Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikolay, super! to już można odetchnąć z ulgą
z dzidzią jest wszystko dobrze.
Believe co za pyszności, kocham takie soczki mogłabym je pić hektolitrami
Nie mam pomysłu co bym mogła zjeść w lodówce mięsa a mięsa a ja nie mam na nic ochoty.
No chyba, że na pizzę :p nie wiem o co chodzi z tą pizzą ale jakoś w ciąży mam ochotę na włoskie dania, lazanie i spaghetti też bym zjadła z chęcią.
Mi sobota mija leniwie.Ale czas szybko leci. Ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam pranie i chyba jakąś książkę poczytam bo mam tyle, które leżą w kolejce do czytania a nie mam kiedy się za nie zabrać a stosik rośnie.
Jakiś czas temu przyłapałam e-bookowe okazje, kupiłam, kilka książek, które mnie interesowały od dłuższego czasu a jeszcze ani jednej nie tknęłam. Doba jest czasem, za krótkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:40
believe lubi tę wiadomość
-
Witam
Mikolay- gratuluje! Trzymalam kciuki
Wika- Tobie tez gratuluje udanej wizyty a wstydliwa corcia :p napewno sie ujawni
Believe- przyslij no troche tego soku, taka zrobilas ochote
Co do fotelika, czytalam kiedys blog jak znajde przesle linka. Wypowiadal sie koles ze taki fotelik wg. Producenta to do okolo 2 lat jest. Tylko jakiego dwu- latka sie tam wcisniewazne zeby glowa nie wystawala poza zarys fotelika, wystajace nogi nie sa wyznacznikiem
Zjadlam ogorka, przegryzlam czekoladka, pochrupalam chrupka i znowu jestem glodnaapetyt mi wraca
az sie boje
wikaa, believe lubią tę wiadomość
-
anetaa1607, dzięki
patrzyłam na te strony, które Cati podała. Na części się zarejestrowałam, ale na niektórych nie mogę znaleźć tych upominków, a jeszcze na niektórych - upominki otrzymuje się już po urodzeniu dziecka
Muszę iść sobie założyć tą kartę Rossnę, bo faktycznie cena super -
believe wrote:A tak przy okazji pytanie do tych, które mają już dzieci - do jakiego wieku woziłyście dziecko w foteliku tym pierwszym 0 - 13 kg? Chodzi mi o to, w jakim wieku dziecko z takiego fotelika Wam wyrosło
Żałuję, że fotelik zmieniłam tak szybko, bo synek spokojnie mieścił się w nim do 18-19 miesiąca (dopiero wtedy zaczęła mu wystawać głowa. Nogi dużo prędzej ale one nie są wyznacznikiem). Dziś skończył 21 m-cy i waży niecałe 12kg.
Ale znam też maluchy, które w wieku mojego synka ważą już ok 16-17 kg (najczęściej niestety małe pączusie) i rodzice ten pierwszy fotelik zmieniali jeszcze szybciej niż my. Wszystko zależy od tego danego dzieckaNajlepiej obserwować.
Z tego co wiem to na foteliki jest gwarancja 2 lub nawet 3 lata.
Teraz córeczki planuję wozić w pierwszych fotelikach (również marki Cybex z bazą) jak najdłużej czyli min. ok 15 m-cy. No chyba, że będą szybciej rosły niż synek (w co wątpię) to wtedy zmienimy szybciej również na foteliki RWF marki Axkid.
Generalnie planuję, żeby cała 3 jak najdłużej jeździła tyłem do kierunku jazdy i ubolewam, że 3 fotelik (do 36 kg) jest już montowany przodem (z tego co wiem).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:30
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNO to po kolei: jakieś 2 tygodnie temu poszłam do rossmana po zakupy, wzięłam tą kartę rossnę, zarejestrowałam ją, poszłam następnego dnia kupić chusteczki dla małego, nabiła mi rabat, a w tym tygodniu dostałam takiego maila:
Witaj,
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!
*Regulamin programu Rossnę! dostępny na
www.rossnet.pl/rossne/regulamin
believe, jenny88, Claudin lubią tę wiadomość
-
Ivettka wrote:NO to po kolei: jakieś 2 tygodnie temu poszłam do rossmana po zakupy, wzięłam tą kartę rossnę, zarejestrowałam ją, poszłam następnego dnia kupić chusteczki dla małego, nabiła mi rabat, a w tym tygodniu dostałam takiego maila:
Witaj,
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!
*Regulamin programu Rossnę! dostępny na
www.rossnet.pl/rossne/regulamin
Czyli najlepiej założyć drugą kartę (na okres ciąży) albo podpytać w rosku czy coś mi się należy jako mającej już dziecko ale będącej w kolejnej ciążyIvettka lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny