Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaak wiosna
tez jej wyczekuję strasznie.
Jeszcze przed chwilą tak łądnie słoneczko świeciło i nagle pogoda się zepsuła, chmury, ciemno ech
Ale już niedługo miesiąc dwa i cieplutko będzie, przyjemne spacerki, świeże delikatne powietrze, cuudooownie będzieDaisy, katepr, velka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny tak chodze prywatnie place az wizyte z tym ze jeśli robi długie usg to bierze 120 a jak krótkie 60 no prosiłam ale pow ze dziś nie będzie patrzeć szkoda ja nie wiem czy to już nie widać przecież 20tc!!widzialam nerki i pęcherz i serduszko i tyle
-
Mikolay
a ty właśnie chodzisz do szpitala św. Rodziny?
Trzymam kciuki za dzidzię! Jeszcze nic pewnego, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, najważniejsze to pozytywne myślenie.
Dziewczyby to kto jeszcze z Warszawy?
a i jaki magnezu mogę wziąć na to drżenie kciuka -
Claudin wrote:Mikolay
a ty właśnie chodzisz do szpitala św. Rodziny?
Trzymam kciuki za dzidzię! Jeszcze nic pewnego, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, najważniejsze to pozytywne myślenie.
Dziewczyby to kto jeszcze z Warszawy?
a i jaki magnezu mogę wziąć na to drżenie kciuka
Ja biore asmag -
Claudin ja jestem z Warszawy
Ja sie zastanawiam pomiedzy szpitalem na Zelaznej (moja dr tam pracuje) a Karowa (ze wzgledu na opieke noworodka) ale nie wiem do konca czym sie kierowac. Macie jakies rady co do tych 2 szpitali??Claudin lubi tę wiadomość
-
KaEmteż się zastanawiałam nad tym na Żelaznej ale tam za niektóre rzeczy trzeba płacić nie wszystko na Nfz jest tak słyszałam więc sobie odpusciłam. Co do Karowej nie mam zdania bo nawet o niej nie myślałam i nie brałam jej pod uwagę. Więc najlepiej zorientuj sie jak to jest z tym płaceniem w Sw. Zofii bo jeżeli nie trzeba płacić to też jest ok ładnie, zadbanie, nie wiem jak z opieką. Ale chyba właśnie jak chce się mieć te lepsze sale co są na fotach na stronie to za nie trzeba płacić, a nie wiem jak wyglądają te niepłatne.
-
Zania no w końcu już 17 tydz więc dzidzia powoli się odzywa,czas w końcu dać mamie znać o sobie
i już nie takimi małymi pierdkami tylko czymś porządnym
teraz będzie co raz to mocniej
Dziewczyny ja wiosny też już wyczekuję ale bardziej odliczam już ile zostało do dnia wolnego od pracy, zwłaszcza, że już coraz mi w niej gorzej i przemęczona jestem bo nawet krew z nosa mi leci w pracy ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:27
-
Bombelek mysmy w 14tc juz znali plec na 100%. Dziwnego masz gina. Krotkie/dlugie usg. Dlugie tzn jak badanie prenatalne jest? A Ty juz mialas polowkowe teraz? Eh szkoda ze nie podejrzala plci. Idz do jakiwgos normalnego gina pvt. Przeciez nawet nie wiesz jakie ciuszki kupowac na dobra sprawe, a to najwyzszy czas powoli sie kompletowac..
A jak tam sytuacja w domu? Dalej napieta jak baranie jaja? Jak maz? Zmienil sie cos ciut chociaz na lepsze? Buzka -
Zania a, spojrzałam na suwaczek a tam, że 17 tydzień , no ale jak 18 to neszcze bardziej bobo będzie dawało o sobie znać
Monita
Jej przeczytałam historię z zębem... faktycznie masakra. Ból zęba jest okropny boli głowa, ucho i wszystko. Ja pamiętam jak 8 miałam wyrywaną do aparatu jak zeszło znieczulenie nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, promieniowało mi do ucha, że myślałam że ucho mnie boli, cała głowa, szczęka pulsowała, nawet ketonal nie pomagał, tylko mega mocnw ibupromy na receptę, które były kupione w Niemczech. Myślałam, że oszaleję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:56