Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
W UK ciezko nabulicy spotkac rodowitego Anglika. Pakistanczycy, Hindusi i inni zalali ten kraj.
sluchajcie corka mojego brata od soboty ma goraczke, katar, okropny kaszel, nie chce jesc, cisgle placze a dzis na ciele pojawily sie czerwone plamy( buzia i brzuch). Dodam ze ogolnie w dzielnicy panuje szkarlatyna.
Nie zgadniecie co przepisal dzisiaj lekarz.
Uwaga! Masc nawilzajaca do ciala na bazie wody. Komentarz- kaszel przejdzie, katar tez. A ze nie je? No bo jest chora! Smarowac cialo to plam nie bedzie.
Pozdrawiam wlasnie ciapatego lekarza ktory bardziej sie nadaje do kopania rowow niz do leczenia ludzi.Mysla ze skoncza ledwo szkole i just sa alfa i omega...rex, velka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Julka zostaje Julką i nie ma żadnych nieprawidłowości,akurat miała czkawkę jak ją podglądaliśmy:) waży około 430g. Mój lekarz trochę rzeczy mi wyjaśnił że jak trafiłam do szpitala miałam duży stan zapalny-wynik z krwi to pokazał i pytał czy krwawiłam bo w moczu była świeża krew;( kazał mi powtórzyć CRL czyli czy nie ma zapalenia,mój ból który dalej jest może oznaczać że albo jest dalej zapalenie(które może zagrażać wczesnemu porodowi) i będzie trzeba podać antybiotyk albo mam kamienie na nerkach które zaczynają obcierać i dlatego też ta krew w moczu,w moczu też teraz wyszły jakieś wapniany czy coś takiego. no i co jeszcze powiedział że na plus jest to że jest długa szyjka ale minusem jest to że jest miękka,nie mam leżeć plackiem chodzić mogę, ale oszczędny tryb życia... ciesze się że z moją malutką jest wszystko dobrze,ale też po tej wizycie jestem pełna obaw.
Claudin, rex, believe, katepr, Daisy, Ivettka, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
anetaa - dzięki za wieści, nie martw się najważniejsze że z twoja Julcią jest wszystko wporządku i z tego co piszesz lekarza też masz dość rzeczowego więc spokojnie
Czarna owca - jak ja bym się dowiedziała o panującej szkarlatynie to chyba bym jak najszybciej stamtąd zwiewała ale jeśli nie możesz to dbaj tam o siebie kochana i o swoich chłopaków
Ps rano się zastanawiałam czy mój Kamilek będzie dziś spokojny czy nie i jak sobie teraz leże to wyraźnie daje odczuć że rozbrykany z niego chłopakrex, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny melduje sie
))) Ja dzis juz po usg polowkowym no i z dzidzia wszystko w porzadku zdrowa i termin na 16 lipca
)
No i powiekszam grono dziewczynek))
anetaa1607, 1kasiulka1, zania1313, Sabela, naaala, bommbelek89, rex, kierzynka, Nona, believe, katepr, Daisy, Ivettka, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:Mimi gratuluje:* imię już macie? 16 lipiec piękna data:) ja się w tym dniu i miesiącu urodziłam:)
) Tez mi sie ona podoba
Tak imie mamy wybrane " Lea " czyt. [Lia] z racji tego , ze mieszkamy w Szwecji no i bardzo podoba mi sie to imie)
zania1313, 1kasiulka1, anetaa1607, Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
1kasiulka1 wrote:anetaa - dzięki za wieści, nie martw się najważniejsze że z twoja Julcią jest wszystko wporządku i z tego co piszesz lekarza też masz dość rzeczowego więc spokojnie
Czarna owca - jak ja bym się dowiedziała o panującej szkarlatynie to chyba bym jak najszybciej stamtąd zwiewała ale jeśli nie możesz to dbaj tam o siebie kochana i o swoich chłopaków
Ps rano się zastanawiałam czy mój Kamilek będzie dziś spokojny czy nie i jak sobie teraz leże to wyraźnie daje odczuć że rozbrykany z niego chłopak
Dziekistaram sie dbac o siebie i to moje meskie grono
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem i ja po wizycie:) nasze marzenie się spełniło:) będziemy mieć córeczkę
na 100% gin powiedział
ale się cieszymy:) zjadłam czekoladę przed wizytą to mała tak fikała, nogi miała w górze hehe:) na niską hemoglobinę mam przepisane żelazo a dziąsła mam płukać i mogę zeli używać i sprawdzić u stomatologa:) badanie ginekologiczne ok:) teraz tylko na imię się zdecydować,bo mamy 2:) mówiłam,ze dziewczynki się posypią
anetaa1607, naaala, 1kasiulka1, rex, Nona, believe, katepr, Daisy, Ivettka, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś wyczerpana, wybraliśmy się do Ikei na małe zakupy z racji tego że płeć potwierdzona
kupiłam kilka zabawek, na zaś, wanienke, śliczny niebieski reczniczek z kapturkiem, zawieszki nad łóżeczko, oprócz tego to w domu już mam może 5 bod, kocyk i tylE! Jak widzę ile wy już macie to o matko boska
Zastanawiam się jak jest w szpitalach z decyzją o nie karmieniu dziecka piersia, wie ktoś coś?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki dziewczyny:) Zania miałam na 18.20,ale był dziś mega poślizg i weszłam o 19.05:) ale jestem szczęśliwa,bo skrycie marzyłam o córci:) mężuś też
dziś widziałam różowy pajacyk,ale powstrzymałam się heh, teraz już mogę kupić
będzie mała Nelcia:)
zania1313, believe lubią tę wiadomość