Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta chwale się że z moim mężusiem zmajstrowaliśmy małego SIURKA. Myślelismy że będzie córcia ale pani dr twierdząco oznajmiła że bardzo widoczny jest siurek więc cieszymy się równie mocno i mamy teraz tylko nadzieje żeby dalej tak zdrowo się rozwijał jak do tej pory bo badanie wyszło jak najbardziej oki.
kate, bommbelek, rex, katepr, ewela86, wikaa - dzięki za wsparcie fajnie że trzymałyście kciuki (ściskałyście je dobrze bo badanko się powiodło i dzidziuś zdrowy)
Claudin - tobie też wielkie dzięki za miłe słowa, jednak miałam dziś przez cały dzień wyraźne kopniaczki i mój skarb bez badania chyba chciał zasugerować "mamusiu będziesz miała synusia"
mon!ta^ - napewno następnym razem dowiesz się dokładniej płci swojego maleństwa
Ivettka - trzymam kciuki żebyś szybko doczekała się pierwszych kopniaczków, cierpliwości napewno niedługo je poczujesz.
Nona, naaala, wikaa, believe, jenny88, rex, ewela86, Sandra94w, Biedroneczka83, katepr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze przed snem na chwilę zaglądam
już ledwo patrzę na oczy, więc na szybko.
anetaa1607, ja jeszcze biorę Duphaston. Z tego co ostatnio mi lekarka mówiła, to jeszcze będę go brała do 22 tygodnia.
Gratuluję udanych wizytja jednak jestem zdania, że trzeba wyrównać proporcje i mam nadzieję, że powiększę za tydzień grono spodziewających się córeczek
Dobrej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka, wiem, że miała być dziewczynka ale chłopaczki też są fajne także gratuluję!
przynajmniej teraz już wiesz w jakich kolorach kompletować ciuszki
Monita również gratulacje
To teraz grono chłopaków wzrasta.
Dziewczyny a ja dziś na pewno zwidów nie miałam mówię całkiem serio, że w miejscu porannego kopniaczka zobaczyłam wybrzuszenie w tym miejscu na skórzepierwszy raz ale to cudowne uuczucie :)tylko trzeba skupić ezrok porzadnie na jednym miejscu, mi się udało zobaczyć, szkoda, że mąż akurat spał i go to ominęło
a pytanie mam czy wasze dzieciaczki na każde pup puk też odpowiadają? Ja czasem stukam, pukam po brzuchu i nic. Chociaż czasem w tym samym miejscu zdarza się odpowiedź ale nie za często i nie wiem ciemuu bo jak na filmikach na YT oglądałam to zawsze był na zaczepkę odzew co prawda były to 26 tyg albo i późniejsze ;p1kasiulka1, Nona, rex, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry witam sie w 19tc
Claudin ja widze jak Hania wypina plecki, twardnieje mi wtedy brzuch w tym miejscu i normalnie glaszcze ja po pleckachwtedy ucieka hehe
co do zabaw z dzidzia to jeszcze musisz poczekac na zaczepki, ale faktem jest ze tak jest naprawde. Ja z pierwsza cora w brzuchu bawilam sie praktycznie przy kazdej okazji
Mnie dzis Hanka na siku obudzila kopniakami o 5.30takze zaliczylam pierwszy nocny sik od poczatku ciazy. Cudem udalo mi sie jeszcze zasnac do 6.30 bo mala chyba juz chciala jesc
1kasiulka1, Nona, Claudin, Ivettka, believe, anetaa1607 lubią tę wiadomość