Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez tu dobrze:) tam chyba już większy młyn:) nie potrzebuję nowych wrażeń hehe:) to trzymam kciuki po cichu,zeby córeczka była:) mój mąż tez czuje,że będzie córcia,ale okaze się może w pt:) najważniejsze,zeby nasze maleństwa były zdrowe:)
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Kasiula ja też się w takim razie doczekać nie mogę aż wrócisz z badania z wiadomością. Obstawiam dziewuszkę
Nona właśnie też myślałam nad SR tam gdzie bedę rodzić, zapisy już od 24 tyg czyli za 5 tyg już mogę brać udział, wiem, że chętnych dużo więc mam nadzieję, że się złapię
Believe dokładnie ja tak samo mam poduszkę SuperMami i jest miękka a ja jestem z niej meega zadowolona. Codziennie śpi ze mną w łóżku :pNona lubi tę wiadomość
-
wróciłam z zakupów i poczty w sumie 3 paczki 2 paczki pieluszek chce spróbować używać pieluch wielorazowych zobacze czy sie sprawdzi i czy bezie mi sie chciało na razie kolekcjonuje i duzo czytam od nich
ostatnio wyczaiłam w smyku 5pak body w rozmiarze 68 , mniejsze ubranka mam ale musze je wyprac i wybielić bo od kilku lat były w piwnicy i nie wiem jak wyjdą po praniu i wtedy dopiero okaze sie czy musze coś jeszcze kupić
jak macie forum na fb to jestem chetnaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:32
-
cati wrote:Kochane czy ktoraś z was chce jeszcze do grupy na FB ????? Jesli tak to niech napisze do mnie PW ! - z nazwą fb ( moze byc fikcyjne konto , badz wasze walsne wdle uznania
)
A Warunek do spełnienia o ktorym zapomnialamby nalezec do naszej grupy trzeba tu byc juz jakis czas .... tz... tyczyć sie to bedzie osb ktore tutaj juz zagrzały miejsce znają mnie i inne kolezanki
jesli jestes nowa badz nie dawno doszlaś do nas - warto jeszcze dac sobie chwile by nas poznac ! :]
- Napisz w poscie ze jestes chętna dolączyc do grupy na FB a ja sprawdze mniej wiecej ile czasu juz jestes na naszej grupie -
Daisy przecudne ciuszki!! ; *
kasiulka wybacz musiało mi umknąć że pisałaś o tym
My właśnie wróciliśmy do domku i zabieram się za robienie obiadku, mężuś miał robić ale stwierdziłam że ja to szybciej zrobie a on niech sprzątnie, wolę jednak zrobić obiad niż sprzątać ;d1kasiulka1, velka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki :p
Daisy śliczne ciuszkija narazie przystopowałam z kupnem bo szafy jeszcze nie mam
Kasiulka kciuki trzymam za połówkowe usgdaj znać koniecznie
Cati, ja też chętnie dołączyła bym na fb. Ale tutaj też zostanę
A dziś przyszedł nam wózek, masakra dwa mega wielkie kartonyBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Hejjj
Dzis pancakes day zjadlam nalesnika z serem wywrotka owocow, bita smietana i sosem czekoladowym. Orgazm slodyczowy juz za mna :p
Sloneczny dzis dzien, posiedzialam na placu zabaw z mlodym i wpadlam do sklepow. Bardzo ciezko jest mi sie oprzec przed kupnem tych pieknych ciuszkow, ale ogarniam...kupilan getry ciazowe za 3 f i kostium kapielowy za 5 f
Gratuluje poznania plci, kopniaczkow i pozytywnych wiesci
Moj A. coraz bardziej przejety brzuszkiem. Dotyka, masuje, mowi ze musi z nim spedzac wiecej czasu
Jak powiedzialam mu ze bedzie mial syna (zaraz po tym jak klekal:p ) to zaniemowilyy y y syna?
mowi ze przezemnie sie tak nakrecil na corke ze nie dociera jeszcze do niego to
Pozdrawiam1kasiulka1, kasia25 lubią tę wiadomość
-
bommbelek89 wrote:Kasiula trzymam kciuki za.Wizytę i.córce
Kate za piątkowa wizytę również.kciuki i za.córcia a wy trzymajcie za.Mojego synusiano kurcze chciałabym mieć parke
choć to tak głupio brzmi
Fajnie ze.tu zostajecie
Zostajemy i nigdzie się nie wybieramy:) parkę fajnie miećja przy 1 ciąży to wiadomo i synus fajnie i córeczka,ale mówiliśmy z mężem,że fajnie,jakby dziewczynka była starsza heh bo i ja starsza jestem;p
-
Katepr, pochwal się.
A ja wczoraj znalazłam wózek, cudny, niezniszczalny..zakochałam się w nim.
Zwłaszcza, że wytrzyma moje biegi i nasze wycieszki leśne.. Ale z drugiej strony 2 tyś zł za wózeknie mam aż takiego parcia.
Ehhh niepotrzebnie mi ta reklama wczoraj w oko wpadła. Cały wieczór szukaliśmy opinii o nim i cen.
No nic, do czerwca jeszcze kupe czasu to może coś innego wynajdziemy.
Czarna Owca narobiłaś mi smaka, ale to jakby mi ktoś podał