Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Lipcoweczki. Dawno mnie tu nie było, ale to co najważniejsze nadrobiłam. Mikolay cieszę sie, ze serduszko zdrowe.
Co u mnie? Mamy imię dla córeczki - będzie LilianaChyba już trzecia w lipcowkach. Poza tym jesteśmy po genetycznym - wszystko Ok. Dzidziuś niezle rozrabia i brzuch mamie skacze. Byliśmy ostatnio na Kings on ice i Lilcia okazała sie melomanka. Głośna muzyka porywała ja do tańca.
Z mamusia jest poprawa - morfologia lepsza, tylko brzuch trochę twardnieje i siedzi na L4.
Biedroneczka83, Nona, rex, anetaa1607, ewela86, jenny88, wikaa, Ivettka, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość
-
Witam lipcóweczki
Ja juz prania dwa wyprałam ogarnełam mieszkanko ZUza w przedszkolu a ja sie biore za szybkie gołąbi
Konwalia gratulacje zdrowej córciimienniczki mojej córci hehehe tak już trzy są
ja mam glukoze chyba za 2 tyg bleee na samą mysl mnie muli ale cóżi za ok 2 tyg USG
mała fika wczoraj konkretnie mnie po rece skopała
-
witam się i ja:) jeszcze z łóżka ale zaraz zbieram się do biedronki zobaczyć co tam mogę kupić dla swojej niuni:) dziś idę do tego profesora- Dyrektora całego tego szpitala położniczego,mam nadzieję że będzie konkretny i odpowie mi na moje wszystkie pytania,wczoraj znów się podcierałam kropkami krwi.
jest to dla mnie bardzo stresujące...
-
Dzień dobry
Anetaa, będzie dobrze - na pewno się czegoś dowiesz
My dzisiaj całkiem dobrze się czujemy - dzidzia kopie, mniej tylko trochę boli głowa (co jest całkiem nieźle). Nie mogę doczekać się połówkowego (za tydzień) bo jeszcze nie znamy płcianetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mikolay super ze serduszko zdrowe!!
Zania współczuje bólu głowy,Dziś już lepiej?
Anetaa czekamy na wieści z Wizyty oby dr okazał się wylewny i wszystko dokładnie opisał
Konwalia śliczne imię moja bratanica ma tak na imię tylko przez jedno n
Ja glukozy Ju nie musze pić bo piłam na samym Początku
Dziś znowu rano prawie zwymiotowalam chyba coś się pomieszalo w tej Ciąży??!
Witam się w 22tc ciągle nie Wiedząc kogo tam w środku mam taką kinder niespodzianka
Nona wizytę umawiasz pod koniec? Tak? Tak maj czerwiec pewnie będzie ok
Moja ciotka pojechała dziś Rodzic core więc będziemy miały Dzieciaki w tym samym wiekuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:38
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, gratulacje udanychvwizyt i ppoznanych/potwierdzonych płci. Mikolay cieszę się, że serduszko ❤ Twojego dzieciatka jest zdrowe! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj
Aneta mam nadzieję, że ten lekarz wyjaśni Ci skąd te Twoje plamienia i uspokoi choć trochę. Napewno wszystko jest dobrze tylko staraj się nie denerwować (choć wiem że łatwo powiedziec, ale gorzej zrobic)...
Miłego dzionka Wam życzęanetaa1607 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, widzę że na wątku potwierdzeni w wiekszości chłopcy
to chyba taki chłopaczkowy rok bo co słyszę że ktoś w ciąży to przeważnie chłopiec;) ja też miałabym chłopca ale co się stało to się nie odstanie i trudno, następnym razem będzie ok
pozdrawiam Mój "Stary" wątek i wszystkie mamusie razem z maluszkamirex, wikaa, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Witam lipcowe mamy,
Tak, u nas dziś już lepiej
Jedziemy jutro na badania, morfologia + mocz + badania do endo, bo w czwartek o 11.00 wizytujemy
Dziś dowiedziałam się,że moja chrzestna (mieszka w Manchesterze) szykuje mi paczuszke z ciuszkami z GB
Kate, niestety ja jak widze słodycze to mnie mdli:)
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Dzis listonosz przyniosl paczke z bebiklubu, fajne pudelko na pamiatki i album
W ogole obrazona jestem na Was :p ja tu sie stresuje strasznie przed wizyta a zadna sie nawet nie zorientowala ze dzis ide :p
Zartuje
Pozdrawiam!zania1313, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny