Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Katepr, to BMW mini cooper. Jest lekki, dosyć mały, duże koła, skrętne przednie, jako jedyny na rynku jest do 35kg. Co prawda dziecko takie duże nie jest, ale ja zawsze jak napakowałam zakupów itp to pękały mi rurki albo kółka w wózkach
Na razie i tak nie kupujemu, będziemy myśleć jak pooglądamy już jakieś.
Czarna Owca, ja nie reklamowałam nigdy, ale raczej na pewno można. -
Hejka.
Ale fajnie, że coraz więcej dziewczynek nam się ujawnia. Mam nadzieję, że te co marzą o córeczkach będą je miała te co chcą siurki też będą zadowolone
Kasia koniecznie zdaj nam relację po wizycie.
Bommbelek ja też zostaje na forum
Ja dzisiaj dostałam tel. z rejestracji z inf. że 3 marca moje usg połówkowe się nie odbędzie, bo nie będzie lekarza...Idę dopiero 18 marca. Mogłam wybrać innego lekarza, wcześniej, ale zależy mi na tym, bo on robił mi genetyczne no i ma certyfikat. ... no cóż, trudno się mówi. ...
Aaaa. ... i najważniejsze dziśzzaczęłam 5 m-c!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:06
zania1313, rex, Ivettka, Daisy, 1kasiulka1, believe, jenny88, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki a ja mam dzis pytanie z innej beczki... czy te z Was ktore chodza na basen to chodza na taki zwykly gdzie jest tylki chlorowana woda czy ozonoeana to mus? W okolicy mam tylko zwykly chcialabym jakos sie ruszac ale boje sie infekcji... chodzilam tam wczesniej i bylo nawet spoko ale zawsze wieczorem po calym dniu ludzi... prosze Was o opinie...
-
Rex nie ma takiego wozka Bmw mini cooper
ten z linka to easywalker tak tam jest napisane
Radiszka ja to o basenie moge zapomniec przez te infekcje, a jak juz chcesz chodzic to idz na ozonowany.
Dla mnie baseny sa bleeeee bylam raz w aquaparku majac 28lat i nigdy wiecej nie pojde na zadne wody
Czarna Owca ja reklamowalam w aparcie bo zaczep od kolczyka byl ulamany. Mysle ze jak masz rachunek i podbita gwarancje to bez problemu Ci wymienia. Ale odpadly czy nie bylo czy co z nimiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:47
-
Easywalker Mini Cooper.
BMW bo tylko tak mi wyskakuje jako producent Mini
Radiszka, ja teraz nie chodzę ma basen, w poprzedniej ciąży chodziłam na chlorowany bo to był jedyny w moim mieście wtedy
Nic mi nie było. Pamiętaj, że ozonowane są od niedawna.
Nie wiem jak ogólnie reagujesz na chlor. Najwyżej zapytaj gina swojego. -
nick nieaktualny
-
Gratuluje udanych wizyt dziewczynki:) Co do basenów ja niestety nie mogę,jeszcze gdy nie byłam w ciąży nie mogłam chodzić na basen,niestety:( każdy wypad na basen= infekcja więc teraz wolę nie ryzykować. dziewczyny co do infekcji dzisiaj zaczęło mnie swędzieć "tam w środku" nie aż tak bardzo mocno ale jednak od czasu do czasu zaswędzi jechać jutro do swojego lekarza czy już mogę poczekać do piątku??? I jeszcze jedno pytanko która z Was bierze jeszcze duphaston,luteinę i do kiedy będziecie brać?? Właśnie sobie zaparzyłam meliske i kładę się do łóżka,muszę dziewczyny wyluzować bo zwariuje,cały czas wydaje mi się że z moją mała jest coś nie tak...bo dziś za mało się rusza,bo właśnie coś tam swędzi...bo mam więcej upławów i codziennie sobie wymyślam coś żeby się martwić
-
nick nieaktualny