Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam i ja
o rany ja już sie czwartku doczekać nie mogę
gratulacje kolejnych dziewczynekzasilają konto lipcowych dzieciaków
ja w czwartek zaczynam 22 tydzien szok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90a7dd531769.jpg
oo a propo ostatnich smaków pizzowych zrobiłam taka szt 4 hehehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79cff356146e.jpgSandra94w, ewela86, 1kasiulka1, Sana, anetaa1607, Daisy, naaala, wikaa, Claudin, Ivettka, velka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka,ale już masz spory brzuszek:) ja rano na głodzie to mały mi się robi a po południu już większy:) w niedzielę mamy chrzciny i chcę założyć swoją koszulę białą rozmiar 36,ale tak mi piersi urosły i muszę ją zmierzyć czy się wcisnę, bo jak nie, to trzeba cos innego:) ładnie słoneczko świeci, to wyjdę z domku,ekipa będzie później to mam czas do 14.30:)
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Sylwia87, Agi gratuluje coreczek! Ja juz sie nie moge doczekac czwartku moze ja tez dowiem sie kto tam w brzuszku buszuje
Mon!ta trzymam kciuki za wizyte
Biedroneczka ale ladny brzusio, a pizza wyglada bardzo apetycznie
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze milego dnia -
cześć na usg połówkowym lekarka powiedziała że termin porodu moge mieć na 3 lipca chociaż z miesiaczki mam termin na 25 czerwiec wiec postanowiłam do was dołączyć , wiec samam niewiem jak to jest w srode ide do swojego ginekologa i zobacze jak on to widzi czy bardziej poczatek lipca czy koniec czerwca
w takim razie mam na imię Agnieszka , mam 6 letnią córkę Weronikę i na pewno w lato będe miała córeczkę Zosię (no chyba że jej coś wyrośnie) . Jestem z Gdynii
Przyjmiecie mnieewela86, Sandra94w, anetaa1607, 1kasiulka1, believe, Nona, Daisy, rex, Ivettka lubią tę wiadomość
-
no własnie lekarze okreslaja wiek ciazy i permin porodu na podstawie usg a dzieci nie sa przeciez takie same . starsza córka urodziła sie w nocy 11 września o 2,40 termin miałam na 10 wrzesnia z waga 2750g wzrost 53cm oczywiście lekarze zapisali to jako 41 tydzień i stwierdzili ze za mało waży bo patrza ile powimo ważyć na podstawie wymiarów srednich
-
Witam się i ja,jeszcze z łóżka:) Agawera rozgość się
Gratuluje poznania płci,potwierdzenia płci i pierwszych ruchów malucha:) Macie Wszystkie piękne brzuszki:) Jeżeli któraś dzisiaj wizytuje,trzymam kciuki:) Ja mam usg połówkowe w piątek i już się stresuje,buziaki:* miłego dnia