Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kupiłam wózek ! Super spontanicznie bo mieliśmy czekać jesCze trochę , ale wyskoczyła mi fajna oferta używanego wózka który jest w świetnym stanie i z Anglii , wiec tez w dobrej cenie
. Od początku chcielismy Quinny moodd , bo na szczęście i mamy duży bagażnik i dom do którego nie trzeba go wynosić (a swoje wazy) . Tylko u moich rodziców pojawia sie problem bo mieszkaja w bloku , ale jak do nich będę jechać to znaczy ze zawsze ktoś będzie w domu i wspomoże :p fotelik tez jest w zestawie, maxi cosi pebbble, także no jest ok
kasia25, rex, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Rex, spokojnie zdążymy
jak się człowiek uprze to i w jeden dzień można kupić wszystko. Albo np. Przez neta z racji, że są niższe ceny :)może jeszcze od kogoś coś się dostanie. Ciuchy to nie problem. Najważniejsze upatrzyć jakiś wózek żeby potem już wiedzieć jaki kupić a nie szukać naostatnią chwilę i kupić go praktycznie na końcu ze względu na gwarancję no chyba, że trafi się jakaś fajna okazja cenowa jak dziewczynom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:30
Daisy lubi tę wiadomość
-
Nie No nie od rodziny , był w zestawie do wózka, nie widzę w tym nic złego zwłaszcza ze wszystko można wyprać, sprawdzić w jakimś serwisie czy nic nie zostało uszkodzone , wielu ludiz odkupuje takie rzeczy , grunt żeby był bezwypadkowy
bommbelek89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nina a czy wiesz, ze ekspertyza uzywanego fotelika wyjdzie Cie o wiele drozej niz kupienie nowego, dobrej klasy fotelika?
Potrzebujesz do tego orzecznictwo sądowe, bo nie ma serwisow, ktore zajmuja sie sprawdzaniem bezwypadkowosci fotelików. To nie tak jak z samochodem ze idziesz na warsztat i sprawdzaja Ci fotelik byl klepany. 'Sprawdzic w jakims serwisie' piszesz. W jakim serwisie go sprawdzisz? Szczerze to mysle ze w zadnym. W ogole nie chodzilo mi o pranie.. Tak tylko pytam, bo tyle sie pisze i mowi o tym, by nie kupowac uzywanego fotelika. Nie masz NIGDY pewnosci, ze fotelik nie jest po stluczce, lub co gorsza po wypadku samochodowym..nawet jesli z zewnatrz jest ok to w srodku moze byc naruszone cokolwiek i przy najmniejszej stluczce moze nie wytrzymac juz taki fotelik i katastrofa gotowa. A foteliki tez sie starzeja (tworzywo z ktorego sa wykonane). No i skad wiesz ze jest on bezwypadkowy? To tak jak samochody sprzedawane na naszym rynku, tez zawsze sa bezwypadkowe, w super stanie, uzywane przez dziadka w niedziele do kosciola
Nie wiem, ja bym nigdy nie probowala oszczedzic 200 zł na zdrowiu czy zyciu mojego dziecka. A przy kazdym wpinaniu dziecka w fotelik bym sie zastanawiala czy cos sie wydarzy, czy moze jednak nie.Nona, As-ia, jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
No ok Nina, ale co teraz kupisz kolejny, nowy? Watpie
Wiec bedziesz narazala wlasne dziecko. A co do tego ze on byl w cenie, jasne ja bym np. powiedziala ze fotelik niech Pani sprzeda sobie komus innemu, nie widze problemu. Pewnie by Ci jeszcze zeszla z ceny wózka
Nona, As-ia, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Nina zazdroszcze ci że masz już wózeczek w domku:) marze o tym by też mieć już swój wymarzony dla synusia.jakoś wózek najbardziej mnie "rajcuje" w tych zakupach dla dziecka:D a tak wogóle to ja z całej wyprawki też mam tylko parę ciuszków i nic poza tym , chociaż upatrzyłam już sobie wiele rzeczy:) my już od jakiś trzech tygodni znamy płeć dlatego ubranka są niebieskie,białe,szare. Ale z mężem doszliśmy do wniosku że jakby z chłopca okazała się jednak dziewczynka to mniejszy problem bo w błękitnych ubrankach też dziewczynka może "chodzić", gorzej odwrotnie bo chłopca w różowe ubrać to kiepski pomysł
Czarna owca bardzo dobrze cie rozumiem bo miałam sytuacje w swoim życiu , jeszcze przed ślubem , że siostra mojego męża też traktowała mnie jak śmiecia a w między czasie robiła wszystko by mnie z B. skłócić. My sie naprawde praktycznie wcale nie kłocimy a ona ze swoim chłopakiem to nie było dnia. Dawała mi w związku z tym "złote" rady bo ja to za dobra jestem , że powinnam być bardziej stanowcza i krótko go trzymać. Ja głupia na początku się słuchałam i oczywiście doszło do małego nieporozumienia z B. ale szybko sie opamietałam i pogadalam z nim a szwagierka obraziła sie na amen i robila dlugo na złość. Aż któregoś pięknego dnia jak wróciła zza granicy zaczęła zachowywać sie jak najlepsza koleżanka. Długo nie mogłam sie przelamać by rozmawiać z nią normalnie ale widząc jak się płaszczy przede mna dałam sobie spokoj. Tym bardziej jak B. mi sie oświadczył i wiedziałam że bedziemy rodzina. Teraz ciągle jakieś prezenty mi przysyla i chce byc chcrzestna matka maluszka ale co to to nie;)Claudin, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Kasia25 to niezłą masz szwagierkę;/moja na szczęscie jest ok:) jesteśmy w tym samym wieku, kilka dni różnicy tylko:) Ma 10msc córeczkę i juz mówiła,że da nam ubranka te w lepszym stanie, miło z Jej strony:) wiadomo i tak kupię dla niuni,ale dodatkowo zawsze się przyda:) dziś też przyjeżdża z teściami na gościnę do nas i ze swoją niunią, więc kontakt mamy fajny:) chodzę też do gina do którego ona chodziła całą ciążę, przeciera mi szlaki:)
-
nick nieaktualny
-
witam dzis wkoncu wychodzimy z synkiem ze szpitala,badania prenatalne mialam 25.02 i wszystko jest wporzadku maluszek wazy 326g
Daisy, ewela86, jenny88, Nona, Ivettka, anetaa1607, wikaa, rex, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
W kwestii fotelika zgadzam się w 10000% z Daisy
Nie ma co oszczędzać, bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze. A foteliki wcale nie są takie drogie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:40
Daisy, Claudin, Agi, Ivettka lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d