Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybelieve wrote:Dziewczyny, macie sprawdzone jakieś strony, na których można kupić fajne ubranka dla dzieci? Oprócz allegro i olx
http://abc-bobasa.pl/believe, naaala lubią tę wiadomość
-
believe oooo nie ma tak dobrze mamuśka
Teraz jest internet, można wziąć laptopa na kolana czy położyć się z telefonem poprzeglądać i kupić niewychodząc z domu, kiedys trzebabyło biegać po sklepach
Chociaż ja niektóre rzeczy wolę pójść dotknąć niż kupić w ciemnovelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 20. tygodniu!
Nie mogę uwierzyć jak ten czas leci. Tydzień za tygodniem.
naaala wrote:believe oooo nie ma tak dobrze mamuśka
Teraz jest internet, można wziąć laptopa na kolana czy położyć się z telefonem poprzeglądać i kupić niewychodząc z domu, kiedys trzebabyło biegać po sklepach
Chociaż ja niektóre rzeczy wolę pójść dotknąć niż kupić w ciemno
No właśnie z jednej strony bym chciała zamówić wszystko przez Internet, a z drugiej lepiej jednak iść i oglądnąć. Więc nie pozostaje nic innego, jak się wybrać na rajd po sklepach
rex, my kupujemy wanienkę. I też prawdopodobnie z Ikei.Nona lubi tę wiadomość
-
mon!ta^, współczuję. Dla mnie ból zęba jest chyba najgorszym z możliwych. Właśnie też umówiłam się na marzec do dentysty, bo jeszcze w ciąży nie byłam na wizycie, a mi chyba plomba odpadła i jak zacznie się psuć ząb, to nawet nie chcę sobie wyobrażać co się będzie działo...
-
Mon!ta nie strasz z tymi dentystami bo ja mam wizytę za 2 tyg współczuje Vi tego bólu
A do okulisty chciałam się zapisać to na NFZ najbliższy termin koniec sierpnia boszzz o jak mam iść przed porodem znowu kur plac
My mamy wanienke że. stojakiem po córce
Tak w ogóle to witam
U nas ferii ciąg dalszy więc leniuchowsnie
-
My też mamy tą malutką wanienkę z Ikea. Jakościowo całkiem fajna, choć ogólnie za Ikea nie przepadam.
Wiaderko mi się mało praktyczne wydaje. Może i fajne bo działa antykolkowo itp ale już do samego mycia nie bardzo.
A też chciałam szybko do dużej wanny przeskoczyć.
Mon!ta no strasznie się męczysz z tym zębem
Rób sobie na niego teraz okłady z goździka, zabija bakterie i próchnicę i troszkę p/bólowo działa.
I płucz szałwią albo rumiankiem. To Ci na pewno możnaNona lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:) ja już wróciłam z badań,bo jutro wieczorem wizyta:) nareszcie:) zrobiłam sobie spacerek do laboratorium:) ale dziś już tak nie sprzątam jak wczoraj, bo czułam brzuch,przeciążyłam sie, dziś stopniowo będę się rozpakowywać
Mon!ta współczuję bólu zęba;* ja też będę musiała się wybrać do dentysty, bo mam ogólnie bardzo słabe,ale przed ciążą wyleczyłam do końca,ale u mnie trzeba chodzić co parę miesiący, bo tak się psują.
Ja jak poznam płeć to tez zacznę kupować,póki co kupuję uniwersalne, na 10 lecę do ciucha na dostawę towaru hihi,może coś wyloookam:)
Bommbelek ja też własnie bym chciała na NFZ do okulisty się zapisać, bo wszędzie i tak płacę,zobaczymy jak u mnie będzie z terminemNona, rex lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie,że ja jeszcze czekam na kasę z ZUSU za zwolnienie z końca listopada?;/ od tamtej pory nie dostałam kasy..jestem chyba rekordzistką,wszystko przez firmę,bo po 2 msc zadzwoniłam do nich, bo okazało się,ze w ZUSIE nie mają zwolnień a ja czekałam na kasę..eh i teraz przez firmę tyle czekam, bo zus dostał w końcówce stycznia L4 z listopada i ma 30 dni,wiec maja czas do końca lutego;/
-
Cześć
Słuchajcie muszę się pochwalić, wczoraj tak wyraźnie czułam ruchy, że tak jeszcze nie czułam! Takie nocne wiercenie byłoi tu stuk puk i po drugiej stronie stuk puk i udało mi się na filmiku uchwycić jak lekko brzuszek się podnosi. Ale to nic! W końcu mąż dostał wczoraj takiego prawdziwego mocnego kopniaka, że aż skóra to się uwypukliła i palec mu podskoczył. Potem trzymał rękę a maluch cały czas się wiercił, chyba fikołki robił
mąż przeszcześliwy bo ten kopniak jak narazie pobił wszystkie do tej pory
i ja się uspokajam jakczuję moją wwiercipiętkę. Dziś rano też teraz w pracy dała mi o sobie znać. Postanowiliśmy, że jak tylko dowiemy sie w marcu na połówkowym płeć pojedziemy kupić jakiś ciuszek
no ciekawa jestem kto mamie takie mocne kopniaki wieczorem daje
believe, Nona, rex, 1kasiulka1, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie dostałam skierowania do okulisty
Ani teraz ani w pierwszej ciąży.
Myślicie, że jak mam idealny wręcz wzrok i wszyscy w rodzinie to mi się takie badanie nie należy?
Czy wszyscy z marszu dostają?
Bo ja w książeczce mam tylko tam gdzie okulista, wpisane przez położną wielkie Ż czy tam Z.
Zazdroszczę Wam tych lumpków. Też bym sobie popolowała
Ja mam za to Zare w cenach niższych niż polskie lumpki, bo to ich sklep i raczej traktują go jak "gorszej jakości".
Tylko silny nacisk na płeć w Zara mi się nie podoba
No nic, mam jeszcze Primarka to też można upolować cosik