Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Lipcowe mamy
miałam dziś wizyte u endokrynologa i okazało sie ze TSH spadło ładniez 4 na 1,58
mam dalje kontynuowac dawke eutyhroxu 75 a potem jak skoncze mam 88 kolejna wizyta 22 kwietnia
zaraz musze iśc po Zuze wiec zajrze sobie teraz i poczytam co tam popisłayscieewela86, Nona, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:A POTEM WASZE DZIECI BEDA PLACIC ZA WASZA GŁUPOTĘ. Tyle w temacie.
Przeciez tu kurwa nie chodzi o to kto ile i gdzie bedzie jezdzil z dzieckiem w aucie i ile on bedzie kosztował!! Kupcie NOWE foteliki za 400zł bo na pewno i takie są, nikt nie kaze Wam wykładać tysiaka na stól na fotelik z najwyzszej polki.
Rozbrajacie mnie dziewczyny, ile Wy macie lat? 'Na ten powrót ze szpitala mi wystarczy'. Wszystko ok tylko rozumu brakuje. Do tego nie dosc, ze sama przyznajesz, ze jezdzicie gruchotem, to jeszcze to znaczy tyle, ze na bezpieczenstwo dziecka mozesz miec za przeproszeniem..wyjebane? Litości..
Btw. najwiecej wypadkow odbywa sie wlasnie 'pod domem'.
Trochę spokojniej. Przecież ja nie każe nikomu mieć takiego fotelika jaki chce ja. Kuźwa przecież nie mam fotelika za 20 zł z bazaru tylko z atestami ale używany więc nie boję się go uzyć.... Samochód "gruchot" i ja nim nie jeżdżę bo to bus więc to samochod roboczy M.. Fotelik może sie przyda tylko w nagłym przypadku do lekarza. Niedługo może zostaniemy bez samochodu i wtedy to juz wgl... Kupiliśmy żeby dziecko mogło bezpiecznie do domu przyjechać i tyle. Więcej się prawdopodobnie nie przyda, może dopiero jak ja będę miała samochód a wtedy ten co mamy to już będzie za mały. Mam rozum...o to się nie martw.
I będę dbała o zdrowie mojego dziecka tylko najmniej w samochodzie bo go kur* poprostu nie mam! Roboczym busem dziecka na zakupy i wypady za miasto zabierać nie będziemy. Trzeba troche znac kogoś sytuacje żeby się wypowiadac na temat co ma w dupie a co nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:49
wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka, fajnie że wyniki masz dobre
W sprawie fotelików to ja uważam tak: wiadomo co nowe to lepsze. Ale pomimo, że np nowe samochody prosto z salonu są lepsze i zazwyczaj mają więcej gwiazdek bezpieczeństwa to nie każdego na nie jest stać. Myślę, ze podobnie jest z fotelikami - ja osobiście kupię nowy, ale rozumiem że nie każdy może sobie pozwolić na wydanie tyle kasy. Poza tym 20-30 lat temu szczytem luksusu było odbieranie dziecka maluchem czy trabantem, bez fotelika i przypominam, że z tyłu nawet pasów nie było - no i jakoś wszyscy nie umarliśmy od tegonina1701, Sandra94w, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
My narazie też nic nie mamy w przyszłym tygodniu wybieram się na jakieś zakupy choć większość i tak "zlecę" swojemu bratu
pracuje w next i ma 25% zniżki na zakupy, babcia już zaczyna szaleć po sklepach i jak przyleca do Polski w sierpniu to przywioza kolejne ciuszki
Ja zajmę się wszystkim co potrzebne nam jest na start i w sumie jak narazie mamy tylko łóżeczko które dostaliśmy od szwagr, resztę pomału się dokupi
-
Dla mnie bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze i mogę dać za to każdą kwotę abym wiedziała, że będzie bezpieczne. Jestem taka, że wolę sobie odjąć od ust a dziecku coś porządnego kupić.
Zania oj ja też jestem fanką ostrego, jadłam nie raz papryczki jalapeno do kanapek ;] co ostre to Ma dla mnie smak. Ale to co dla mnie kiedyś było ostre ale do zjedzenia teraz wręcz pali ;p coś zmienił mi się smakDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jenny88 wrote:Kate gratuluję córeczki i mam pytanko. Jak Wasza córeczka będzie zapisana w urzędzie: Nela ? czy to zdrobnienie np. od Kornelia ??
No pewnie Jenny:) zgadzam się absolutnie:) gratuluję dwóch dziewczynek:) super:) mi się podoba też Kornelia,ale mężowi nie i mówił,że ciężko wymówić i może rzeczywiscie tak jest a Nela podoba się i mi i mężowi:) Nela będzie zapisana, to samodzielne imię i myślę,że nie będzie 7 dziewczynek w grupie o tym imieniu;p -
nick nieaktualny