Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudin wrote:CATI wysłałam Ci zaproszenie, jak możesz to też mnie dodaj na FB Będę wdzięczna
Aa dziewczyny macie tak, że przy kaszlu zaczyna Was coś w dole kłuć? Ja lezałam na boku wczoraj i zakasłałam, jak mnie zakuło w dole brzucha po prawej stronie to nie wiedziałam co się stało. Taki straszny, nieprzyjemnyból, że dajcie spokóji tak z 30 sekund trzymał. Jeszcze czegoś takiego to nie miałam. nie wiem czy to więzadła czy co.
Dzidzi od rana dzisiaj dokazuje. Kopy były aż tatuś pod ręką poczuł. Po dniach spokojnych się dziecko obudziło na fiki miki.
Tak, już o tym pisałyśmy kiedyś. Przy kichnięciu tutaj kilku z nas tak się działo. -
Dziewczyny w związku że większość dziewczyn z fb jest tego samego zdania, to niestety nasza grupa fb jest zamknięta dla pozostałych dziewczyn. Mamy zgrane grono dziewczyn które są na bbf od samego początku i chcemy pozostać w naszym skromnym gronie.
Wszystkie dziewczyny które dołączyły do BBF w późniejszym czasie niech zostaną tutaj i tutaj prowadzą sobie rozmowy i swoje tematy.believe, Aneta210, Sylwia87, gigsa, Smartunia, As-ia, Daisy, tinka, jenny88, Mia S, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyusia89 wrote:Dziewczyny w związku że większość dziewczyn z fb jest tego samego zdania, to niestety nasza grupa fb jest zamknięta dla pozostałych dziewczyn. Mamy zgrane grono dziewczyn które są na bbf od samego początku i chcemy pozostać w naszym skromnym gronie.
Wszystkie dziewczyny które dołączyły do BBF w późniejszym czasie niech zostaną tutaj i tutaj prowadzą sobie rozmowy i swoje tematy.
DokładnieAs-ia lubi tę wiadomość
-
hej lipcówki
Kto dzis wizytuje???
macie racje juz marzec hehe juz 25 zaczynam szkołe rodzenia trwac bedzie 10 tyg skoncze 27 majai zostanie mi miesiąc hehe bo raz wyszło mi 29 czerwiec zobaczymy jaki termin sobie Lilka wybierze ale mam nadzieje ze bedzie sie trzymać terminu 2 lipca w sumie jestem jedną z pierwszych lipcówek
zjadłam sniadanko i malutka fika sobie kopiąc mnie po podbrzuszu1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
hej Biedronka :)tez mysle o szkole rodzenia , ale tutaj sa takie za oplatą .. ciekawe czy bym cos zrozumiala jak by szfiergolili po norwesku xD
ja w srode widze sie zpolozną zobacze co ona ma do zaoferowania jak nie wiele to bede szukac szkolyBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja propozycja
ponieważ forum wiadomo nie jest tak hmm PRYWATNE
możemy założyć swoje prywatne forum na FB gdzie bedziemy mogły wrzucać foty i też pisać komentarze. Wiadomo FB każdy ma pod ręką na telefonie, kompie, tablecie itd ;p także moje pytanie: czy jesteście zainteresowane? przydatne to będzie nawet w dniu porodu i po nim żeby wrzucać foty dzieciaczków
jakby co ja mogę taką grupę założyć
czekam na odpowiedzi.
cati, Czarna owca, katepr lubią tę wiadomość
-
Monita z ta demokracja to bym polemizowała
ale masz racje masz prawo do wlasnego zdaniatemat zakonczony .
Mysle ze Claudine zalozy grupe druga jesli chodzi o lipcowki wiec czy ktos bedzie mial ochote czy tez ma to w nosie ;P sam zdecyduje czy chce tam sie przeniesc czy woli zostac tutaj. zawsze mozna podzielic swoje wypowiedzi
-
ja problemów nie stwarzam tylko skoro stwierdziłaś że Ty się do fb nie pchałaś bo Ci nie jest potrzebny i w sumie masz to w nosie to napisałam że wiadomość nie dotyczy tylko Ciebie tylko do pozostałych dziewczyn żeby wiedziały że chcemy pozostać grupą zamkniętą
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
zania ja ostatnio poczulam pod zebrami !!! jak to mozliwe !! skoro ten maluch jeszcze tam nie zawędrował!? ale ponoc mogl sie rozciagnac ze dosięga zeber jak leżałam na boku
Matka chce isc spac.. a dzieciak w najlepsze kopniaki z rodem Kung FUWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 12:19
Daisy, Sylwia87 lubią tę wiadomość