X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek89 ja nie uciekam na fejsa;p

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate dzięki, no właśnie liczymy z mężem na córcie ale jak będzie syn to też będziemy szczęśliwi. Pochwalę się wieczorem ps też nie ucieknę na fejsa bo tu mi dobrze

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez tu dobrze:) tam chyba już większy młyn:) nie potrzebuję nowych wrażeń hehe:) to trzymam kciuki po cichu,zeby córeczka była:) mój mąż tez czuje,że będzie córcia,ale okaze się może w pt:) najważniejsze,zeby nasze maleństwa były zdrowe:)

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula ja też się w takim razie doczekać nie mogę aż wrócisz z badania z wiadomością. Obstawiam dziewuszkę :)

Nona właśnie też myślałam nad SR tam gdzie bedę rodzić, zapisy już od 24 tyg czyli za 5 tyg już mogę brać udział, wiem, że chętnych dużo więc mam nadzieję, że się złapię :)

Believe dokładnie ja tak samo mam poduszkę SuperMami i jest miękka a ja jestem z niej meega zadowolona. Codziennie śpi ze mną w łóżku :p

Nona lubi tę wiadomość

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula trzymam kciuki za.Wizytę i.córce

Kate za piątkowa wizytę również.kciuki i za.córcia a wy trzymajcie za.Mojego synusia :-P no kurcze chciałabym mieć parke :-D choć to tak głupio brzmi
    Fajnie ze.tu zostajecie :-D

16udskjogri4r6n4.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka trzymam kciuki. Daj znać po wizycie :)
    Ja też nigdzie nie uciekam.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z zakupów i poczty w sumie 3 paczki 2 paczki pieluszek chce spróbować używać pieluch wielorazowych zobacze czy sie sprawdzi i czy bezie mi sie chciało na razie kolekcjonuje i duzo czytam od nich
    ostatnio wyczaiłam w smyku 5pak body w rozmiarze 68 , mniejsze ubranka mam ale musze je wyprac i wybielić bo od kilku lat były w piwnicy i nie wiem jak wyjdą po praniu i wtedy dopiero okaze sie czy musze coś jeszcze kupić

jak macie forum na fb to jestem chetna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:32

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochane czy ktoraś z was chce jeszcze do grupy na FB ????? Jesli tak to niech napisze do mnie PW ! - z nazwą fb ( moze byc fikcyjne konto , badz wasze walsne wdle uznania ;) )

A Warunek do spełnienia o ktorym zapomnialam :D by nalezec do naszej grupy trzeba tu byc juz jakis czas .... tz... tyczyć sie to bedzie osb ktore tutaj juz zagrzały miejsce znają mnie i inne kolezanki :) jesli jestes nowa badz nie dawno doszlaś do nas - warto jeszcze dac sobie chwile by nas poznac ! :]

- Napisz w poscie ze jestes chętna dolączyc do grupy na FB a ja sprawdze mniej wiecej ile czasu juz jestes na naszej grupie :)
    ja chce Cati :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy przecudne ciuszki!! ; *

kasiulka wybacz musiało mi umknąć że pisałaś o tym ;)

My właśnie wróciliśmy do domku i zabieram się za robienie obiadku, mężuś miał robić ale stwierdziłam że ja to szybciej zrobie a on niech sprzątnie, wolę jednak zrobić obiad niż sprzątać ;d

1kasiulka1, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :p

Daisy śliczne ciuszki :) ja narazie przystopowałam z kupnem bo szafy jeszcze nie mam ;)
    Kasiulka kciuki trzymam za połówkowe usg :) daj znać koniecznie ;)
    Cati, ja też chętnie dołączyła bym na fb. Ale tutaj też zostanę ;)

A dziś przyszedł nam wózek, masakra dwa mega wielkie kartony :D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjj :)
    Dzis pancakes day zjadlam nalesnika z serem wywrotka owocow, bita smietana i sosem czekoladowym. Orgazm slodyczowy juz za mna :p

Sloneczny dzis dzien, posiedzialam na placu zabaw z mlodym i wpadlam do sklepow. Bardzo ciezko jest mi sie oprzec przed kupnem tych pieknych ciuszkow, ale ogarniam... :) kupilan getry ciazowe za 3 f i kostium kapielowy za 5 f :)

Gratuluje poznania plci, kopniaczkow i pozytywnych wiesci :)

Moj A. coraz bardziej przejety brzuszkiem. Dotyka, masuje, mowi ze musi z nim spedzac wiecej czasu :)

Jak powiedzialam mu ze bedzie mial syna (zaraz po tym jak klekal:p ) to zaniemowil ;) yy y y syna? :) mowi ze przezemnie sie tak nakrecil na corke ze nie dociera jeszcze do niego to :)

Pozdrawiam

1kasiulka1, kasia25 lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    Kasiula trzymam kciuki za.Wizytę i.córce

Kate za piątkowa wizytę również.kciuki i za.córcia a wy trzymajcie za.Mojego synusia :-P no kurcze chciałabym mieć parke :-D choć to tak głupio brzmi
    Fajnie ze.tu zostajecie :-D

Zostajemy i nigdzie się nie wybieramy:) parkę fajnie mieć:) ja przy 1 ciąży to wiadomo i synus fajnie i córeczka,ale mówiliśmy z mężem,że fajnie,jakby dziewczynka była starsza heh bo i ja starsza jestem;p

• kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr i jaki kupiliscie?:) ja wczoraj cały dzień mialam na oglądanie wózków póki co w necie i mam 2 typy:)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca pewnie przejęty:) z synusia tez będzie zadowolony:) ale będziesz miała męską ekipę:)
    Ja już wypicowana, za niedługo ruszamy:)

• rex Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr, pochwal się.
    A ja wczoraj znalazłam wózek, cudny, niezniszczalny..zakochałam się w nim.
    Zwłaszcza, że wytrzyma moje biegi i nasze wycieszki leśne.. Ale z drugiej strony 2 tyś zł za wózek :/ nie mam aż takiego parcia.
    Ehhh niepotrzebnie mi ta reklama wczoraj w oko wpadła. Cały wieczór szukaliśmy opinii o nim i cen.
    No nic, do czerwca jeszcze kupe czasu to może coś innego wynajdziemy.
    Czarna Owca narobiłaś mi smaka, ale to jakby mi ktoś podał :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy sliczne ciuszki <3 juz nie moge sie doczekac kiedy ja bede mogla cos kupic dla swojej dzidzi :)
    Kasiulka trzymam kciuki za udana wizyte :)

Daisy lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr szybko wózek kupiłaś ;o
    Ja bym nie miała gdzie go jeszcze postawić, a właściwie te kartony ;p

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy xlandera xa w kolorze antarctica :) narazie nawet nie wypakowaliśmy bo na obecnym wynajmowanym niemamy miejsca, dopiero jak za miesiąc na nowe się wyniesiemy to rozłożę i się pobawię ;)
    rex, a jaki to wozek?

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce kupić wózek jak najtaniej albo bede czatowac na oferte dobra wiec podpatruje fb i olx sporo jest wózków podoba mi sie wózek mutsy ale taki co nie ma skrecanych kół

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy reklamowalyscie kiedys bizuterie? Czy maja jakis okres gwarancji?? Zla jestem! W moim nowiuskim pierscionku zauwazylam ze brakuje dwoch brylancikow :/

Daisy lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ