Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Naala gratuluje
jak słodko to opisałaś
Ivetka mi zawsze wypadały włosy bo mam grube i ciężkie a w dodatku długie , ale w ciąży to jakaś masakra:/ ciągle chodze i zbieram z podłogi z ubrań, foteli , wszędzie są! A po czesaniu to szczotki prawie nie widać tyle tych kudłów jest.a najgorzej jest przy gotowaniu , niby związuje wlosy ale boje sie by w talerzu nie wylądowały.chyba sobie czepek sprawie:D
Bałam sie że wyłysieje ale jak dużo włosów mialam na głowie , tak mam do tej pory:)Ivettka lubi tę wiadomość
-
Ewela, Nala, believe gratulacje:) i doszły kolejne panienki. Najważniejsze, że dzieciątka całe i zdrowe.
no i Believe gratuluję udanej transakcji, jeżeli to wózek jaki chciałaś i była przy tym taka okazja to dobrze, że kupiłaś.
Cieszę się, że dziś już ostatni pracujący dzień lutego i w końcu marzec. we wtorek idę na targi dla maluchów, ciekawe co tam będzie ale podobno dla tych bardziej uczestniczących przewidziane są nagrodyno a przy okazji będzie można obejrzeć wózki, foteliki i inne akcesoria.
Oj i byle do wizyty bo już się doczekać nie mogę. I jeszcze nie mogę się doczekać wolnego, w końcu będę miała czas przygotować się do przyjścia na świat malucha.
A zapomniałabyn jak mi się nic nie śni to dziś przyśniło mi się, że teżbędziemy mieć dziewczynkę, nie pamietam snu dokładnie ale zapadło mi w pamięć, że to dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 07:56
believe, kasia25, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Dziękuję za dobre słowa
Claudin, tak, to wymarzony wózek jak dla nasplanowałam go od początku, chociaż po drodze pojawiło się jeszcze kilka modeli, tego chciałam najbardziej. Dzisiaj go jeszcze raz na spokojnie rozłożyłam, złożyłam i jest super - bardzo łatwo się wszystko montuje, jest lekki, zwrotny. Ma wszystko o co nam chodziło
Miłego dnia! Ja niestety zbieram się do pracy...Claudin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze mnie też tak kusi żeby już zakupić wózeczek;)wogóle jak bym mogla to bym teraz pojechala z mężem i kupowala wszystko naraz , taką mam z tego radoche że szok:D ale macie racje z tą gwarancją , kupując nowy wózek lepiej jeszcze poczekać. Chyba że któraś kupuje używany , a jeszcze trafia sie okazja to popieram , trzeba korzystac i kupic;)
A ja dziś zaczęłam sie zagłębiać w temat butelek i jestem w szoku... ile tych rodzajów smoczków , kształtów butelek , zwykłych lub z jakimiś funkcjami ... aż mnie głowa rozbolała. Chciałabym kupić np zestaw żeby była mniejsza i większa buteleczka i fajnie brzmi funkcja "antykolkowa". Nie wiadomo jakie dziecko będzie ale może warto taką lepszą butelke kupić zapobiegawczo? Zwrociłam uwage na dr Brown'sa.believe lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Naala i Believe gratuluje serdecznie udanych wizytTo teraz spokoj i dalsze oczekiwanie
Moja kolezanka ma do sprzedania wózek po córci, mało używany, moge polecic.
http://allegro.pl/wozek-mutsy-evo-2w1-gondola-spacerowka-gratisy-i5124276647.html
Ja mam 4 koty (wychodzaco-domowe) i tez nie mam przeciwcial toxo nawet. Dla mnie to glupota taka jak laski koty oddaja jak zajda w ciaze. To jest brak edukacji. Tak jak ktoras z Was pisala, co my bysmy musialy robic z tymi kuwetami zeby zarazic sie toxo 'od kota'. Idzie wiosna, pamietajmy by nie grzebac w ogrodku bez rekawiczek, do krojenia miesa uzywajmy przeznaczonej do tego deski, najlepiej szklanej, by kawalki miesa surowego nie wchodzily w dziurki. Trzeba po prost uwazac i tyle no i zawsze dokladnie myc owoce i warzywa. Ja z racji tego ze nie mam przeciwcial, wszystko przelewam wrzatkiem, nie chce ryzykowac.
believe, Claudin lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
gratuluję poznania płci, ja idę za tydzień i mam nadzieję, że nie urósł ogonek naszej fasolce, bo będę musiała wymienić jej garderobę
Czarna Owca dobrze,że szczęśliwie wróciłaś, ale znowu kolejne zmartwienie, wiem co to jest bo też ciągle jestem z mężem w rozłące. Gdybym miała ciągle myśleć co on może tam daleko robić to bym oszalała, a kto wie czy ona specjalnie tego nie mówiła Twojej mamie, żeby jeszcze Cię podenerwować jak już będziesz od niej daleko...są tacy ludzie niestety.
Jeny Wy dziewczyny już prawie wszystko macie, ja tylko kilka sztuk ciuszków i nic więcej.
życzymy miłego dnia
-
Verona hej
A coś Ty daj spokoj, ja poza ciuszkami też nic nie mam. Mam co prawda upatrzone jakies tam rzeczy, ale jeszcze nic nie kupilam, ani wozka, ani kocykow, ani poscieli, ani lozeczka, ani bujaczka, ani mebli, ani butelek, ani.., ani.., ani.. . Poki co jeszcze sie nie denerwuje, ale pewnie i to nastąpiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry ,
Gratuluję kolejnych córeczek i udanych wizyt
Verona Ja też mam kilka sztuk ciuszków w neutralnych kolorach bo płeć Mi nie znana
Jeszcze troszkę czasu mamy, a jak wpadniemy w zakupowy szał to wszystko uzbieramy raz dwaDaisy lubi tę wiadomość
-
Verona ja też jeszcze nic nie kupiłam oprócz paru ciuszków:) urządzamy mieszkanie od podstaw, więc na głowie inne wydatki i dlatego:) jak się robi remont generalny to już inaczej patrzy i na spokojnie:) myślę,że koło maja czerwca zaczniemy coś kupować jak uzbieramy heh:)
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Verona ja mam tylko 2 pary body i to tyle i kosmetyki. ustaliliśmy z mężem, że zaczniemy kupować po połówkowym jak się przede wszystkim dowiemy kto to siedzi w brzuchu. Dla niego wcześniejsze kupowanie tak o a może dla chlopaka bo będzie albo a dla dziewczynki bo może będzie to głupota a mało jest jednak takich ciuchów unisex. Więc co zrobić ,czekamy do wizyty. W sumie jest w tym trochę racji. Znajoma dowiedziała się o płci dopiero w 8 mies a wcześniej wydawało jej się, że dziewczynka a okazał się chłopak no i potem pytanie co zrobić z tyloma różowymi rzeczami. a miała już dosłownie wszystko. Dobrze, że wózka tylko nie kupiła w kwiatki bjuż w ogóle by było :p
Czarna Owca apropo tego co pisałaś to Ty znasz najlepiej swojego faceta. A wiesz jakie niektóre baby z zazdrości potrafią być zawistne, że by oczy wydlubały. Zazdrości Ci szczęścia i tyle. Nic się w ogóle nie przejmuj, dla mnie to wygląda jakby chciała Was skłócić.