X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    Dziewczyny, macie sprawdzone jakieś strony, na których można kupić fajne ubranka dla dzieci? Oprócz allegro i olx :)
    Ja będę z tej strony zamawiać niedługo bo mi się spodobało dużo rzeczy :)
    http://abc-bobasa.pl/

believe, naaala lubią tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    Ja będę z tej strony zamawiać niedługo bo mi się spodobało dużo rzeczy :)
    http://abc-bobasa.pl/

fajna stronka! Na pewno z niej również skorzystam :D

Sandra94w, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strona super :) ale tam jest tak dużo rzeczy, że się pogubiłam w tym wszystkim. Chciałabym już zacząć robić zakupy, ale jestem bardzo wygodna - chciałabym, żeby mi ktoś konkretnie wskazał co kupić i ja tylko bym klikała i kupowała :P

• naaala Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe oooo nie ma tak dobrze mamuśka :)
    Teraz jest internet, można wziąć laptopa na kolana czy położyć się z telefonem poprzeglądać i kupić niewychodząc z domu, kiedys trzebabyło biegać po sklepach :)
    Chociaż ja niektóre rzeczy wolę pójść dotknąć niż kupić w ciemno ;)

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana.
    I jadę do pracy.
    Ja chyba też wolę na żywo te malutkie rzeczy kupować. Bo nam i starszemu to głównie przez internet.
    Duże rzeczy przez neta będę zamawiać ;)
    A zastanawiałyście się już, czy będzie wanienka czy wiaderko do kąpieli?

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:49

• believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 20. tygodniu! <3 <3 Nie mogę uwierzyć jak ten czas leci. Tydzień za tygodniem.
    naaala wrote:
    believe oooo nie ma tak dobrze mamuśka :)
    Teraz jest internet, można wziąć laptopa na kolana czy położyć się z telefonem poprzeglądać i kupić niewychodząc z domu, kiedys trzebabyło biegać po sklepach :)
    Chociaż ja niektóre rzeczy wolę pójść dotknąć niż kupić w ciemno ;)

No właśnie z jednej strony bym chciała zamówić wszystko przez Internet, a z drugiej lepiej jednak iść i oglądnąć. Więc nie pozostaje nic innego, jak się wybrać na rajd po sklepach :D

rex, my kupujemy wanienkę. I też prawdopodobnie z Ikei.

Nona lubi tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:51

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^, współczuję. Dla mnie ból zęba jest chyba najgorszym z możliwych. Właśnie też umówiłam się na marzec do dentysty, bo jeszcze w ciąży nie byłam na wizycie, a mi chyba plomba odpadła i jak zacznie się psuć ząb, to nawet nie chcę sobie wyobrażać co się będzie działo...

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mon!ta nie strasz z tymi dentystami bo ja mam wizytę za 2 tyg współczuje Vi tego bólu :-(
    A do okulisty chciałam się zapisać to na NFZ najbliższy termin koniec sierpnia boszzz o jak mam iść przed porodem znowu kur plac

My mamy wanienke że. stojakiem po córce

Tak w ogóle to witam :-D

U nas ferii ciąg dalszy więc leniuchowsnie :-P

16udskjogri4r6n4.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:51

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy tą malutką wanienkę z Ikea. Jakościowo całkiem fajna, choć ogólnie za Ikea nie przepadam.
    Wiaderko mi się mało praktyczne wydaje. Może i fajne bo działa antykolkowo itp ale już do samego mycia nie bardzo.
    A też chciałam szybko do dużej wanny przeskoczyć.
    Mon!ta no strasznie się męczysz z tym zębem :(
    Rób sobie na niego teraz okłady z goździka, zabija bakterie i próchnicę i troszkę p/bólowo działa.
    I płucz szałwią albo rumiankiem. To Ci na pewno można ;)

Nona lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) ja już wróciłam z badań,bo jutro wieczorem wizyta:) nareszcie:) zrobiłam sobie spacerek do laboratorium:) ale dziś już tak nie sprzątam jak wczoraj, bo czułam brzuch,przeciążyłam sie, dziś stopniowo będę się rozpakowywać:)
    Mon!ta współczuję bólu zęba;* ja też będę musiała się wybrać do dentysty, bo mam ogólnie bardzo słabe,ale przed ciążą wyleczyłam do końca,ale u mnie trzeba chodzić co parę miesiący, bo tak się psują.
    Ja jak poznam płeć to tez zacznę kupować,póki co kupuję uniwersalne, na 10 lecę do ciucha na dostawę towaru hihi,może coś wyloookam:)
    Bommbelek ja też własnie bym chciała na NFZ do okulisty się zapisać, bo wszędzie i tak płacę,zobaczymy jak u mnie będzie z terminem

Nona, rex lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie,że ja jeszcze czekam na kasę z ZUSU za zwolnienie z końca listopada?;/ od tamtej pory nie dostałam kasy..jestem chyba rekordzistką,wszystko przez firmę,bo po 2 msc zadzwoniłam do nich, bo okazało się,ze w ZUSIE nie mają zwolnień a ja czekałam na kasę..eh i teraz przez firmę tyle czekam, bo zus dostał w końcówce stycznia L4 z listopada i ma 30 dni,wiec maja czas do końca lutego;/

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Słuchajcie muszę się pochwalić, wczoraj tak wyraźnie czułam ruchy, że tak jeszcze nie czułam! Takie nocne wiercenie było :) i tu stuk puk i po drugiej stronie stuk puk i udało mi się na filmiku uchwycić jak lekko brzuszek się podnosi. Ale to nic! W końcu mąż dostał wczoraj takiego prawdziwego mocnego kopniaka, że aż skóra to się uwypukliła i palec mu podskoczył. Potem trzymał rękę a maluch cały czas się wiercił, chyba fikołki robił:) mąż przeszcześliwy bo ten kopniak jak narazie pobił wszystkie do tej pory :) i ja się uspokajam jakczuję moją wwiercipiętkę. Dziś rano też teraz w pracy dała mi o sobie znać. Postanowiliśmy, że jak tylko dowiemy sie w marcu na połówkowym płeć pojedziemy kupić jakiś ciuszek :) no ciekawa jestem kto mamie takie mocne kopniaki wieczorem daje :)

believe, Nona, rex, 1kasiulka1, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin ale super:) ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy, bo póki co nic takiego wyraźnego nie czuję:)

Claudin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:50

Claudin, Claudin lubią tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie dostałam skierowania do okulisty :/
    Ani teraz ani w pierwszej ciąży.
    Myślicie, że jak mam idealny wręcz wzrok i wszyscy w rodzinie to mi się takie badanie nie należy?
    Czy wszyscy z marszu dostają?
    Bo ja w książeczce mam tylko tam gdzie okulista, wpisane przez położną wielkie Ż czy tam Z.
    Zazdroszczę Wam tych lumpków. Też bym sobie popolowała :(
    Ja mam za to Zare w cenach niższych niż polskie lumpki, bo to ich sklep i raczej traktują go jak "gorszej jakości".
    Tylko silny nacisk na płeć w Zara mi się nie podoba :/
    No nic, mam jeszcze Primarka to też można upolować cosik ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin gratki kopniaków :)

Claudin lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
‹‹ 691 692 693 694 695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ