Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za miłe powitanie.
Nona, jestem z okolic Warszawy, a Wojtuś to nasz pierwszy dzidziuś.
Dziewczyny, ponieważ jestem tu nowa, nie wiem, czy któraś z Was o tym pisała...
Od kilku dni niepokoi mnie kłucie w pochwie. Dziś to po prostu cały dzień. A tak poza tym zero innych niepokojących objawów. Czy wiecie co to może być i czy mam powody do niepokoju?
Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień w czwartek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 18:10
Nona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Aneta gratulacje udanej wizyty i potwierdzenia coruni
Zania Tobie rowniez gratulacje udanej wizyty i cory, ale mieliscie niespodzianke
Petisia witajjesli chodzi o klucia w pochwie to ja mam je dosyc dlugo z tym, ze u mnie pojawiaja sie czasem i trwaja po kilka sekund... Mi lekarz powiedzial, ze to normalne wiec sie tym nie martwie
zania1313 lubi tę wiadomość
-
Petisia, ja też tak mam i mi tez lekarz mówił, że całkiem normalne
Zania gratki!! To tak jak ja musisz się przestawić o 180° hihi.
Ja dzisiaj jak do Zara weszłam to odruchowo na chłopięcy, dopiero za chwilę podreptałam na dziewczynki.zania1313 lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:No więc jesteśmy po wizycie:-)
I Wam powiem,że z chłopca zrobiła się babeczka:)
BĘDZIE CÓRUNIA TATUNIA!
I w takim szybkim skrócie...
Szyjka,bez zmian 36mm, ilość płynu owodniowego w normie. Łożysko prawidłowe.
BPD 45.4mm HC 163.8mm AC 147.4mm FL 29.9mm, wymiary zgodne z wiekiem ciążowym wwyliczonej z OM. Masa płodu 343g, no i cała reszta serduszko, nerki, pęcherz, żołądek prawidłowo umiejscowione. Pepowina trójnaczyniowa - przepływ w normie. Tylko najgorsze,że położenie płodu miednicowe. Mała ma czas do 34tc na przekręcenie, jeśli się nie odwróci - będzie cesarka. Ja również zrobiłam mamie psikusa i odwróciłam się pupą, przez co urodziłam się przez cesarke. Pan doktor powiedział,że może to być genetyczne...
Ale nic, dzidziunia zdrowa - MOŻNA KUPOWAĆ WYPRAWKĘ
Uf, ulżyło mi, teraz już jestem spokojna. Miał być synio, jest córunia. Pierwsza w rodzinie męża od 3 pokoleńzania1313 lubi tę wiadomość
-
Ale super wiadomości! Zania to co mąż szczęśliwy pewnie, że będzie córeczka?
Jak u Nas będzie dziewczynka to też chyba będzie pierwsza od nie wiadomo jakiego czasu ;p bo w jego rodzinie sami faceci
Kurde moja koleżanka miała cały czas mówione od 14 tyg, przez 3 kolejne USG, że chłopak na 100% a potem okazało się, że dziewczynka jednak a tak od samego początku czuła moja koleżanka i się sprawdziło jej przeczucie
A mnie by ktoś dodał do sciśle tajnej gr. Na FB?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:39
zania1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate jeszcze nie wiem. Na Jaczewskiego lepszy standard szpitala ale nie wpuszczają m. do sal, trzeba samemu kąpać, swoje ubranka mieć. .. Lubartowska na odwrót. .. Moja gina jest z wojskowego, ale tam nie ma porodówki, a na Jaczewskiego żeby się dostać trzeba mieć lekarza, wiec pewnie trzeci raz zjade na Lubartowską. ..
Ale mnie dzidzia kopie, czuje ażw pępkuzania1313 lubi tę wiadomość
-
Petisia, witaj!
Daisy, jak dla mnie jesteś mistrzem z tym FBumarłam właśnie ze śmiechu!
zania1313, gratuluję wizyty! fajnie, że z małą wszystko w porządku! a powiedz mi coś więcej o tym położeniu miednicowym? Bo ja też mam tak samo. Tzn. dr zapisał w karcie ciąży położenie płodu miednicowe, ale nic więcej o tym nie mówił i moja gin też nie, dlatego nawet nie podejrzewałam, że to coś złego...
Uciekam w końcu spać. -
zania1313 wrote:No więc jesteśmy po wizycie:-)
I Wam powiem,że z chłopca zrobiła się babeczka:)
BĘDZIE CÓRUNIA TATUNIA!
I w takim szybkim skrócie...
Szyjka,bez zmian 36mm, ilość płynu owodniowego w normie. Łożysko prawidłowe.
BPD 45.4mm HC 163.8mm AC 147.4mm FL 29.9mm, wymiary zgodne z wiekiem ciążowym wwyliczonej z OM. Masa płodu 343g, no i cała reszta serduszko, nerki, pęcherz, żołądek prawidłowo umiejscowione. Pepowina trójnaczyniowa - przepływ w normie. Tylko najgorsze,że położenie płodu miednicowe. Mała ma czas do 34tc na przekręcenie, jeśli się nie odwróci - będzie cesarka. Ja również zrobiłam mamie psikusa i odwróciłam się pupą, przez co urodziłam się przez cesarke. Pan doktor powiedział,że może to być genetyczne...
Ale nic, dzidziunia zdrowa - MOŻNA KUPOWAĆ WYPRAWKĘ
Uf, ulżyło mi, teraz już jestem spokojna. Miał być synio, jest córunia. Pierwsza w rodzinie męża od 3 pokoleńzania1313 lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d