Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivettka wrote:Ja musiałam założyć drugą bo poprzednią mi zdezaktywowali
bo nie robiłam zakupów
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Dziewczyny a ja trochę z innej beczki :
Dla wszystkich których dzieciątka napinają się tak że brzuszek twardnieje jest na to sposób który działa na mnie więc być może i u którejś z was zadziała a mianowicie poświecenie brzuszka latarką np z telefonuw moim przypadku jak tylko Kamilek mi się wypnie i za bardzo stwardnieje mi brzuch to jak podziałam na niego światełkiem to po krótkiej chwili jest miękki i czuję jak delikatnie przemieszcza się mój synuś
-
Mikolay no widzisz swietne wiesci
mam nadzieje ze sie juz przestaniesz zamartwiac
Believe ja dzis bylam znowu 'na wozkach' i decyzja zapadla na Tako City Move Sportime i na fotelik Kiddy Evolution Pro 2 z isofix. Fotelik jest do 13 kg, niby do ok. 15msc. I jako kedyny na rynku sie rozklada do pozycji lezacej.
Obejrzalam dzis wiele tych wozkow jeszcze raz i bezsprzecznie Tako. Jesxcze Camarelo Sevilla byly bardzo fajne, wagowo jak moj Tako, ogolnie pan wychwalal w niebiosamowil ze Camarelo mlodsza firma, Tako ma bdb i wieloletnia renome na rynku, no i jest roznica w cenie. Tako byl dzis w promocji z 2250 na 1950zl, a Sevilla w cenie normalnej 1350zl. Mowie o 2w1 no bo wiadomo fotelik to juz inna sprawa. No ale i mnie i mezowi bardziej odpowiadal wizualnie jednak Tako.
Jeski ktoras zainteresowana Sevilla czy innym modelem Camarelo (one sa praktycznie wszystko to samo tylko inne zestawy kolorystyczne), to Sevilla prowadzi sie super, jest lekka (niby stelaz i gondola 14kg, tako rowniez), zwrotna, fajnie sie wypina gondole ale jednak trzeba cos tam wciskac jakies guziki po bokach stelaza,a w tako np chwytasz gondole i klik sie sama wyciaga. Sevilla duza, fajna gondola, na pewno od lipca do nawet lutego, moze i marca posluzy jakby komus zalezalo. Wpinalismy spacerowke - bardzo duza, wyglada na wygodna. Cena mysle ze super, a pewnie mozna i w necie znalezc taniej 2w1. Ma fajny, duzy kosz na dole, wiekszy niz Takoale mi niepotrzebny wiec dla mnie to nie kryterium. Raczej dla wysokich ~170cm conajmniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 22:28
Lena87, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w niedzielę
Widać, że weekend na forum także jestjedna strona od wczoraj południa, jak nie my
Kasiulka oo może i ja spróbuję z tą latarką może i w moim przypadku podziała.
Kartę rossne mam już dawno i leży cały czas na stole i jeszcze jej nie zarejestrowałam ale muszę się za to wziąć. Zawsze na jakieś promocje się trafi.
a w supherfarmie nie ma też jakiś kart dla dzieci W sensie podobnego programu? Bo ja mam tą kartę supherpharm normalną. A może i dla dzieci jakiś program jest.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielny poranek
Jutro wizytuję, mam nadzieję, że moje maleństwo rośnie zdrowo i prawidłowo. Coś ostatnio właśnie bardzo twardnieje mi brzuch i lekko pobolewa... Musze koniecznie jutro zapytac lekarza.
A co do karty, mam już od dawna, i nie robiłam na nią zakupów ponieważ ciagle zapominałam się zarejestrowac na necie, a kiedy chcialam to zrobić wystepowały problemy. A to hasło nie pasowało, a to nie przysyłali na maila potwierdzenia itd. Zarejestrowałam sie teraz i bede korzystać
Pozdrawiamewela86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Niedawno się obudziłam ale jeszcze w łóżku.
Nona niezła lista. Na pewno z niej skorzystam. W nieświadomce zawsze stosowałam Lovele i miałam trochę problemów ze skórą chłopaków. Co do Dzidziusia nie wiem jak teraz, ale kiedyś nie było problemów z zakupienie go, a głównie zakupy robiłam w realu. Teraz często jeżdżę do Auchan wiec sprawdzę ten płyn Bobini, o którym Ty piszesz.
Mikolay super wiadomości. Gratulacje !
A co do tej karty rossmanowskiej to tak ja zachwalacie, że chyba i ja się skuszę.Wiele razy przy kasie pani pytała czy chce założyć, ale zawsze nie miałam czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:13
Nona lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U mnie coś sie dziwnego dzieje. Nie czuję się najlepiej, wczoraj cały dzień brzuch mnie bolał w najniższej partii, wieczorem to kolo juz ze wszystkich stron. Czasem na tyle mocno ze aż się zginalam. I ogolnie mocno osłabiona chodziłam, czułam się rąk tak jakbym miała zemdlec. Brzuch twardy jak skała i nic nie pomaga. Wizytę mam dopiero e następny poniedziałek:/ do tego czasu to sfiksujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:27
-
Witam
Latynoska, jakby coś źle było to do szpitala.
Ja jak przystawię latarkę to jestem workiem treningowym
Jak mała się nie rusza to wtedy jej świecę, żeby pobudzić
Proszu będę używać normalnego. Jak dla nas.
I tak zawsze wszystkim płuczę dwa razy i to w płynie dla niemowląt bo zapach mi odpowiada, a później zawsze wszystko prasuję więc kombinować nie będę
U młodego na samym początku używałam Dzidziusia bo dostałam w wyprawce. Ale nie dość, że szarzało wszystko na potęgę to kaftaniki z UVA za kolosalną cenę podarły się w rękach po wyprasowaniu
Jakby (raczej wątpie) dzidziuś mial uczulenie to wtedy będę szukać.
Miłej niedzieli. -
Mala latynoska jak coś Cie nie pokoi to zawsze możesz iść do lekarza wcześniej poza kolejką bądź pojechać do szpitala. Muszą Cię przyjąć. Lepiej sprawdzić niż się denerwować.
Jak to u Was będzie, dzidzia będzie miała od razu oddzielny pokój czy może będzie z wami w sypialni, jeżeli tak to ile czasu?
i jak to jest u was z seksem? Czy wstrzymujecie się czy nie? Bo mój mąż tym twardnieniem brzucha się wtedy przejął, że teraz się boi, że coś uszkodzi itd. Ale lekarz mi nie mowił nic, że mam uważać czy się wstrzymać póki co.
-
Hej witam się
Mała latynoska jak cały czas masz twardy brzuch to powinnaś to sprawdzić, macica może sie już napinać ale do 10 razy na dzień.
U nas chciałabym żeby maluszek był odrazu w swoim pokoju, ze względu też na zmianową dzienno- nocną pracę męża. Pokoj jest zaraz obok sypialni.Ale wiadomo nic na siłę, jak będzie kiepsko to weźmiemy malucha do nas, wszystko zależy od tego jak będzie w nocynina1701 lubi tę wiadomość
-
U nas starszy spał od razu u siebie.
Później strasznie ulewał, więc przez jakis czas spalismy u niego w pokoju na wersalce, a później już każdy wrócił do siebie
Jak nie będzie znów historii z ulewaniem to od początku u siebie.
Seks bez zmian u nas. Może pod koniec się coś zmieni. -
Witam
Mikolay cudowne wieści, nic tak nie cieszy jak zdrowe dzieciątko
Believe narobiłaś mi smaka na koktajl i musiałam sobie teżzrobić, ale ja uwielbiam koktajl z pęczka natki pietruszki, limonki, wody mineralnej i odrobiny brązowego cukru mniam mniam, czasem też dodaję banana lub kiwi.
Mała latynoska lepiej jedź do szpitala bo jeśli nawet to nic ,to po co masz się denerwować i cały czas o tym myśleć.
Ja też mam karte rossnę i korzystam z ich ofert, fajna jesty na początku będziemy mieli maleństwo przy sobie w sypialni, bo mam schizy i zawsze sprawdzam czy ktoś oddycha, jakoś tak mam od dziecka, że wszystkich sprawdzam.
a już jestem po drugim śniadaniu i nie mogę się doczekać już obiadu bo jedziemy do szwagra kucharza i obiecał coś dobrego zrobić
miłej i spokojnej niedzieli Wam życzę
-
Verona widzę, że apetyt dopisuje. Super. Niech wszystko idzie dla dzidzi
Ja po pierwszym śniadaniu znowu leżę i odpoczywam, he, he.... Zjadłam kanapeczki z serem i dżemem - jedna z truskawkowym, druga - jagodowym. Teraz czekam aż dżem dotrze do dzidzi i mnie w podziękowaniu kopnie