X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek89 ja nie uciekam na fejsa;p

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate dzięki, no właśnie liczymy z mężem na córcie ale jak będzie syn to też będziemy szczęśliwi. Pochwalę się wieczorem ps też nie ucieknę na fejsa bo tu mi dobrze

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez tu dobrze:) tam chyba już większy młyn:) nie potrzebuję nowych wrażeń hehe:) to trzymam kciuki po cichu,zeby córeczka była:) mój mąż tez czuje,że będzie córcia,ale okaze się może w pt:) najważniejsze,zeby nasze maleństwa były zdrowe:)

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula ja też się w takim razie doczekać nie mogę aż wrócisz z badania z wiadomością. Obstawiam dziewuszkę :)

Nona właśnie też myślałam nad SR tam gdzie bedę rodzić, zapisy już od 24 tyg czyli za 5 tyg już mogę brać udział, wiem, że chętnych dużo więc mam nadzieję, że się złapię :)

Believe dokładnie ja tak samo mam poduszkę SuperMami i jest miękka a ja jestem z niej meega zadowolona. Codziennie śpi ze mną w łóżku :p

Nona lubi tę wiadomość

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula trzymam kciuki za.Wizytę i.córce

Kate za piątkowa wizytę również.kciuki i za.córcia a wy trzymajcie za.Mojego synusia :-P no kurcze chciałabym mieć parke :-D choć to tak głupio brzmi
    Fajnie ze.tu zostajecie :-D

16udskjogri4r6n4.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka trzymam kciuki. Daj znać po wizycie :)
    Ja też nigdzie nie uciekam.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z zakupów i poczty w sumie 3 paczki 2 paczki pieluszek chce spróbować używać pieluch wielorazowych zobacze czy sie sprawdzi i czy bezie mi sie chciało na razie kolekcjonuje i duzo czytam od nich
    ostatnio wyczaiłam w smyku 5pak body w rozmiarze 68 , mniejsze ubranka mam ale musze je wyprac i wybielić bo od kilku lat były w piwnicy i nie wiem jak wyjdą po praniu i wtedy dopiero okaze sie czy musze coś jeszcze kupić

jak macie forum na fb to jestem chetna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:32

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochane czy ktoraś z was chce jeszcze do grupy na FB ????? Jesli tak to niech napisze do mnie PW ! - z nazwą fb ( moze byc fikcyjne konto , badz wasze walsne wdle uznania ;) )

A Warunek do spełnienia o ktorym zapomnialam :D by nalezec do naszej grupy trzeba tu byc juz jakis czas .... tz... tyczyć sie to bedzie osb ktore tutaj juz zagrzały miejsce znają mnie i inne kolezanki :) jesli jestes nowa badz nie dawno doszlaś do nas - warto jeszcze dac sobie chwile by nas poznac ! :]

- Napisz w poscie ze jestes chętna dolączyc do grupy na FB a ja sprawdze mniej wiecej ile czasu juz jestes na naszej grupie :)
    ja chce Cati :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy przecudne ciuszki!! ; *

kasiulka wybacz musiało mi umknąć że pisałaś o tym ;)

My właśnie wróciliśmy do domku i zabieram się za robienie obiadku, mężuś miał robić ale stwierdziłam że ja to szybciej zrobie a on niech sprzątnie, wolę jednak zrobić obiad niż sprzątać ;d

1kasiulka1, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :p

Daisy śliczne ciuszki :) ja narazie przystopowałam z kupnem bo szafy jeszcze nie mam ;)
    Kasiulka kciuki trzymam za połówkowe usg :) daj znać koniecznie ;)
    Cati, ja też chętnie dołączyła bym na fb. Ale tutaj też zostanę ;)

A dziś przyszedł nam wózek, masakra dwa mega wielkie kartony :D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjj :)
    Dzis pancakes day zjadlam nalesnika z serem wywrotka owocow, bita smietana i sosem czekoladowym. Orgazm slodyczowy juz za mna :p

Sloneczny dzis dzien, posiedzialam na placu zabaw z mlodym i wpadlam do sklepow. Bardzo ciezko jest mi sie oprzec przed kupnem tych pieknych ciuszkow, ale ogarniam... :) kupilan getry ciazowe za 3 f i kostium kapielowy za 5 f :)

Gratuluje poznania plci, kopniaczkow i pozytywnych wiesci :)

Moj A. coraz bardziej przejety brzuszkiem. Dotyka, masuje, mowi ze musi z nim spedzac wiecej czasu :)

Jak powiedzialam mu ze bedzie mial syna (zaraz po tym jak klekal:p ) to zaniemowil ;) yy y y syna? :) mowi ze przezemnie sie tak nakrecil na corke ze nie dociera jeszcze do niego to :)

Pozdrawiam

1kasiulka1, kasia25 lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    Kasiula trzymam kciuki za.Wizytę i.córce

Kate za piątkowa wizytę również.kciuki i za.córcia a wy trzymajcie za.Mojego synusia :-P no kurcze chciałabym mieć parke :-D choć to tak głupio brzmi
    Fajnie ze.tu zostajecie :-D

Zostajemy i nigdzie się nie wybieramy:) parkę fajnie mieć:) ja przy 1 ciąży to wiadomo i synus fajnie i córeczka,ale mówiliśmy z mężem,że fajnie,jakby dziewczynka była starsza heh bo i ja starsza jestem;p

• kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr i jaki kupiliscie?:) ja wczoraj cały dzień mialam na oglądanie wózków póki co w necie i mam 2 typy:)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca pewnie przejęty:) z synusia tez będzie zadowolony:) ale będziesz miała męską ekipę:)
    Ja już wypicowana, za niedługo ruszamy:)

• rex Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr, pochwal się.
    A ja wczoraj znalazłam wózek, cudny, niezniszczalny..zakochałam się w nim.
    Zwłaszcza, że wytrzyma moje biegi i nasze wycieszki leśne.. Ale z drugiej strony 2 tyś zł za wózek :/ nie mam aż takiego parcia.
    Ehhh niepotrzebnie mi ta reklama wczoraj w oko wpadła. Cały wieczór szukaliśmy opinii o nim i cen.
    No nic, do czerwca jeszcze kupe czasu to może coś innego wynajdziemy.
    Czarna Owca narobiłaś mi smaka, ale to jakby mi ktoś podał :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy sliczne ciuszki <3 juz nie moge sie doczekac kiedy ja bede mogla cos kupic dla swojej dzidzi :)
    Kasiulka trzymam kciuki za udana wizyte :)

Daisy lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr szybko wózek kupiłaś ;o
    Ja bym nie miała gdzie go jeszcze postawić, a właściwie te kartony ;p

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy xlandera xa w kolorze antarctica :) narazie nawet nie wypakowaliśmy bo na obecnym wynajmowanym niemamy miejsca, dopiero jak za miesiąc na nowe się wyniesiemy to rozłożę i się pobawię ;)
    rex, a jaki to wozek?

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce kupić wózek jak najtaniej albo bede czatowac na oferte dobra wiec podpatruje fb i olx sporo jest wózków podoba mi sie wózek mutsy ale taki co nie ma skrecanych kół

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy reklamowalyscie kiedys bizuterie? Czy maja jakis okres gwarancji?? Zla jestem! W moim nowiuskim pierscionku zauwazylam ze brakuje dwoch brylancikow :/

Daisy lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ