Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedział ,że te zwoje powinny się rozejść i to nic bardzo groźnego ale jak każda matka jestem zestresowana. A wagi to nawet zapomniałam z wrażenia,mam brać witaminy dla ciężarnych bo jak dotychczas brałam tylko kwas i magnez na twardnienie brzucha, a kolejną wizytę mam za 5 tyg,
Muszę wyluzować -
nick nieaktualnyVerona wrote:powiedział ,że te zwoje powinny się rozejść i to nic bardzo groźnego ale jak każda matka jestem zestresowana. A wagi to nawet zapomniałam z wrażenia,mam brać witaminy dla ciężarnych bo jak dotychczas brałam tylko kwas i magnez na twardnienie brzucha, a kolejną wizytę mam za 5 tyg,
Muszę wyluzować
A tak z ciekawości - jaką masz hemoglobinę nie biorąc witamin? -
Verona no musisz, nie masz innego wyjscia. Moze tak poprostu jest, widzisz sam lekarz mowi ze powinno sie to rozejsc. W pelni rozumiem Twoje nerwy (staram sie przynajmniej, no bo nie jestem w Twojej sytuacji), ale musisz wziac to na spokojnie. Nic sie nie dzieje poki co, dzidzia sobie rosnie, wyniki ok. A witaminki no coz jak trzeba to lykaj. Wiele z nas bierze Vitaminer Prenatal z DHA, sa fane, latwo sie łyka, nie ma po nich zadnych dolegliwosci, cena ok (ostatanio placilam 25zł, ale wczesniej 35zł - 2 rozne apteki). Czy gin kazal Ci łykac cos konkretnego?
-
mala latynoska wrote:Rozumiem, ze chcecie miec prywatne forum, tylko nie rozumiem w takim razie dlaczego co chwila widac posty o tym tutaj. Zaczyna byc to po prostu irytujace, bo zasmiecacie forum czyms co nie dotyczy ani tematu ani reszty dziewczyn. Nie chcecie rozszezac na fb to nie poruszajcie tematu na forum publiczym, to nie jest miejsce na to.
-
mala latynoska wrote:Zadaje sie ze tematem akurat tego forum jest ciaza, nie fb
Aha..kurde..faktycznie..bo dyskusje o niemilych kanarach, patologicznej szwagierce itp. to są tematy jak nic związane z ciążą. Ja jestem poprostu mało inteligentna i nie powiązałam jednego z drugim.
Nic dodać, nic ująć.
Sądząc po okresie Twojej obecności na tym forum, na pewno się nie mylisz, więc przepraszam za moje oszczerstwo.
Btw od kiedy tu się wydziela tematy do rozmów???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 14:04
As-ia, Sylwia87, Sabela, jenny88, Sana, Nona, Mia S, usia89, cati, gigsa lubią tę wiadomość
-
Verona spokojnie moja tez była za krótka na poczatku potem waga wieksza ale wszystko sie normuje
spokojnie trzymam kciuki zeby było ok
Cati hehe daj troszke wolnego miejsca hehe ja musze dziewczyny upachac razem hehe tzn komode podzieliłam po dwie szuflady pluz Zuza ma szafe i szafke hehe wieszka ciuszki mam u siebie schowane w szufladach
Daisy nio zeby teraz Lilka terminu dotrzymałabo chce isc na zakonczenie przedszkola do Zuzi
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alez ja sie w ogole nie gniewam. Nie wiedzialam tez, ze jezeli jestm tu zbyt ktrotko nie powinnam sie wypowaidac. Ale tak jak powiedzialam, to moje zdanie i wydaje mi sie, ze w tym momencie nie ma co wiecej o tym mowic, bo widze, ze Ciebie daisy strasznie tym zdenerwowalam, a nie mialam tego na uwadze
-
Biedronko mam to samo
Laski tam wolaja, ze chca wczesniej rodzic itp, ale ja to musze isc na zakonczenie roku (1 klasa). No nie moge inaczej. A urodziny to nie wiem, ostatnio zaprosilismy cala grupe przedszkolna do Loopys world i teraz chcialam tak samo, ale kurde co ja bede nie daj boze na porodowce, a oni w srodku zabawy?
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
mala latynoska wrote:Alez ja sie w ogole nie gniewam. Nie wiedzialam tez, ze jezeli jestm tu zbyt ktrotko nie powinnam sie wypowaidac. Ale tak jak powiedzialam, to moje zdanie i wydaje mi sie, ze w tym momencie nie ma co wiecej o tym mowic, bo widze, ze Ciebie daisy strasznie tym zdenerwowalam, a nie mialam tego na uwadze
Mała Latynoska ale ja nic nie pisalam o tym, ze nie wolno Ci się wypowiadać. Za dużo szukasz między wierszami - to był prosty przekaz.Flexi, Mia S lubią tę wiadomość
-
Mysle, ze jesli któraś z użytkowniczek bbf pyta czy może dołączyć do nas na fb to TO FORUM Z TYM wątkiem jest akurat dobrym miejscem na przekazanie info jakie by nie było. Nie ma co się złościć na siebie i denerwowac. Ale szkoda nerwów na ciągnięcie dyskusji. Info przekazane i koniec
Nona lubi tę wiadomość
-
Hej
Dziewczyny nie stresujcie sie tak tym fb :p chcecie zostać grupą zamkniętą - my wiemy ale do lipca będą dołączać kolejne mamy i one będą pytać o to fb skoro o nim wspominacie, na innych wątkach nawet po porodach dziewczyny dołączająwięc tak czy siak będziecie musiały powtarzać że to wasza grupa zamknięta od dawien dawna. A jeśli chodzi o to forum to ok tu każdy może pisać co chce i o czym chce i my i Wy i w ogóle wszyscy., Wiec mi też sie zrobiło dziwnie jak Usia napisała że tutaj mamy sobie rozmawiać na SWOJE tematy. Niepotrzebnie
Ja bym była za założeniem czegokolwiek prywatnego fb albo jakieś forum bo ja napewno nie wrzucę na forum ogólne gdzie może wejść każdy, prywatnych zdjęć. Wydaje mi sie że najfajniej byloby to zrobić w lipcu to potem byśmy mogły sie tam przenieść
Verona nie stresuj sie, jesteś dopiero co w 21 skończonym tygodniu także maluch może być chudszy.a dostałaś jakies skierowania na dodatkowe badania apropo tego co w główce znalazł?
mala latynoska, Zgredek, rex, Claudin, wikaa, hibiskus, Czarna owca lubią tę wiadomość
-
Nie mialam czasu napisac ale 2 dni temu mialam wizyte i usg polowkowe
Bedzie zdrowa dziewczyna
21+6 tc waga 432g!!
Trzeba zaczac wymyslac imiemala latynoska, Daisy, Ivettka, Nona, Biedroneczka83, 1kasiulka1, Claudin, ewela86, As-ia, wikaa, gigsa, katepr, believe, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny