X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w mroźny poranek :)
    w przyszłym tyg już ma wiosna zawitać :)
    gratuluję wszystkim mamusiom udanych wizyt
    ja idę dzisiaj witać się z moim bobaskiem i już nie mogę się doczekać 11. :)
    chociaż coś pocieszającego bo jutro będę łazić jakstruta bo małż znowu wyjeżdża i nie wiadomo na ile ehhh :/

ewela86 lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belive jeśli mała się nie przekreci do 34 tc to czeka nas cesarka. ja też tak byłam ułożona i moja mamcia miała cesarke. pan doktor mówi że ma jeszcze czas. I podobno to miże mieć podłoże genetyczne- śmiałam się ze Jaka Mama taka córka:-) Ja do dnia dzisiejszego nie lubię leżeć główa w dół albo na niskiej poduszce:-D śmieje się,:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wikaa wrote:
    Kate jeszcze nie wiem. Na Jaczewskiego lepszy standard szpitala ale nie wpuszczają m. do sal, trzeba samemu kąpać, swoje ubranka mieć. .. Lubartowska na odwrót. .. Moja gina jest z wojskowego, ale tam nie ma porodówki, a na Jaczewskiego żeby się dostać trzeba mieć lekarza, wiec pewnie trzeci raz zjade na Lubartowską. .. ;-)

Ale mnie dzidzia kopie, czuje ażw pępku :-)

Dzień dobry:) Wikaa to rzeczywiście każda z nas gdzie indziej:) ja mam lekarza z Kraśnickich i raczej tam,chociaz warunki w szpitalu średnie:)

wikaa lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 wrote:
    Belive jeśli mała się nie przekreci do 34 tc to czeka nas cesarka. ja też tak byłam ułożona i moja mamcia miała cesarke. pan doktor mówi że ma jeszcze czas. I podobno to miże mieć podłoże genetyczne- śmiałam się ze Jaka Mama taka córka:-) Ja do dnia dzisiejszego nie lubię leżeć główa w dół albo na niskiej poduszce:-D śmieje się,:-)

Zania to Zosia wybrana?:) moje kumpele wszystkie po cc i nie wyobrażają sobie naturalnie rodzić, inne płaciły tez za cc, zależy od kobiety:)

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Gratuluję udanych wizyt

Zania ale niespodzianka!! Super!

I mas sypie pada i świeci słonko na Przemian taka Brzydka pogoda :-( ja chcę wiosnę...

Dziś po nocnym stosunku poszłam spać jak wstałam na siusiu to myślałam że skónam cały Brzuch mnie bolał Pierwszy raz coś takiego :-/ ale już Przeszło ...

Czy ktoś nie zna Jeszcze płci?ale tak ze nawet lekarz nie sugerował po prostu w ogóle nie wie co BedIe? Mi tak się. Ciągnie że Szok a Jeszcze. 2tygodnie :-( bbyłam kiedyś na ciuchu i kupiłam 2 rzeczy typowo dla Dziewczynki -Róż kokardki minnie i 2dla chlopca-niebieskie paski pirackie z tygryskiem pytanie co ja będę z tym robić potem ale aż.żal było. Nie wziąć jak po 2-4zl...

Ja Też miałam cc bo córa się nie odwróciła choć miała Dużo miejsca bo była bardzo
    Malutka ale do 39.1dc się nie odwróciła i miałam cc jestem ciekawa jak będzie teraz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:49

16udskjogri4r6n4.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Nooooona gdzie jestes???

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:37

Daisy lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadgoniłyśmy z córeczkami hihi:) tak coś czułyśmy,że pod koniec będą same dziewczynki:)

Konwalia lubi tę wiadomość

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ale pogoda brzydka...
    Narzekałam, że czas powoli leci a ten tydzień zleciał mi raz dwa.
    wczoraj oglądaliśmy wózki i było parę fajnych no ale 4 tys za wózek... tak nie za bardzo :)
    bardzo spodobały mi się wózki Camarello i mają dobre opinie. Niestety w sklepie tej marki nie było imuszę pojechać do innego gdzie tą markę będą mieć. Podobno wózki bardzo lekkie po 10 kg, zobaczę jak w praktyce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Daisy, Claudin, rex lubią tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też się późno przekręcił głową w dół. W sumie to położna mu pomogła :p ale brzuszekiałam tak malutki, że jak się mocniej wcisnęło to można było spokojnie za ramię np. zlapać :p
    No i przy okazji jakiegos tam rutynowego badania ok 30 tyg, złapała za główkę, pupcię i przewinęła w dół :p
    Powiedziała, że sprawdzimy za jakis czas czy nie wrócił i juz tak został ;)
    Dopiero od tego momentu było u mnie brzuch widać, wcześniej mały był w poprzek.
    Córa też tak jest teraz. Nad prawym biodrem mam głowę nad lewym nogi :p

Powidzenia wizytującym dzisiaj.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ale ten Camarello z tego co czytałam to stelaż 6kg coś a gondola 4 coś więc już chyba cały waży te 10kg o ile dobrze rozumiem :) i tak muszę zobaczyć na żywo.

Fajne i dobre wózki widziałam Teutonia firmy ale ceny kosmiczne. U mnie 2500 to max za wózek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:56

Nona lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)

Dzisiaj trochę pospałam, ale za to w nocy nie mogłam zasnąć.

Verona, powodzenia na wizycie! :)

Zania, właśnie coś o tym poczytałam wczoraj. Bo wcześniej nawet o tym nie wiedziałam. Ale właśnie na szczęście nasze bobasy mają jeszcze czas, żeby się obrócić :)

Bommbelek, ja jeszcze nie wiem :) mam nadzieję, że dowiem się w poniedziałek. Tzn. ja sobie mówię, że nie wyjdę z gabinetu dopóki się nie dowiem. Na dwóch poprzednich wizytach mówiła, że dziewczynka, ale no różnie może być :)

Miłego dnia!

PS. Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teutonia fajne, i naprawdę lekki. Facet w sklepie powiedział, że najlepsze wózki to albo niemieckie albo Polskie.
    jeszcze przyjadę się tutki zobaczyć też chwalone. Na zdjęciach wszystkie wyglądają podobnie, dopiero na żywo widać różnicę. No i ponoć najlepsze koła to piankowe bo lekkie ale dla mnie mogą być też pompowane.

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CATI wysłałam Ci zaproszenie, jak możesz to też mnie dodaj na FB Będę wdzięczna :)

Aa dziewczyny macie tak, że przy kaszlu zaczyna Was coś w dole kłuć? Ja lezałam na boku wczoraj i zakasłałam, jak mnie zakuło w dole brzucha po prawej stronie to nie wiedziałam co się stało. Taki straszny, nieprzyjemnyból, że dajcie spokój :/ i tak z 30 sekund trzymał. Jeszcze czegoś takiego to nie miałam. nie wiem czy to więzadła czy co.

Dzidzi od rana dzisiaj dokazuje. Kopy były aż tatuś pod ręką poczuł. Po dniach spokojnych się dziecko obudziło na fiki miki.

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:07

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem na etapie szukania wózków póki co w necie:) i zależy mi na lekkim, taki max do 13 kg z gondolą, Nona bardzo ładny ten wózek, super ma kolory,ale waga 15,4kg z gondolą..to już zaliczany jest do ciężkich, będę znosić z 2 piętra i szukam lekkiego:) zobaczę te co mówiłyście, ja mam póki co BabyActive Mini - mo ( waga z gondolą 9,5kg) i dużą gondolę ma, riko nano tez fajny i baby design lupo comfort, trzeba będzie około maja do sklepu pojechać zobaczyć na żywo:)

• rex Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok maja.... Matko, mamy już marzec.
    Szok jak ten czas zapyla. Od kwietnia to juz w ogóle chyba z górki poleci.
    Naaala gdzieś zniknęła nie?

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex nooo niedługo Wielkanoc :) nie wiem dlaczego ale lubię Wielkanoc, może dlatego, że jest już w wiosnę :)
    I pewnie tak będzie, że od kwietnia to raz dwa czerwiec a potem lipiec :) nasz upragniony lipiec :D

Właśnie... co z Nalą? Może podczytuje Nas ale nie ma czasu.

‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ