X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikaa gratuluję udanej wizyty:) oby dzidzia na następnej nie była taka wstydliwa:)
    Mikolay super wieści:)
    Wróciłam ze spacerku, w Lublinie prawie,ze wiosna:) achhh:)

wikaa lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj dzisiaj spokojnie. Widać, że weekend ;)

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:36

believe lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolay, super! to już można odetchnąć z ulgą :) z dzidzią jest wszystko dobrze.

Believe co za pyszności, kocham takie soczki mogłabym je pić hektolitrami :)

Nie mam pomysłu co bym mogła zjeść w lodówce mięsa a mięsa a ja nie mam na nic ochoty.
    No chyba, że na pizzę :p nie wiem o co chodzi z tą pizzą ale jakoś w ciąży mam ochotę na włoskie dania, lazanie i spaghetti też bym zjadła z chęcią.

Mi sobota mija leniwie.Ale czas szybko leci. Ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam pranie i chyba jakąś książkę poczytam bo mam tyle, które leżą w kolejce do czytania a nie mam kiedy się za nie zabrać a stosik rośnie.
    Jakiś czas temu przyłapałam e-bookowe okazje, kupiłam, kilka książek, które mnie interesowały od dłuższego czasu a jeszcze ani jednej nie tknęłam. Doba jest czasem, za krótka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:40

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mikolay- gratuluje! Trzymalam kciuki :)
    Wika- Tobie tez gratuluje udanej wizyty a wstydliwa corcia :p napewno sie ujawni ;)

Believe- przyslij no troche tego soku, taka zrobilas ochote ;)

Co do fotelika, czytalam kiedys blog jak znajde przesle linka. Wypowiadal sie koles ze taki fotelik wg. Producenta to do okolo 2 lat jest. Tylko jakiego dwu- latka sie tam wcisnie :) wazne zeby glowa nie wystawala poza zarys fotelika, wystajace nogi nie sa wyznacznikiem :)

Zjadlam ogorka, przegryzlam czekoladka, pochrupalam chrupka i znowu jestem glodna :) apetyt mi wraca :) az sie boje

wikaa, believe lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikołay a co trzeba zrobić zeby dostać te kartę rossnę?:) ja niedawno kupiłam Pregna dha za 28zł, to tu dobra cena:)

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate trzeba kupic cos z art. Dzieciecych typu oliwka czy cos. Bierzesz karte i rejestrujesz sie na necie.

kate851 lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dzięki Czarna Owca:)

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikołay - świetne wieści cieszę się że twój skarb ma zdrowe serduszko <3

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się weekendowo a zarazem w 23 tygodniu, believe napiszę ci te strony jak będę z laptopa pisać, bo teraz nie pamiętam.

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:03

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetaa1607, dzięki :) patrzyłam na te strony, które Cati podała. Na części się zarejestrowałam, ale na niektórych nie mogę znaleźć tych upominków, a jeszcze na niektórych - upominki otrzymuje się już po urodzeniu dziecka :)

Muszę iść sobie założyć tą kartę Rossnę, bo faktycznie cena super :)

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    A tak przy okazji pytanie do tych, które mają już dzieci - do jakiego wieku woziłyście dziecko w foteliku tym pierwszym 0 - 13 kg? Chodzi mi o to, w jakim wieku dziecko z takiego fotelika Wam wyrosło :)
    Dla synka mieliśmy fotelik Cybex Aton 2 z bazą (0-13kg). Używaliśmy przez ok 11 m-cy i potem zmieniliśmy na kolejny fotel RWF, marki Axkid Duofix (9-25 kg).

Żałuję, że fotelik zmieniłam tak szybko, bo synek spokojnie mieścił się w nim do 18-19 miesiąca (dopiero wtedy zaczęła mu wystawać głowa. Nogi dużo prędzej ale one nie są wyznacznikiem). Dziś skończył 21 m-cy i waży niecałe 12kg.

Ale znam też maluchy, które w wieku mojego synka ważą już ok 16-17 kg (najczęściej niestety małe pączusie) i rodzice ten pierwszy fotelik zmieniali jeszcze szybciej niż my. Wszystko zależy od tego danego dziecka ;) Najlepiej obserwować.

Z tego co wiem to na foteliki jest gwarancja 2 lub nawet 3 lata.

Teraz córeczki planuję wozić w pierwszych fotelikach (również marki Cybex z bazą) jak najdłużej czyli min. ok 15 m-cy. No chyba, że będą szybciej rosły niż synek (w co wątpię ;) ) to wtedy zmienimy szybciej również na foteliki RWF marki Axkid.

Generalnie planuję, żeby cała 3 jak najdłużej jeździła tyłem do kierunku jazdy i ubolewam, że 3 fotelik (do 36 kg) jest już montowany przodem (z tego co wiem).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:30

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo rossmann'a wzięłam dziś oliwkę Babydream za 1 grosz :)

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka wrote:
    A propo rossmann'a wzięłam dziś oliwkę Babydream za 1 grosz :)
    Jakie trzeba spełnić warunki ? Dostałaś jakiegoś maila ?

Mam kartę rossnę a takich ofert nigdy nie mam :(

Ivettka lubi tę wiadomość

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO to po kolei: jakieś 2 tygodnie temu poszłam do rossmana po zakupy, wzięłam tą kartę rossnę, zarejestrowałam ją, poszłam następnego dnia kupić chusteczki dla małego, nabiła mi rabat, a w tym tygodniu dostałam takiego maila:

Witaj,

Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!

Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.

Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!

Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!

Pozdrawiamy,

Zespół programu Rossnę!

*Regulamin programu Rossnę! dostępny na

www.rossnet.pl/rossne/regulamin

believe, jenny88, Claudin lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny, dzięki wielkie za informację :)

Lecę jutro założyć kartę Rossnę! :D :D

jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka wrote:
    NO to po kolei: jakieś 2 tygodnie temu poszłam do rossmana po zakupy, wzięłam tą kartę rossnę, zarejestrowałam ją, poszłam następnego dnia kupić chusteczki dla małego, nabiła mi rabat, a w tym tygodniu dostałam takiego maila:

Witaj,

Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!

Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.

Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!

Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!

Pozdrawiamy,

Zespół programu Rossnę!

*Regulamin programu Rossnę! dostępny na

www.rossnet.pl/rossne/regulamin
    Ivettka dziękuję za wiadomość :)

Czyli najlepiej założyć drugą kartę (na okres ciąży) albo podpytać w rosku czy coś mi się należy jako mającej już dziecko ale będącej w kolejnej ciąży ;)

Ivettka lubi tę wiadomość

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musiałam założyć drugą bo poprzednią mi zdezaktywowali :( bo nie robiłam zakupów :P

• believe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartę Rossnę dostanę w sklepie i później się muszę na internecie zarejestrować?

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ