Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry dziewczynki!
Jaki dziś spiący dzień się zapowiada, o 8 obudziła mnie spora seria kopniaczków i przeciągania się mojego skarba, także początek dnia udany bardzooo
Potem zakupy, a teraz chwila odpoczynku, przed nami jeszcze spacerek
Nie wiem co na obiad dziś mam zrobić ech
velka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam lipcóweczki
małż zrobił mi niespodzianke i wziął na dzis wolne wiec zawieżliżmy Zuze do przedszkola i fik do wyrka
zaraz sie zbieramy jedziemy na zakupy i na połówkowe trzymajcie kciukiDaisy, dora8201, Nona, rex, believe, 1kasiulka1, Ivettka, ewela86, wikaa lubią tę wiadomość
-
Dora tak do narzeczonego tyle ze On jak przyjechal zamieszkal u mojego brata, jego zony i rocznej corki. Warunki spartanskie 2 pokoje, spimy w 3 na materacu ktory co rano wyglada jak flak.Bratowa ( malo co ja znam bo mieszkaja tu i w Pl byli raz przez 3 lata) okazala sie sucza... odliczam dni do wyjazdu... takiego terroru jaki tu panuje to w zyciu moe widzialam...
przyklad- jak sie zdazysz wykapac miedzy kapiela dziecka a jego snem jestes czysta jesli nie. Przykro nam. Korzystanie z toalety to tez hardcore- spuszczanie wody w czasie snu dziecka i nocy- zabronione.
Rytual robienia mleka to juz w ogole mniw bawietap 1 swierza przefiltrowana woda z brity. Etap 2 litr wody zagotowany. Etap 3 odczekanie w czajniku pol godziny bez ruszania go. Czyli herbaty sobie w tym czasie zrobic nie mozna. Etap 4 odmierzone 7 miarek w oddzielnym kubku i wsypane do wody. Etap ostatni studzenie przez 7 minut.
Dzisiaj np. O 6 rano byla awantura bo A. Obcial 2 paznokcie do wanny i nie zdazyl reszty wyszedl na chwile i bylo- troche higieny! Szacunku do osoby ktora sprzata...
Gotowac po godzinie 19 juz nie mozna. Ogolna chyba cisza nocna :p wiec wychodzimy na fast foody...
Jak tylko pojedziemy A. Musi szukac pokoju bo masakra jakas tu jest...
Dzizasss dajcie mi jakiejs marihuany na uspokojenieeeee...
-
Wychodze zeby odreagwac bo nie da sie..
Wszystko zle, wszystko nie dobrze. Chcialam pomoc ugotowalam 2 razy obiad zostal nie ruszony. Hu* nie bede gotowac :p
Szczoteczki elektrycznej tez nie mozna uzywam manualnie..
A co do paznokci... to ich wlosy lonowe na wannie sa ok. To dopiero brak higieny. Chyba w zyciu nie mialam 1.5 cm wlosow lonowych... wrrrrr -
nina1701 wrote:Jeszcze 5 godzin, zejdę na zawał do tego czasu . Najbardziej mnie zdziwiło to ze od razu po był, nie dużo ale był , a pół godziny pózniej już nic , wszystko normalnie ...
-
Czarna owca ale mnie rozśmieszyłaś haha,ale z 2 strony bardzo współczuję! co za kobieta ta bratowa, brak słów,ale słyszałam o niektórych rodzicach, których coś się z głową robi po urodzeniu dziecka, tak chuchają, tak dmuchają,żeby ani jedna bakteria się nie dostała czy żeby było ciuchutko, masakra! a jak na wsi się dzieci chowały:) i były zdrowiutkie:)