X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek kochane Dziękuje jeszcze raz za ciepłe słowa i wasze wirtualne wsparcie. Wszystkim wizytującym dzisiaj również życzę powodząka, będe zaciskać za was kciuki i czekać na dobre wieści :) bo nic tak nie cieszy przyszłej mamusi jak to że nasze małe szkrabki rozwijają się zdrowo

Claudin - super że wypatrzyłaś ruchy twojego maleństwa na brzuszku mnie wczoraj udało się nagrać króciutki filmik na telefonie na którym widać takie lekkie uwypuklenia i falowanie mojego brzuszka także teraz na pewno z dnia na dzień podobnie jak ja będziesz wyraźniej odczuwała kopniaczki i w końcu staną się coraz to bardziej zauważalne.
    A co do odpowiedzi na moje stukanie w brzuszek to od bardzo niedawna dostaje odzewy mojego syneczka gdy delikatnie nacisnę w miejsce gdzie dostałam kopa drugi pojawia się po chwili w tym samym miejscu.

Miłego dnia wszystkim życzę ja dziś mam w planach wypad w miasto i może uda się znów wypatrzyć jakiś fajny ciuszek tym bardziej że jak się zna płeć to będzie to ułatwienie :)

Claudin lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Kasiulka ale gapa ze mnie. Gratuluje poznania plci! Macie wybrane juz imie? :)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jednak zwidów nie miałam bo nie ja jedna widziałam to co widziałam :D już nie mogę się doczekać jak będzie później :) mi brzuch jeszcze nie faluje a szkoda, bo mąż jest smutny jak przykłada rękę ja mówię, że czuję tu a on nic i dzidzia ucieka, ale 2 razy poczuł mocne uderzenia i był bardzo zadowolony :)

Daisy fajnie, że możesz córeczkę po pleckach pogłaskać, może i ja głaszczę a nawet o tym nie wiem, że też się nadstawił, chociaż tak jak Wam kiedyś pisałam czuję po jednej ze stron większy ciężar na ściance macicy właśnie jakby się ktoś do niej przytulił, Daisy też masz takie właśnie uczucie? :)

Jak ruchy już będą wyraźnie zauważalne to powstawiamy filmiki :)

Daisy lubi tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny!!!

przepraszam, że mnie czasowo nie ma ale syna chory i ferie teraz ma więc spędzamy dużo czasu na różnych pierdołach:P

podczytuje co u Was bo znów mam bezsenność więc nocami nadrabiam - oczytam się co u Was a potem mi się śnicie :P i rano nie jestem pewna czy coś mi się śniło czy czytałam :P

wpadłam póki co z pytaniem na szybko - kilka z Was pisało o hemoroidach i pisałyście o maściach - możecie napisać jeszcze raz jakich używacie?? pilna sprawa bo koleżanka w ciąży męczy sie strasznie z nimi....

Nona, wikaa lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy - dzieki kochana za gratki jeśli chodzi o imię to jak na razie przystajemy przy KAMILKU <3

Claudin, Daisy lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś czeka mnie ciężki dzień 14 - ćwiczenia dla ciazarnych 15- wizyta u ginekologa 17.30- szkola rodzenia, nie mogę sie doczekać, ciekawe jak będzie

Claudin, ewela86 lubią tę wiadomość

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Agi Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, patrząc na wasze zakupy to jestem w tyle;)
    ale za to mam wózek ;) mąż kupił:) oszalał. Tako Jamper mam nadzieje ze się sprawdzi:)
    dziewczyny jak wsze biusty? mój rośnie jak na drożdżach aż się boje ;)

nina1701 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dora8201 wrote:
    hej dziewczyny!!!

przepraszam, że mnie czasowo nie ma ale syna chory i ferie teraz ma więc spędzamy dużo czasu na różnych pierdołach:P

podczytuje co u Was bo znów mam bezsenność więc nocami nadrabiam - oczytam się co u Was a potem mi się śnicie :P i rano nie jestem pewna czy coś mi się śniło czy czytałam :P

wpadłam póki co z pytaniem na szybko - kilka z Was pisało o hemoroidach i pisałyście o maściach - możecie napisać jeszcze raz jakich używacie?? pilna sprawa bo koleżanka w ciąży męczy sie strasznie z nimi....

Procto Glyvenol - moja ginka mi poleciła i po dwóch użyciach spokój ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agawera to napisz koniecznie jak po zajęciach, bo niedługo też sie wybieram do SR i jestem ciekawa co tam się dzieje :) właśnie dzisiaj muszę się zapisać.

• agawera Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózka na razie,nie kupię bo po pierwsze czekam na pity i kasę z pitow a łóżeczko z materacem od koleżanki zakupie zgodziła się i pod koniec ciąży kupie a tak to potrochu co miesiąc kupuje żeby nie zbankrutować

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    Kasiulka gratulacje siurka :)

Radiszka ja niestety nie moge chodzić na basen ze wzgledu na infekcje :(

Ja dzis obudziałam sie z mega bólem pleców byłam upuścic krwi i oddać mocz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• rex Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mi już z tydzień czy dwa tak fest faluje brzuch. Nie mam wybrzuszeń tylko wielkie guzy.
    Na zaczepki prawie zawsze odpowiada, ale ostatnio cały wieczór była cisza, więc małżon gadał z brzuchem i pozaczepiał trochę.
    Pół nocy za kare spać nie mogłam, takich kopniaków od starszego to całą ciążę nie dostałam :/
    Dostało się mężowi za to :P
    Powiedziałam szefowej dzisiaj :P
    Odebrała to bardziej jak ktoś z rodziny niż szefowa, pewnie w szoku jeszcze.
    Ale luzik. Powiedziała, że sama mam sobie zdecydować do kiedy chcę pracować i dać jej znać :P
    Zapytała też ile po porodzie chcę być na urlopie i że z wszystkim się jeszcze zgadamy.
    W dalszym ciągu nie wie, który to tydzień :(
    Zakumałam tylko, że myśli, że sam początek. No nic, kiedyś jej powiem.

Kciuki za wizytujące.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin tak to dokaldnie to :) Taki ciezar - az bli chwilami. Pamietam ze tak mialam z pierwsza cora w ciazy, ale zdawalo mi sie ze to bylo nieco pozniej - pewnie dlatego ze to byla pierwsza ciaza ;)

A gdzie idziesz na SR jesli mozna podpytac? Ja jeszcze nie w temacie ;)

Chcialabym isc ale wydaje mi sie ze skorzystamy z uslugi ze SR przyjezdza do domu (3 spotkania po ok 3h).

Claudin lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! ;)
    Agi wrote:
    Witam, patrząc na wasze zakupy to jestem w tyle;)
    ale za to mam wózek ;) mąż kupił:) oszalał. Tako Jamper mam nadzieje ze się sprawdzi:)
    dziewczyny jak wsze biusty? mój rośnie jak na drożdżach aż się boje ;)

mój rośśśniee oj rośnie! :)
    Szczególnie zadowolony jest mój mężuś ;p

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo szukałam sr, znalazłam bezpłatna w ramach nfz tylko musiałam zmienić polozna na taką z tej szkoły, mogłam pójść do sr takiej ze szpitala ale tam koszt wynosi 400 zł ale to dla mnie za dużo a pieniądze wole wydać i kupić coś dla Zosi

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy no to teraz będę wiedzieć, że ten ciężar to właśnie dzidzia sie kładzie :)
    ja idę w Warszawie do SR do szpitala w którymchcę rodzić :) nie pamiętam czy jesteś z Warszawy bo jak powiem Ci nazwe to chyba nie wiele to da :)
    najpierw chciałam iść do przychodni obok siebie bo też mają szkołę rodzenia ale jakoś nie podpasowała mi a dziewczyny doradzały żeby iść tam gdzie chce sie rodzić.
    Od 2 dni samoistnie drży mi kciuk... nigdy tak nie miałam chyba magbez mi spada a lekarka mi żadnego nie przepisała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:49

• Daisy Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin jejku przepraszam pomylilam Cię z Naaalą, myslalam ze Ty tez z Trojmiasta ;) Wybacz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:49

• kate851 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka:) Kasiulka gratuluję synka:) następnym razem będzie dziewczynka:) my wczoraj po północy wróciliśmy z urodzin, żona jubilata w 32 tyg wiec miałyśmy wspólny temat:)

‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ