Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Katepr i ja zamierzam się na nie zgodzić. Może Mała chwile popłacze, ale będziemy spokojniejsi, że wszystko z nią w porządku i jest zdrowa. Chciałam się tylko trochę więcej dowiedzieć, bo nie do końca o tym wiedziałam
Claudin nie wiem jak jest w tych szpitalach, bo jeszcze nie miałam okazji być w żadnym tutaj w Warszawie. Lekarka jest super, ale to nie jest jedyne kryterium wyboru szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:22
-
Bo generalnie podpisuje się masę papierów :p jedna to taka ogólna zgoda na badania i zabiegi dla mamy , drugie to mama podpisuje że jej dziecko ją upoważnia do zgody na badania i różne takie u maluszka a szczepienia to też jest osobna zgoda. Dużo tego
-
Hej Dziewczyny ja po wizycie wszystko ok ale było tylko badanie i Szybkie usg trochę jestem zła na gin bo pytam podczas usg Czy widać płeć a ona przyjechała w dół Dziecka i Powiedziała że dziś nie będzie Patrzeć
zla na nią jestem i tyle Przecier jak Widziała mogła Powiedzieć lub Chociaż zerknąć. Dostałam Żelazo bo mam za niskie i polowkowe za 4tyg jak ja wytrzymam yak długo
Co do tych badań co mowilyscie to ka nie pamiętam żeby 5lat temu robili takie mojej córce a jakie to dokładnie badania tzn na co i czy robią je w każdym szpitalu?? -
Mikolay a mogę się zapytać kogo masz za lekarza prowadzącego właśnie z tego szpitala?
A jeśli chodzi o te badania to koleżanka pochodzi z mojego rodzinnego Malborka i właśnie tam rodziła i Mała miała te badania, ale to szpital, którego nigdy nikomu bym nie poleciła. Nigdy też nie chciałabym tam rodzić ani w ogóle być tam z jakiegokolwiek innego powodu.
Trzymam kciuki żeby się okazało, że zadnej wady nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:45
-
Mikolay trzymam kciuki! No co za lekarz, raz widzi a raz nie? No to widzi czy nie. Zapisz sie do innego gina moze jeszcze przed 28, to moze rozwieje Twoja watpliwosci? Przeciez osiwiejesz do tego 28go! Kochana mocno trzymam kciuki zeby byko wszystko ok!
Naaala ja tez nie czulam zadnego smyrania, od razu puk puksuper teraz odpoczywam chwilke po przyjsciu z cora ze szkoly i Hania mnie podkopuje
♡
-
Mikolay ja również trzymam kciuki żeby się okazało że jednak nie ma żadnej wady i że wszystko się dobrze potoczy, ale nawet nie ma innego gadania musi być wszystko dobrze!
Daisy ciekawe od czego to zależy że my np nie czułyśmy bulgotków czy smyrania.velka lubi tę wiadomość
-
Oh Mikolay przykro mi. Wiem ze wada serca to powazna sprawa, ale 'na otuche' powiem Ci ze moja cora sie urodzila z dziurka w nerce. Ale samo sie wszystko zroslo. Byla obciazona genetycznie ze strony rodziny jej ojca. Wyszlo dopiero po porodzie, w usg w ciazy nic nie bylo widac. Ale wtedy tez byly inne czasy nie bylo takich aparatow usg itp. Badz dobrej mysli.
Naaala nie wiem no moze olalysmy jakies pierwsze sygnaly. Ja czulam normalne kopniecia w pierwszy tydzien ferii, takie sporadyczne dosc. I tak myslalam czy to to. Ale po 2 dniach juz bylam pewna i teraz jest tak samo tylko mocniej i czesciej. Zazwyczaj najbardziej po czyms pysznym jakims dobrym obiadku, po kiwi to w ogole szajby dostajea na raz zjadam kilka
eh juz sie nie moge doczekac ♡♡♡ czas jest bezlitosny, tak leci. My juz 5/6 msc, zaraz lipiec!!!
-
nick nieaktualnyMikolay oby wszystko było dobrze
Będziemy trzymać kciuki
Ja od ponad tygodnia jem jak szalona a waga nadal daleka od tej sprzed ciąży
Chyba mi Julka wszystko pożera
Bommbelek no faktycznie mogła zobaczyć skoro już robiła usgale musimy mieć cierpliwości do tych lekarzy..
Dobrze dziewczyny że piszecie o takich badaniach bo bym jape ze zdziwienia w szpitalu otwarła a tak to człowiek wie co go czeka -
nick nieaktualny