZ WSZYSTKIM za życzenia, bo może o kimś zapomniałam!! ;*
    U nas dziś tak ślicznie słoneczko świeci czas na spacerek na molo w Sopocie tak mi się dziś zachciało <3

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy ktoraś z was chce jeszcze do grupy na FB ????? Jesli tak to niech napisze do mnie PW ! - z nazwą fb ( moze byc fikcyjne konto , badz wasze walsne wdle uznania ;) )

A Warunek do spełnienia o ktorym zapomnialam :D by nalezec do naszej grupy trzeba tu byc juz jakis czas .... tz... tyczyć sie to bedzie osb ktore tutaj juz zagrzały miejsce znają mnie i inne kolezanki :) jesli jestes nowa badz nie dawno doszlaś do nas - warto jeszcze dac sobie chwile by nas poznac ! :]

- Napisz w poscie ze jestes chętna dolączyc do grupy na FB a ja sprawdze mniej wiecej ile czasu juz jestes na naszej grupie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:01

Daisy, jenny88, Nona, ewela86, Ivettka, velka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati ja bym chciała, natomiast nie mogę do Ciebie wysłać PW :(

cati, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala - wpisze cie na liste jak zbiore wszystkie razem :) to napisze do kazdej ktora wyrazila zgode na dolaczenie do fb ! ;]

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się chwalę się moimi zdobyczami na krotki rękawek. :)
    Pisalam Wam ze ostatnio nakupowalam przypadkiem za duzo dlugich rekawkow to teraz mam przeciwwagę :D

Chyba mam juz wyprawke na blizniaki skompletowaną..do tego rzeczy po córce ahaha. :) Nie wiem, to chyba jakas poprostu niepohamowana chec kupowania dla corci pcha mnie w te dzieciece regały :D Dobrze ze maz jest wyrozumialy :D

edit. No niech to czlowiek sie stara a tu wszystko bokiem :D

xn5bpf.jpg

sltb83.jpg

519hd4.jpg

213q59d.jpg

bi48c0.jpg

14myu6s.jpg

rtzt6u.jpg

2hi13z8.jpg

jrp9bo.jpg

103ss5k.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:25

1kasiulka1, Sandra94w, cati, jenny88, anetaa1607, livia30, wikaa, Tigana, Sylwia87, ewela86, believe, rex, naaala, usia89, Ivettka, kasia25, velka lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy - jakie rozmiary kupujesz?

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    62 i 68 sa te ze zdjec. Musze dokupic jakies 56 krotki rekaw ale nie bylo. Mam za to 9 szt 56 dlugiego..no ale beda na wieczor na tarasowanie na lipiec :) sie znosi, najwyzej pozszywam po 2 szt ;) mase mam tych ciuchow. POwinnam przestac juz kupowac i najpierw kupic szafe, a w ogole to najpierw zamknac pokoj..(listwy polozyc, wykladzine) i wtedy zamowic meble i kupowac ciuszki. Tym sposobem to Hania bedzie mogla srac pod siebie 10x dziennie :D Juz widze siebie na stoisku z butelkami i smoczkami za pare tyg :D

Nona, cati, ewela86, believe, Ivettka lubią tę wiadomość

• anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie przyszło moje zamówienie no i rogal...czy wasze roglae do spania też są takie twarde??

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;-) ja już po balu przebierańców u córki w przedszkolu było super Nati była zadowolona bo tylko ona była piratka wśród Księżniczek i SpiSpider-Manow :-P
    Ale od tego stania mega Krzyż mnie boli więc teraz leżę jutro mam do giną i juz doczekać się nie mogę oczywiście boję się ale z drugiej strony chce juz być na tej wizycie może w końcu mo dokt powie kto tam siedzi. Choć widzę że Rzeczywiście teraz się sypią dziewczynki... A ja Czekałam na fredzelka :-P

Daisy piękne ciuszki i juz widzę siebie na ciuchach buszujaca :-P

Co do fb to ja wiem...wswszystkie stąd uciekniecie? To z.kim.ja pisać będę :-P

Daisy, kasia25 lubią tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w pracy i mam dużo roboty także odpowiem tylko na kilka postów biedroneczka super brzusiu też już taki fajny okrągły i widać go od razu hehe :) u mnie też, że mi już nawet luźne bluzki niezbyt pomagają. Aa i ta pizza wygląda przepysznie! Ale smaka mi zrobiłaś :)

Dziewczyny też zapisałam się na warsztaty w kwietniu :) a u mnie w Wawie są jeszcze organizowane jakieś typu bezpieczny maluch :) i też idę razem z mężem za 2 tyg. A co! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:01

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy oo maj gad właśnie zobaczyłam te wszystkie u ranka są przepiękne, przecudowne!!! Tylko pomyśleć, że w nie będzie ubrana taka kruszynka malutka, tylko całować :)

na dniach będę zapisywać się do szkoły rodzenia tylko jeszcze mam dylenat gdzie :) czy w szpitalu, którym docelowo będę rodzić i mam do niego 20 min jazdy, czy może w szpitalu koło mnie gdzie mam 5 min i nie muszę jechać w korkach ;p mąż mówi wybieraj jak uważasz ;) no i mam dylemat. Muszę poczytać opinie.

Anetaa a jakiej firmy ten rogal? Mój z Super Mami jest miękki.

zapomniałam Wam powiedzieć jaką koleżanka super promocje w Supher Farmie znalazła. Były przecenione pieluszki dla noworodków jakoś na 60 złjuż nie pamiętam ile sztuk w każdym razie kupiła je za 19.99 zł bo taka była naklejona metka więc kierownik sklepu uznał, że skoro tak jest to już musi ją kupić w takiej cenie :) ale deala zrobiła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:03

Daisy lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis siedzę mniej przed lapem, bo taka piękna pogoda i wzięłam sie do pracy:) spacerek zrobiony i oczywiście zajrzalam do ciucha i kupiłam spioszki:) jak poznam płeć to wybiorę się do galerii pobuszować:) i do pepco:)
    Daisy śliczne ubranka;)
    Zania to wyprzedziłaś mnie o 2 dni;p
    My wieczorkiem wybieramy się na imprezę urodzinową kumpla,prawdziwe ostatki dziś:)

• believe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, śliczne, cudowne, przepiękne ciuszki <3 <3 <3 chyba jednak dostaniesz zakaz publikowania tak słodkich zdjęć :P ja czekam niecierpliwie do 26.02 i lecę do Tesco. Dzisiaj byłam na ciuchach, ale nic ciekawego nie znalazłam. Nie ten dzień... A przechodząc obok Pepco już jedną ręką byłam w środku. Na szczęście zdrowy rozsądek wygrał :)

PS. Ale beznadziejnie pisze się z telefonu. Szkoda, że nie ma żadnej aplikacji do obsługi forum...

Daisy lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta, ja mam z Super Mami i mój jest miękki :)

Claudin lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta pamiętacie o mnie bo czuję się jakoś pominięta :P

Dziś jadę na bad. POŁÓWKOWE!!!!!!!! więc może nadejdzie oczekiwany moment poznania płci mieszkańca/mieszkanki mojego brzuszka :) BAAARDZO SIĘ CIESZĘ NA TO I NIE MOGĘ DOCZEKAĆ :) Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

Troszke starałam się nadrobić wasze wpisy i tak :

velka i agawera - witam w naszym gronie :)

izabelka- gratuluję poszerzenia męskiego grona wśród maluszków, Nikoś- fajne imię ;)

Daisy - fajne ciuszki

bommbelek89 - cieszę się że bal przebierańców u córci się udał i będę trzymać kciuki za twoją jutrzejszą wizytację ;)

kate- piękny ten ciuszkowy pajacyk :)

Sandra94w - gratki dla ciebie z okazji poczucia pierwszego kopniaczka w brzusiu;) super zakupki noi fajny brzusio.

kasia25 ciebie też miałąm pochwalić za fajne ciuszki :)

Lenka87 - Trzymam za ciebie kciuki, bądz dalej taka dzielna i zaglądaj do nas!

Konwalia- super wieści , gratuluję córci pod serduszkiem ;)

naaala- fajnie że też się zapisałaś na te warsztaty http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html i inne kobietki też :) Ja już w sumie pisałam o tym na forum 14 lutego, bo się okazało że zapisać można się było już w walentynki

juwelka - gratki i dla ciebie z powodu pierwszych kopniaków

claudin i biedroneczka- extra brzuszki ;)

sylwia i agi - gratuluję córeczek;)

ufff starałam się nadrobić was ile moglam fajnie że poszerzy się grono rodzących się w lipcu dziewczynek, po cichu też marzymy z mężem o córeczce, ale jeśli miałby być synuś to też będziemy szczęśliwi, byleby było zdrowe:)

POZDRAWIAM

Nona, believe, Claudin, rex, Sandra94w, naaala, ewela86, Daisy, kasia25 lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka no pewnie,że pamiętamy:) trzymam kciuki za wizytę:) daj znać koniecznie:) liczysz bardziej na córeczkę czy synka?:)

‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ