Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monita no faktycznie cham nie z tej ziemi! Ja bym złożyła skargę na takiego, ale niektórzy kierowcy też chamy biegnie sie do busa a on przed samym nosem drzwi zamyka.. brak słów.
Sandra co za lekarkaskąd się biorą tacy debile? Przecież taka osoba nie powinna być lekarzem. Rozumiem lekarx też człowiek może nie mieć humoru ale jakaś kultura jednak się należy a nie oglądanie sobie paznokci a potem gadki na swoje prywatne sprawy i kazanie pacjentowi wyjść
bezczelna. Ja bym pewnie coś takiwj powiedziała bo bym nie wytrzymała. Niektórzy lekarza to naprawdę albo sa znudzeni już, albo zostali lekarzami dla kasy a nawet nie mają do tego powołania. Czasem jak się widzi takiego gbura to strach się o coś zapytać bo wielka łaska, że odpowie o ile w ogóle odpowie a nie opieprzy człowieka za to, że o coś pyta.
-
kate851 wrote:Czarna owca przepisałam sobie na polski i jest ok:) pokażę zobaczymy co powie:) i zapytam o te moje dziąsła:)
Superrr! Dzieki :* na ostatnich badaniach mialam ph 7.0 i zastanawiam sie czy to nie od tego. Bo zapach sluzu jakby troche kwasny ale nie smierdzi raczej bym powiedziala ze pachnie... -
Sandra masakra jakaś, też kiedyś miałam przykrą sytuacje że babka w rejesteracji powiedziała mi że mam sobie iść do prywatnego lekarza bo ich mają już za dużo pacjentów, to jej swoje powiedziałam ze ona jest tam jak d..pa od sr..nia żeby mnie zapisać a jak nie to zadziałam inaczej i już była milsza.
Biedronka śliczna malutka, jeszcze niedawno były to tylko malutkie pęcherzyki w brzuszku a teraz już takie małe człowieczki
Radiszka oglądałam to ,jak oni mogli przeoczyć jak ja byłam to nawet lekarz liczył paluszki...dziwne
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
"Slyszysz, slyszysz"
to dobrze. Ulzylo mi
czyli dobrze wyszukalam na polkach
tyle ze poplynelam 12 f :p mnie tez juz lepiej
ale byla masskra nie moglam chodzic.
P.s ciapate w ogole nie slyszaly co to infekcja czy grzybica. Tym bardziej w ciazy. Powiedzcie mi jak one rodza tyle dzieci bez lekarzy, lekow, przesadnej higieny itd. Nie ogarniam. -
U nas ciapate latają do lekarzy. Za bardzo im tutaj na rękę idą. Bo u nas na raz przyjmuje ok 8-10 lekarzy jednego dnia, no i przychodzi taka ciapata z 2 razy w mcu i jeszcze się domaga żeby ją kobita zbadała i ma wszystko od ręki.
Ale przyjdę ja czy Hiszpanka, to nie dość, że dostajemy lekarza pierwszego z brzegu to jeszcze nam przysługuje tylko 3 razy na całą ciążę
To dobrze Owca, że już masz się czym kurować. Oby szybko minęło.
-
Verona wrote:Ale ja się boję ciapatych...jak gdzieś widzę to uciekam
Ale już Marokini czy Pakistańczycy trochę sobie pozwalają.
U nas tych drugich więcej, typowych Hindusów mało.
Verona, mnie trochę zastanawia fakt, że jak Ona miała 7 razy USG to jak jako matka nie zauważyła, że dziecko nie ma kończyn
Tak czy inaczej tragedia. -
Nie chodzi mi o obowiązek, ale na ogół widzi wszystko, a jak nie widzisz całych nóg/rąk to się ma prawo zaniepokoić.
Fakt, że tu ewidentnie lekarze zawinili. Ale mogła ponaciskać też na USG.
Ja pierwszego USG wcale nie widziałam, na drugim pokazał mi już wszystko co jego zdaniem bylo dla mnie ważne, ale jak zobaczył, ze w panice sprawdzam wszystko na ekranie to co chwile robił stop klatkę i pokazywał serce dokładnie, nerki, twarz, kości, łapki i kosteczki nawet w paluszkach.
To juz byłam wtedy tak uspokojona, ze nawet o płeć zapomniałam spytać -
nick nieaktualny